Mali oglasi

odgovora

Objavljeno

Jesam jesam, to sam pravila od fima, jer je baaaaaaas mnogo sitno, a beolin ne moze bas toliko pedantno da nispadne. Ovi kolutovi su precnika oko 5mm i manje...

Fenomenalno. Stvarno si genije.

Objavljeno

Andjelcic kao sto znas ti si moj idol. Ultra-talentovana. Super su ove stvarcice sve.

AJde stavi i tvoje decoupage stvari, mozda se neka proda. A i da svi vide koliki si majstor, ne posecuju svi onu nasu temu :lol:

Genije, dobar učitelj i divna...Posebno me oduševio ovaj gest prema Marini.

Objavljeno

Mozes onda da zamislis kako je meni bilo...

Objavljeno

I mene su odusevile obe, tj oba gesta, ali necu na ovoj temi o tome :rolleyes:

Objavljeno

Ne bih vise slicica stavljala jer se uglavnom radi po zelji, ovo su samo neki od primera kako sve to moze da izgleda :).

Da li je ovo iz tvog doma?

Objavljeno

Fenomenalno. Stvarno si genije.

Stidim se! :wub: :wub: :wub:

Ja sam presrecna kad neko ima ista interesovanja kao ja i mnogo mi je drago kada mogu nekome da pomognem bilo kojim savetom.

Sto se tice mog gesta prema Marini, to je stvarno sitnica. Od nje sam dobila 2 para fenomenalnih patikica koje moja sestricina Marina vrlo srecno nosi. Ne postoji nakit i nista materijalno sto moze zameniti srecne decje korake. Moja sestra bliznakinja je u ozbiljnim materijalnim problemima i bebi bi mogla da priusti 2para patikica za prve korake, ali joj patikice od Marine mnogo znace, tako da smatram da je Marinin gest mnogo veci od mog.

Sve vas ljubim i volim! :wub:

Objavljeno

www.kolibica.com - sinonim za dom

sajt od mm uglavnom radi sa pravnim licima ali često "višak" (uglavnom stolova, stolica i ležajki) prodaje i na malo. ;)

Objavljeno

sajt od mm uglavnom radi sa pravnim licima ali često "višak" (uglavnom stolova, stolica i ležajki) prodaje i na malo. ;)

Mi smo gledali ovaj sajt. Ko zna,ako bude viska,mozda pazarimo kod vas namestaj za terasu :)

Objavljeno

Ma ako mi se mnogo prisvidja ova Airondack stolica ima da nadjete visak iako nisam pravno lice :lol: :lol:

Objavljeno

Ana...ovo je prekrasno.

Objavljeno

Divno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno

Hvala devojke :)

Objavljeno

Hvala devojke :)

Mi smo gledali ovu englesku garnituru. Hocu nesto ili od pruca ili od drveta,da kupim sad pa da sam mirna neko vreme.

Da,i ljuljaska vam je odlicna.

Objavljeno

Generalno ima lepih stvari i do sada mm nije želelo da ima tezgu na pijaci niti da ide po vašarima, ali kada mu je jedan dobavljač rekao koliko on zarađuje SVAKI dan na pijaci u KŠ mm je počeo da razmišlja da i on otvori tezgu na Zemunskoj pijaci (nit bi morao da pravda prihode državi niti bi morao da prijavljuje nešto poreskoj) što bi se reklo čist keš koji ti dolazi svaki dan. Ali, to će biti neka druga priča

Objavljeno

Ana ja upravo gledam ovo.Stvarno ima mnogo korisnih,a lepih stvari.Vec sam preporucila neke proizvode jednoj etno prodavnici.

Ja sam posebno odusevljena onim policama za jagode i ljuljaskom.

Cekaj jel to bukvalno tm i on sve to pravi,znaci vasa firma?

