Društvene igre

odgovora

Objavljeno

Ja i moja žena uglavnom igramo jamb inače volim da igram i karte i bilijar i kuglanje ima puno igara ali vremena sve manje i manje.

Objavljeno

Ne ljuti se covece sa starijim sinom koji uvek pobedjuje :D

Objavljeno

hahaha sta nam rade sinovi,

mene moj stalno ali stvarno pobedjuje u dominama , dobio je sa likovima zivotinja, super su ,

Objavljeno

hahaha sta nam rade sinovi,

mene moj stalno ali stvarno pobedjuje u dominama , dobio je sa likovima zivotinja, super su ,

super ideja, probacemo i mi domine, igra ne ljuti se covece u vrticu pa ga zato interesuje :)

Objavljeno

Remi, jamb i monopol obožavam da igram.

Objavljeno

Takodje, jos da dodam i riziko :rolleyes:

Objavljeno

Takodje, jos da dodam i riziko :rolleyes:

Ja obožavam riziko...a mojima svima u kući to najdosadnija igra, i nemam sa kim da igram :( ...pa sama slažem tenkiće... <_<

Objavljeno

I ja i ja :D, mm i ja imamo drustvance za remi i redovno jednom nedeljno se okupljamo i igramo do kasnih sati, naravno kod nas :D. Obozavam te trenutke druzenja i opustanja.

Objavljeno

OBOZAVAM jamb! Igrala sam ranije sa mm ali posto sam ga redovno drala, vise nece da se igra sa mnom...

Objavljeno

OBOZAVAM jamb! Igrala sam ranije sa mm ali posto sam ga redovno drala, vise nece da se igra sa mnom...

Hehehe ovo je slucaj i kod mene.

Objavljeno

Ja obožavam riziko...a mojima svima u kući to najdosadnija igra, i nemam sa kim da igram :( ... pa sama slažem tenkiće ... <_<

:lol: :lol: t8436.gif :lol:

Objavljeno

Mi igramo remi, riziko, monopol, jamb, sedmice, tabliće i uno.

Objavljeno

Hehehe ovo je slucaj i kod mene.

Pre par godina sam se "skinula" sa jamba... Znala sam sa snjakom da igram do 3-4 ujutro, pa na poso ko šlogirane :D

Objavljeno

Ja obožavam riziko...a mojima svima u kući to najdosadnija igra, i nemam sa kim da igram :( ...pa sama slažem tenkiće... <_<

Poslaću ti mog muža, on to obožava da igra :D

Objavljeno

Ja obožavam da igram društvene igre, ali ne igram...

Dugo sam bila navučena na yamb...

Objavljeno

monopol i remi :) remi sam igrala sa mm i mojom babom najduze,16 sati! sa pauzama za rucak i veceru :) dupe nam je utrnulo :) a sad ponekad kad uspavamo klince :) e i podmornice to isto volim da igram :)

Objavljeno

A kluedo je dobar, a ja sam mnooooogo volela skotland jard, bas, bas. I monopol.

Objavljeno

Meni su i dalje omiljeni kluedo, riziko i monopol... mogla bih ih igrati danima, samo je problem sto ne mogu da nadjem saigrace... :D

A sto se tice ostalih drustvenih igara, vec sam i pozaboravljala kako se igraju :D

Objavljeno

o da i to :) mogle bi zene da se okupimo da odigramo jedanu partiju remija ili monopol :rolleyes::)

Objavljeno

o da i to :) mogle bi zene da se okupimo da odigramo jedanu partiju remija ili monopol :rolleyes::)

ja remi ne volim, al 'zato monopol... Ajd' svi u Krnjacu, ja imam monopol :D

Decu neka cuvaju tate, a mame da igraju monopol -_-:lol:

blesava voli ovo

Objavljeno

Am încercat mai multe platforme de-a lungul timpului, iar experiența pe 1Win a fost destul de echilibrată. Este un site cu multe opțiuni de pariere și un catalog variat de jocuri, ceea ce poate fi un avantaj pentru cei care caută diversitate. Siguranța este un aspect important, iar criptarea SSL ajută la protejarea datelor utilizatorilor. Tranzacțiile sunt rapide, ceea ce este un plus, dar e bine să verificați întotdeauna metodele de retragere disponibile pentru țara voastră. Înainte de a alege o platformă, merită să explorați și alte opțiuni, cum ar fi https://plinko.ro/ unde puteți găsi o analiză detaliată a jocului Plinko și o versiune demo gratuită. E important să citiți recenzii și să testați mai multe platforme pentru a găsi cea care vi se potrivește cel mai bine.

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.