Najava odsustva sa BEBCA

odgovora

Objavljeno

Hvala, cice!

Objavljeno

za one koje ce zanimati resila sam definitivno da zaobidjem forum, u sirokom luku.

sve je postalo veoma ruzno i nepodnosljivo a ja nisam osoba koja moze samo da coolira i ne obraca paznju. stvarno sam zavolela ovaj forum i mnoge clanice ovde ali ne mogu i necu da dozvolim sebi da se nerviram zbog virtuelnog sveta- a nerviram se.

celu drugu trudnocu sam prosla zajedno sa ovim dragim zenicama i mnogo ce mi nedostajati ali.. stvarno ne mogu vise.

jos kada me je doticna persona opljuvala trazila sam od bebca da mi ugasi profil ali nije mi nista odgovoreno pa me sad uopste i ne zanima.. mozda nekada resim da se vratim.. ko zna.

Objavljeno

Ivana:) nemoj tako sve srcu da primas. Ovo kazem ja koja nije vise toliko aktivna bas iz istog razloga, postalo je sve malo....

Ajde misli malo na nas kojima ces nedostajati. Nema Filipe, da odes ti....nije vise isto, nije....

Objavljeno

Ivana:), nema potrebe da ideš, draga! Napravi sebi ignore listu, ali ostani tu zbog onih koje voliš i zbog onih koji tebe vole! ;)

Objavljeno

Ivana:), nema potrebe da ideš, draga! Napravi sebi ignore listu, ali ostani tu zbog onih koje voliš i zbog onih koji tebe vole! ;)

Potpis!

Objavljeno

I ja da se potpišem

Objavljeno

bas tako...i ja sam par puta kontala da brisem profil,,,al kad malo ohladim skontam da bih doticnoj/im samo ucinila uslugu... ;)

Ali zašto da brišete profil? Ono što vam je ružno i negativno jednostavno zaobidjete, članice koje vam ne prijaju, zbog kojih se loše osećate na ignore i završen posao. Što zbog nekoga da brišete profil, zašto sve uzimate toliko k' srcu? Ovde ste zbog sebe, vaših interesovanja, vama dragih ljudi i tema koje posećujete, koje vas interesuju.

Objavljeno

Ali zašto da brišete profil? Ono što vam je ružno i negativno jednostavno zaobidjete, članice koje vam ne prijaju, zbog kojih se loše osećate na ignore i završen posao. Što zbog nekoga da brišete profil, zašto sve uzimate toliko k' srcu? Ovde ste zbog sebe, vaših interesovanja, vama dragih ljudi i tema koje posećujete, koje vas interesuju.

Potpisujem. Ivana,ne idi,ne cini im uslugu. ;)

Objavljeno

Ivana:) nemoj tako sve srcu da primas. Ovo kazem ja koja nije vise toliko aktivna bas iz istog razloga, postalo je sve malo....

Ajde misli malo na nas kojima ces nedostajati. Nema Filipe, da odes ti....nije vise isto, nije....

Objavljeno

Ja ću ovo da potpišem...

Objavljeno

zato sto je ovo mjesto za razonodu,opustanje,i tu nema mjesta za vrijedjanje...

pogotovo jos kad te uvrijedi neko kome si svjesno dopustio da ti se priblizi i neko koga si moze se reci zagotivio...i jos te uvrijedi na najpodliji i najnizi nacin...onda je logicno da razmisljas o tome ko je sljedeci ko ce te na isti taj nacin uvrijediti i da li ti to uopste treba...

a ignor lista je apsolutno bezvezna stvar,bar meni...

Gde god da odeš naići ćeš na nekoga ko će malo da odskače od ostalih po nečemu, uvek, u školi, na poslu... pa evo, i na forumu, toga će uvek biti i sa tim moramo da se pomirimo. Nismo svi isti i ne bi bilo zanimljivo da jesmo. E, sad, na nama je kako ćemo to da prihvatimo i podnesemo. Da li sada treba zbog nekog ko me je uvredio i povredio da obrišem profil i uskratim sebi zadovoljstvo da se družim sa meni dragim ženama i da učestvujem u meni dragim temama? Naravno da ne! Ako znaš da nije zbog tebe došlo do toga, tvojom krivicom, šta to onda treba da te dotiče? Zašto misliš da je ignore lista bezvezna stvar? Ona i jeste kreirana za takve stvari.

I da dodam, mene sad neko uvredi i povredi, ja ugasim profil i uskratim sebi zadovoljstvo zbog x osobe, a ta x osoba je i dalje na forumu i uživa, i šta smo uradili, kome smo tu pričinili zadovoljstvo?

Objavljeno

I ja da potpisem.

