Seks i Grad

odgovora

Objavljeno

Gledala sam seriju i volela je gledati. Zasto - prvo, sto Bojana rece, zbog njihovog prijateljstva. Drugo zbog stavova za 21-i vek i opsutenosti! Imam drugaricu sa kojom smo volele seriju bas zato sto nas je podsecala na nas- vezane ko i one, nije nas briga ko sta radi, nemamo nameru da zivimo tudje zivote, ali i ne dozvoljavamo da nam se iko mesa u nas.

Na temu potrosackog drustva- mislim da ce pametna i ostvarena zena gledati bas da bi uvidela koliko novac ne kupuje srecu. Da, volim skupe stvari, volim da kupujem (a ko ne voli) ali znam i za meru i za granicu pa me uticaj iz serije ne ugrozava.

Tako i za moje dete. Planiram je odgojiti daleko od takvih programa (primereno doba dana im jeste posle 22h) i ljudi sa takvim stavovima dok god ne bude dovoljno znala da sama donosi odluke.

Sto se filmova tice prvi deo mi je bio ok, drugi podnosljiv... Nijedan nisam odgledala dvaput. ;) Knjigu sam mislim procitala ali mi je toliko slab utisak ostavila da se ne secam dal sam je zavrsila :lol:

E zaboravih za poistovecivanje- sa svima bih pomalo, sa nijednom kompletno... ;)

Objavljeno

Super je serija, gledala sam ranije a i sada bacim pogled, jeino mi smeta sto je doticna televizija puata u 17h i oko 11h prepodne, ipak nije za taj deo dana....a meni je faca zverka, samo sto su mogli da nadju i lepseg glumca.

Da, bas sam i ja pre neki dan komentarisala kako termin prikazivanja bas nije prikladan! Posle 21-22h bi bilo u redu.

Objavljeno

Jao devojke,pa ipak je to serija,zasto bi bila bas toliko realna?Inace,ima i epizoda gde ima i bolesti i neprijatnih situacija,ali nije u tome bit.

Slazem se sa Bojanom i Micilici u potpunosti.Seriju sam obozavala,i nas je bilo 4,sve smo imali "nas" lik,ja sam bila Keri.Inace i ja sam imala Biga,a sad imam Ejdana... :) Mislim da svaka zena ima Biga-u smislu veeelike ljubavi,jer mislim da u seriji nije bitno koliko on ima para,vec koliko ona njega voli i sta sve prodje sa njim i zbog njega... Mene iskreno najvise nervira Sarlot,ona stalno tezi nekoj savrsenosti,i obicno nije iskrena ni sama sa sobom,ili pokusava da sakrije istinu.Samanta-kakva je takva,ali uvek iskrena,90% dobro raspolozena,nikad ne ceka vec preuzima stvar u svoje ruke.Miranda mi je originalna,pogotovo kad u depresiji pojede cokoladu iz smeca! :lol: U sustini nije lako biti poslovna zena(pogotovo advokat) i imati dete,treba to sve izbalansirati a nije lako,sigurno...Keri trazi ljubav,zapravo svaka od njih,kao i mi u stvarnom zivotu,samo bez manolo blanik... ;) Prvi deo filma sam jednom odgledala i malo sam razocarana,sad skidam 2.deo pa cu vidim... :)

Pozdrav !

Objavljeno

odgledala drugi deo..i prvi mi se

vise dopada......

Objavljeno

pratim,odnosno gledala je,gledala sam i IIdeo filma,cela serija mi je simpaticna,ne mogu nikoga izdvojiti,svaka je na svoj nacin.

Objavljeno

odgledala drugi deo..i prvi mi se

vise dopada......

takodje.

Objavljeno

Onda je u sustini 2.deo shit?! :( Vec osecam da cu se razocarati... Bolje da su napravili jos jednu sezonu serije... :P

Objavljeno

Onda je u sustini 2.deo shit?! :( Vec osecam da cu se razocarati... Bolje da su napravili jos jednu sezonu serije... :P

pa,tako mu dodje.ali moze se pogledati.uglavnom prvi delovi filmova su i najbolji,bilo bi cudno da je ovde obrnuto.