Objavljeno

Generalno ima lepih stvari i do sada mm nije želelo da ima tezgu na pijaci niti da ide po vašarima, ali kada mu je jedan dobavljač rekao koliko on zarađuje SVAKI dan na pijaci u KŠ mm je počeo da razmišlja da i on otvori tezgu na Zemunskoj pijaci (nit bi morao da pravda prihode državi niti bi morao da prijavljuje nešto poreskoj) što bi se reklo čist keš koji ti dolazi svaki dan. Ali, to će biti neka druga priča

kod nas ne moras nista prijavljivati?pa to je fenomenalno.onda se bacaj i na to

Objavljeno

Ana ja upravo gledam ovo.Stvarno ima mnogo korisnih,a lepih stvari.Vec sam preporucila neke proizvode jednoj etno prodavnici.

Ja sam posebno odusevljena onim policama za jagode i ljuljaskom.

Cekaj jel to bukvalno tm i on sve to pravi,znaci vasa firma?

A neeee... Za neke mu dobavljači režu na elemente a on dalje samo odradi finalni deo (fina obrada, spajanje, , farbanje, lakiranje i sl)

A ima proizvoda koje do sada nije ni radio ali ima nacrte i uzorke nego je skupo za naše tržište.

kod nas ne moras nista prijavljivati?pa to je fenomenalno.onda se bacaj i na to

Ne, samo plaćaš zakup tezge na pijaci. I ja sam se baš iznenadila za to. Mada... dok ja ne proverim ne verujem ništa ;)

Objavljeno

Sticajem okolnosti ostala sam bez posla,tako da trudnoca i majcinstvo blizanaca -dva decaka -primoralo me je i da potrazim poslic koji bi obavljala od kuce (izricito zbog beba) i zadovoljna sam. Sama organizujem svoje vreme, pretezno uvece kad legnu,a nije zahtevno.Ovo je posao u kojem je zarada srazmerna ulozenom vremenu,tako da i u toku vaseg slobodnog vremena mozete da zaradjujete, sto verujte mi nije ni malo lose. Posebno u uslovima u kojima sada zivimo! Ako je neko zainteresovan nek mi posalje mail za detaljnije informacije: [email protected]. Pozdrav

Objavljeno

Milana pisi ovde, nema potrebe da ti saljemo pojedinacno mejlove. Nadam se da nije neka ne dozvoljena radnja kada inistiras na privatnosti.

Ajde pisi ovde, bas me interesuje o cemu se radi

Objavljeno

Jel zanimaju nekog bodici velicine 92??? Dugi rukav, cena 250 din,bodici

Objavljeno

Sticajem okolnosti ostala sam bez posla,tako da trudnoca i majcinstvo blizanaca -dva decaka -primoralo me je i da potrazim poslic koji bi obavljala od kuce (izricito zbog beba) i zadovoljna sam. Sama organizujem svoje vreme, pretezno uvece kad legnu,a nije zahtevno.Ovo je posao u kojem je zarada srazmerna ulozenom vremenu,tako da i u toku vaseg slobodnog vremena mozete da zaradjujete, sto verujte mi nije ni malo lose. Posebno u uslovima u kojima sada zivimo! Ako je neko zainteresovan nek mi posalje mail za detaljnije informacije: [email protected]. Pozdrav

I mene interesuje o cemu se radi,ako ne zelis ovde da kazes posalji mi pp ;)

Objavljeno

Ne insistiram na privatnosti, vec zbog slanja potrebne dokumentacije ( pa ko se odluci - odluci, tj.nadje u tome, ok) a ako se nema vremena, onda nek smo svi zdravo. Iskreno lakse mi je da ne kuckam toliko. Mi smo u tome, ima napretka,ali nemojte ocekivati da cete zaraditi ogromne novce. Cisto to smatrajte dodatnim prihodom, dzeparcem. Nista nije obavezno. Pozdrav

Objavljeno

Milana samo reci o cemu se radi, u kratkim crtama opisi. Necemo odmah slati dokumentaciju. Ajde, vec bi napisala do sad. aaaaaaaaaaajdeeee

Objavljeno

zasto ne mogu da ti posaljem mail ,ne postojeca adresa <_<

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.