Ivana i meni je milion puta doslo da brisem profil.Ali zbog par negativnih komentara i osoba ne bih bacila u vodu sve sto sam sa ostalim clanicama izgradila.

Objavljeno

I ja da potpisem.

Ivana i meni je milion puta doslo da brisem profil.Ali zbog par negativnih komentara i osoba ne bih bacila u vodu sve sto sam sa ostalim clanicama izgradila.

Bas tako.

Objavljeno

Ivana nemoj zezati

Objavljeno

Ivana sa smajlijem....što kaže Baca ne zezaj...oladi glavicu malo od foruma i vraćaj se.....jes da forumom ne struji dobra pozitivna energija al' ajd'...valjda će biti bolje ;)

Objavljeno

Mene nikako Bebac ne brise, pa mi ostaje da se vratim. Vidim, ludnica ovde.... ;)

Objavljeno

Mene nikako Bebac ne brise, pa mi ostaje da se vratim. Vidim, ludnica ovde.... ;)

Legendo,komuniciraš sa onim ko ti odgovara,ko ti ne odgovara,ignorišeš ga,i to je to. :rolleyes:

Sigurno su u većini ljudi koji su ti dragi,i kojima si ti draga.

Isto važi i za Ivanu.

Objavljeno

eeeeeeeeeeeeeeee dobro dosla nazad ... malo se izduvala od foruma i opet u nove pobjede :D

LJUBAC

Ivana:) nemoj da se nerviras oko gluposti .... par dana odmora od bebaca i vracas se nazad. Vjerujem da ima mnogo ljudi sa kojima želiš da komuniciraš... a za ostale ma ko ih šljivi, ignoriši

Objavljeno

Ma daj...vas tri...ja vas itekako primećujem i neću da čujem da vas više neće biti... :rolleyes:

Objavljeno

Ja nemam problem kao vi, mene niko ne nervira, ja jednostavno preskocim postove nekih clanica koje mi nisu zanimljive i to je to. Ja vise imam osecaj da sam kao neki duh, koji uglavnom vodi monologe i da me svi ignorisu i smatraju da sam bzvz. Zato razmisljam da se povucem. Tj, ne verujem da cu brisati profil, bicu ja i dalje tu ali ne toliko kao pre, iskreno, bas sam se razocarala.

Millar,to apsolutno nije istina!!!

Sigurna sam da se ponekad svakome desi da se oseća kao da ga svi ignorišu...ja sam se tako osećala više puta...ali,to definitivno nije istina kada si ti u pitanju.

I ruku na srce,kad je neka frka,nekako se svi stvore tu da pomognu.

Objavljeno

Istina, u trenucima kad mi je bilo jako tesko da nije bilo Bebca i nekih clanica ne znam kako bi pregurala i zato mi je tesko da odem, jako volim ovaj forum.

Zato ostaj tu gde si... :)

Objavljeno

Millar hajde nemoj da zezas .... ja se jos uvjek sjećam svih tvojih problema od selidbe, tridnoce, poroda, problema poslije poroda i zdravstvenih i svih drugih a ko bi rekao da ja to sve znam ... nismo nikada nesto narocito kuckale ali sam uvjek citala tvoje postove i dala ti kakvu takvu podrsku ..... i ne samo ja nego svako ovde i definitivno nisi "duh" nego draga moja nisi ni napadna ni agresivna nego sama od sebe tiha, ispravna i povučena a to ne znači da si neprimjetna

PS .. ja sam mjenjala nik pa ako ne znas ko je posljai pp :P :P :P

Objavljeno

ahahahaha legenda

Objavljeno

Ti si meni Legendo super clanica i bas mi je drago da te Bebac nije obrisao!

Nadam se da ce i Ivana proci isto ;)

Ja nemam problem kao vi, mene niko ne nervira, ja jednostavno preskocim postove nekih clanica koje mi nisu zanimljive i to je to. Ja vise imam osecaj da sam kao neki duh, koji uglavnom vodi monologe i da me svi ignorisu i smatraju da sam bzvz. Zato razmisljam da se povucem. Tj, ne verujem da cu brisati profil, bicu ja i dalje tu ali ne toliko kao pre, iskreno, bas sam se razocarala.

E Milar pa i meni se ovo desavalo. Odem na neku temu udelim savet, niko nista, dodje neka druga clanica isto to napise i odjednom se svi zahvaljuju. ;) Na takvim temama vise ne postujem, citam ali necu da pisem. Udri brigu na veselje i uzivaj. :lol: :lol: Meni si draga i NECU DA SVI ODJEDNOM IDETE. Ne mrdajte.

Objavljeno

Jupiiiiiiiiiiiii!!!!

Znala sam da ces se vratiti jer si ti ipak legenda :)

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.