Objavljeno

E, i ja sam cula da je drugi deo bljutav i da su bas bas preterali...

Objavljeno

E, i ja sam cula da je drugi deo bljutav i da su bas bas preterali...

ma nije sto je bljutav nego je dosssssssssssaadan....uopste ne drzi paznju

Objavljeno

Pa, da... Lepo rece djule... I deo filma uvek bude ok a sa II bas upropaste

Objavljeno

Odgledala sam i ja pre par dana,uzas nad uzasima.... :blink:

Objavljeno

dok sam bila na koledzu znala sam da se zatvorim u kuci na par dana i izmedju ucenje pustam epizode. obozavala sam i dalje obozavam tu seriju. grci je vec sto godina svako vece posle 12 pustaju...tako da je gledam po jedno hiljaditi put...

volim njihovo prijateljstvo jer mi je to jako vazno u zivotu i bez drugarica ne bih mogla da zivim.

mozda sam najslicnija keri...svidja mi njen lik....razumem je u svim mogucim situacija pa cak i kad je prevarila ejdana. jer svi smo mi u zivotu imali nekog mr biga ili ga imamo. tako njena profesija mi je savrsena, njen stil, ma sve.

jako mi se dopada miranda, totalno je realna i stoji cvrsto na zemlji.

samanta nekad zna da pretera ali svidja mi se sto je "what you see is what you get" a takve ljude obozavam.

sharlot mi je malo nerealna, ali jako simpaticna....

sve u svemu, super sklop likova i super prica....o kerinoj garderobi da ne pricam- nije za dzabe fashion icon!

knjiga mi je glupost dok je serija neprevazidjenja.

film 1 mi je super.

drugi deo mi je bezveze ali bih ga opet odgledala.....

Objavljeno

Meni je bas dobar 2.deo. dva puta sam ga gledala i ima dobrih fora. Pogledajte ga obavezno

Objavljeno

ispratila sam celui seriju opet na TV....lepo se ismejala i zabavila....film 2 sam obecala kumi da cemo zajedno da gledamo,pa cekam da ona ndje vremena....

svaka junakinja je po sebi nesavrsena ,u potrazi za samom sobom,sto ih cini realnim,a ope zbog zanimanja,para,stila zivota- nedostizne za nas sa balkana.... sve u svemu uvek mi je drago da ih pogledam...ne mogu da se identifikujem ni sa jednom od njih,ne vidim mnogo slicnosti...mozda bi to zbog ideala i nekih ,,pravila`` koja sebi kontstntno namece u zivotu to mogla da bude sarlot,ali nisam sigurna....

Objavljeno

Pratila sam seriju i smatram da je to laka zabava,ali ne u smislu da nema sta reci. Mozes je iznova gledati i uvek ce se ponoviti prvobitne emocije. Nasmeje te ,rastuzi...

To i jeste negde realnost mnogih samo prebacena na mali ekran.

Cetiri potpuno razlicita tia zena imaju tako jako prijateljstvo i tu treba svako da se zaustavi i razmisli jer se na neke stvari zaboravlja.

Trosenje para koje nemaju je odlika velikog broja zena,jednostavno ,po meni,maska za nadoknadu onoga sto nemaju,a za cime tragaju.

Prvi film ima pricu,dok drugi ima zanimljivih detalja ali nije odradjen na nivou serije. Oni su pozurili da snime taj drugi deo da se ne izgubi nit,a njime su je malo zagubili.

Objavljeno

dok sam bila na koledzu znala sam da se zatvorim u kuci na par dana i izmedju ucenje pustam epizode. obozavala sam i dalje obozavam tu seriju. grci je vec sto godina svako vece posle 12 pustaju...tako da je gledam po jedno hiljaditi put...

volim njihovo prijateljstvo jer mi je to jako vazno u zivotu i bez drugarica ne bih mogla da zivim.

mozda sam najslicnija keri...svidja mi njen lik....razumem je u svim mogucim situacija pa cak i kad je prevarila ejdana. jer svi smo mi u zivotu imali nekog mr biga ili ga imamo. tako njena profesija mi je savrsena, njen stil, ma sve.

jako mi se dopada miranda, totalno je realna i stoji cvrsto na zemlji.

samanta nekad zna da pretera ali svidja mi se sto je "what you see is what you get" a takve ljude obozavam.

sharlot mi je malo nerealna, ali jako simpaticna....

sve u svemu, super sklop likova i super prica....o kerinoj garderobi da ne pricam- nije za dzabe fashion icon!

knjiga mi je glupost dok je serija neprevazidjenja.

film 1 mi je super.

drugi deo mi je bezveze ali bih ga opet odgledala.....

