Drugi trimestar

odgovora

Objavljeno

Где сте женице? Како сте? Читам ваше приче о мору... моја не испуњена жеља... ја нисам никада била на летовању, море сам видела само на екскурзији са школом... тако да... ВОДИТЕ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, не бирам :rolleyes:

Иначе,јуче сам била на уз,беба расте ал је и даље јако ниско тако да настављам са лежањем,ал сад да пробам без лека, па на контролу за 15-так дана ако не буде потребе за пре. Онда ће да одлучи како ћемо даље,ал са леком ил без. И такооо, сад ми мама донела пудинг од чоколаде,па одох да ручкам. ЦМОКИЋ

Kiki samo ti nama sad odmaraj i da ti i ta bebica budete dobro, a lako ces za more :wub::wub::wub:

Objavljeno

Milankaa zaista jeste puno, sisa nas ko ovce. Ta dr je glavna u porodilistu i onda je nafurala cene...duplo skuplje nego kod ostalih privatnika. Zbog toga sam vas pitala kako u drugim gradovima... Ne mogu mali gradovi da se ravnaju sa BG po cenama. Jedna poznanica je posle porodjaja otisla kod nje privatno i radila joj papa i kolposkopiju i uzela 8000!!! :o To bi kod drugog lekara kostalo maximalno 4000-ali sve pregled+UZ+Papa+Kolposkopija... Ne znam kako ih nije sramota, pogotovo u regionu gde su prosecne plate 25 000-30 000.

Dea u 15.nedelji trudnoce sam. Da, ona svaki put radi i pregled (osim sada kad mi je trebao samo UZ za dabl-inace na kontroli sam bila 10dana pre).

Izguracemo nekako. A evo zasto sam i 2.trudnocu opet kod nje: privatne pacijente gledaju drugacije kad im dodjes u porodiliste(nisam ocekivala spec.tretman, samo da me nece muciti onoliko koliko ne mora...al citajte dalje...)-kad odem ona ce me seckati (opet cu na carski)... Mada i prvu trudnocu sam krenula kod nje (isle drugarice...i ajde, nisam znala gde drugo-bilo mi je bitno da ce me taj neko i poroditi),a drzavno nisam mogla ici jer sam do kraja trudnoce radila punom parom, prekovremeno, u drugom gradu i mogla sam dolaziti na preglede samo petkom uvece,a tad u bolnicu ne moze...

Morala sam da vam objasnim, da ne mislite da sam glupaca-da znam da me klepa puno,a da opet idem kao ovca na sisanje... Sad znam da ce me ona cekati u bolnici za operaciju pa mi bilo glupavo da sad odem kod nekog drugog,a ona opet tamo..

A da ne mislite da sam se dobro provela na prvom porodjaju- pustila me da prenesem 2 nedelje (42ned)-bebi bila zelena plodova voda, drzala me na indukciji 10h iako je znala da je beba prevelika,a moja karlica sitna... Ne smem ni da mislim sta bi bilo da je porodjaj krenuo a da se beba zaglavila... Uglavnom posle 10h groznih bolova i vrlo malo napretka-bilo je blizu kraja smene...i tek tad je odluceno-u operac.salu! Moj muz je sav ozlojedjen pitao zasto tako, znalo se da ce beba biti bas velika, da nece ici... Dobio je odgovor-moramo da ispostujemo proceduru... Znaci, placas, dajes brdo para, posle te precutno obavezuju i poklone da donosis...i eto jedno iskustvo. Sta da kazem-ogorcena jesam,al kad ovo prodje nadam se da cu biti dobro i da ih necu vise posecivati :)

Objavljeno

:lol: :lol: e, a bez zezanja - meni toliko prija glas tog coveka da ti ne mogu objasniti. Cak mi i alarm na tel. zvoni ovako http://youtu.be/C6dpQWnRII0 jer da me bilo sta drugo budi ujedala bih :lol: a ovako sa uzivanjem ustanem sa osmehom na licu :)

Ma i to naravno :lol: Zezam se,covek divno peva,i sto kaze Maya u svakom pogledu je dobar :lol:

Objavljeno

Где сте женице? Како сте? Читам ваше приче о мору... моја не испуњена жеља... ја нисам никада била на летовању, море сам видела само на екскурзији са школом... тако да... ВОДИТЕ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, не бирам :rolleyes:

Иначе,јуче сам била на уз,беба расте ал је и даље јако ниско тако да настављам са лежањем,ал сад да пробам без лека, па на контролу за 15-так дана ако не буде потребе за пре. Онда ће да одлучи како ћемо даље,ал са леком ил без. И такооо, сад ми мама донела пудинг од чоколаде,па одох да ручкам. ЦМОКИЋ

Cao Kiki!!!Samo ti odmaraj i uzivkaj sada,a ima vremena za putovanja,bice svega :) Mi ne planiramo nista ove godine,sledece Boze zdravlja!Pozdrav :wub:

Objavljeno

Ma i to naravno :lol: Zezam se,covek divno peva,i sto kaze Maya u svakom pogledu je dobar :lol:

Dobar dobar , Jela Jela :lol::lol::lol:

Objavljeno

Gde ste trudnjace...ja uzivala malo sa muzicem..pa zato me nije bilo...:)kako ste mi?