Potpuno se slazem sa tobom! :) Ja sam veliki fan ove serije, filmova manje-vise, ali ok su mi. Zato su serije neprevazidjene. :)

Objavljeno

Serija je super, bas sam volela da je gledam, samo su malo dosadili sa repriziranjem... A film sam odgledala prvi deo i bas mi se svideo , drugi cu sigurno da skinem i da odgledam...

Objavljeno

Gledala sam i seriju i film i baš mi ekstra. Voljela bih da su snimili još koju sezonu.

Objavljeno

Никад нисам волео да гледам такве и сличне серије, типа очајне домаћице, секс и град, али мек бил и др. глупости, има их још стотина, али не могу да се сетим, ове су "новијег" датума.

Пропаганда најгоре врсте, потрошачког друштва, урушавање породице и свих моралних вредности.

Оно што је интересантно у свим тим серијама и филмовима, сви могу са сваким да "спавају" без последица, емоционалних, наравно, то траје пар сати-дана, док се не оде у куповину или не поразговара са пријатељицама и то је то.

Ужас, на жалост, широко распростарањен.

Забава за широке масе је у реду, то некако и могу да прогутам, као неку шалу, али да се неко одушевљава таквим стилом живота, то ми некако не иде уз мој менталитет, образовање...

Вероватно ћу доживети осуду свих девојака-жена са форума, то је моје лично мишљење, па како буде, само напред :) спреман сам да се браним.

Objavljeno

ja sam svojevremeno obozavala da gledam sex i grad. i sad volim da pogledam.

takodje volim i desperate housewives i greys anatomy, ali ne zato da bih se poistovetila sa njihovim stilom zivota- dovoljno sam odrasla da znam sta je realnost, vec jednostavno zato sto me to zabavi i opusti.

Objavljeno

Obozavam seriju,i kad god su je pustali gledal sam cak i reprizu reprize,mm ne moze da smisli seriju(ali sam ga jednom uhvatila da je gleda!!!!!),nervira ga keri(tj.sara),a meni je ona bas lik...svidja mi se njihovo prijateljstvo,retko ko moze u danasnje vreme da odrzi takvo prijateljstvo,a to sto trose novac u nenormalnim kolicinama,sto jure markiranu garderobu mi ne smeta-malo pobegnes od realnosti..mislim da serija ima dosta poucnih(ako mogu tako da ih nazovem) situacija..

Objavljeno

Obozavam seriju,i kad god su je pustali gledal sam cak i reprizu reprize,mm ne moze da smisli seriju(ali sam ga jednom uhvatila da je gleda!!!!!),nervira ga keri(tj.sara),a meni je ona bas lik...svidja mi se njihovo prijateljstvo,retko ko moze u danasnje vreme da odrzi takvo prijateljstvo,a to sto trose novac u nenormalnim kolicinama,sto jure markiranu garderobu mi ne smeta-malo pobegnes od realnosti..mislim da serija ima dosta poucnih(ako mogu tako da ih nazovem) situacija..

Mm je gledao zajedno sa mnom.... :) I sad se desi da pusti ove reprize na 92, iako smo već pogledali...

Objavljeno

Mm je gledao zajedno sa mnom.... :) I sad se desi da pusti ove reprize na 92, iako smo već pogledali...

A kao ne gledaju zenske serije... :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

A kao ne gledaju zenske serije... :lol: :lol: :lol:

Ma ne... Sinoć nam dete večera on sedi pored i ja ga nešto pitam a on gleda Sex i Grad... Ja ga tri puta pozovem, on ništa... Kad se okrenuo, ja bila u fazonu - pa gledao si kako me ne čuješ....

A mm je od onih što ne kažu da je to za ženske... Kaže svašta iz toga može da se čuje... :lol: Jel da? :P

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.