Objavljeno

Iris - Uglavnom ti doktori što rade u bolnici, a imaju i privatne ordinacije nabiju cene pregleda i svega ostalog i onda očekuješ da će biti super prema tebi na porođaju (što bi i bilo sasvim normalno), ali često to ne bude tako. I da, svaki od njih očekuje poklone + pare. Ma muka mi je od toga. :angry:

Ja stvarno ne znam ko će mene dočekati na porođaju, verujem samo svom ginekologu koji mi i vodi trudnoću, ali ko zna koji će biti dežuran kada moja beba odluči da se rodi. I to što kažeš za krupnu bebu...znaju da je beba krupna,karlica uska, ali ajde ipak da vidimo jel može prirodno.I onda kad te izmuče onda hitan carski. Uf :angry: meni je najgore kad izvlače bebu vakumom, uvek se naježim kad čujem tu reč.

Objavljeno

Gde ste trudnjace...ja uzivala malo sa muzicem..pa zato me nije bilo...:)kako ste mi?

E draga ...evo nas, mi malo radimo malo kuckamo ovdje :rolleyes:

Nek si ti nama uživala s mužićem :rolleyes: , dok neki uzivaju neki " rade " <_<

Objavljeno

E draga ...evo nas, mi malo radimo malo kuckamo ovdje :rolleyes:

Nek si ti nama uživala s mužićem :rolleyes: , dok neki uzivaju neki " rade " <_<

xexex....mukice..pa idi na bolovanje..:)dosta ti je bilo..:)

Objavljeno

xexex....mukice..pa idi na bolovanje..:)dosta ti je bilo..:)

Išla bi ja ... ali nema ko da me zamijeni, zamijena mi dolazi tek 1.3.

Kad niko na zna da radi moj posao :angry: ili neće :(

Objavljeno

Italiju obozavam, celu bih je obisla. bila sam u nekoliko gradova. letovanje tamo nam je obavezno.

volim njihovu hranu, uzivanje u vinu..sladoled da ne pominjem :)

a kako se tek oblace..stvarno imaju smisla za modu. ne mora to da bude nista skupo na njima, ali se tako lepo nose..italijanke posle 30 dobiju pravi smek, bas su prave dame.

Objavljeno

xexex..jos samo 138 dana do porodjaja..:):rolleyes::o:lol:

Objavljeno

Ostavio nas je :(

Objavljeno

Mina sta da ti kazemo osim drzi :(

Objavljeno

Mina, draga, pisala sam ti u razvodu braka ... ako ti treba podrska tu sam, samo mi posalji PP .... u svakom slučaju razumijemo se, ja sam jednom prolazila kroz to u trudnoći a za malo evo i dva puta .... Javi se, ako će ti biti lakše

Objavljeno

Pozz devojke ;)

Kako ste danas?

Mina78 Jako,Jako mi je zao....Budi jaka... :(

Objavljeno

Mina, draga, pisala sam ti u razvodu braka ... ako ti treba podrska tu sam, samo mi posalji PP .... u svakom slučaju razumijemo se, ja sam jednom prolazila kroz to u trudnoći a za malo evo i dva puta .... Javi se, ako će ti biti lakše

Hvala, mada sad mi je potrbno da izadjem iz ovog soka i da shvatim sta se desava.

Objavljeno

gjz-1.png

ewo je i moje tibe :rolleyes::wub:

Objavljeno

gjz-1.png

Objavljeno

gjz-1.png

sladak stomačić,nije baš vejiki ali je mnogo sladak! :rolleyes:

Objavljeno

Mina, ne znam sta bih rekla... :( zao mi je sto prolazis kroz sve ovo, budi jaka i izdigni se iznad svega. Znam da nije lako ali mi smo zene cudo! I jos nesto - neko to od gore vidi sve...

Objavljeno

Italiju obozavam, celu bih je obisla. bila sam u nekoliko gradova. letovanje tamo nam je obavezno.

volim njihovu hranu, uzivanje u vinu..sladoled da ne pominjem :)

a kako se tek oblace..stvarno imaju smisla za modu. ne mora to da bude nista skupo na njima, ali se tako lepo nose..italijanke posle 30 dobiju pravi smek, bas su prave dame.

Da,da kiara,upravo je tako :) Kako si ti kiara?Bebica? :wub: Pozdravljamo vas :)

Objavljeno

Mina jako mi je zao! :( Sta da ti kazem,sem da budes jaka i glavu gore zbog sebe a i zbog te decice,ona su to zasluzila.A on ce verovatno mnogo dobro proci u zivotu,kad je mogao sad da vas ostavi :angry: .Strasno,ne podnosim ljude koji misle samo na sebe.Puno srece i snage ti zelim!

Objavljeno

gjz-1.png

:wub:

Objavljeno

Dobar dan i damama u drugom trimestru...

Po nedeljama i ja pripadam ovde, a nekako mi brzo prođe, čini mi se da još nisam ni prihvatila činjenicu da sam trudna kako treba, a već 4 mesec...Neka tako prolete i ostali meseci i biće super :)

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.