Sitne igracke

odgovora

Objavljeno

Imam jedno pitanje

U porodici u kojoj ima vise djece, kako ste "sacuvali" mladje dijete od sitnih igracaka starijeg djeteta?

Ne bih da bacam ili sakrivam npr. lego kockice jer moja klinka uziva u njima a nisam sigurna kako da kontrolisem da se i beban kada se rodi ne igra njima .....

Objavljeno

mozda tvoje mladje dete nece uopste biti u fazonu da stavlja sitne igracke u usta...kao sto je bio i moj Luka...znaci nikad...e sad jeste ono "jednom se desi", ali ipak pratis i ne ostavljas nikad samo dete sa sitnim igrackicama.

Objavljeno

Kod kuce nemamo sitnih igracaka za sad, al kad negde odemo stalno sam na oprezu da nesto ne proguta posta obozava te sitne stvarcice, a u poslednje vreme skida gumicu za kosu pa je zvace :blink: :blink:

Objavljeno

Ovog mog ne zanimaju sitne igračke i igračke uopšte. Ako biimao pesak, kamečiće i grančice u kući bio bi bubicaaa... :lol:

Kući nemamo sitne igračke zbog gutanja, ali on i tako ne gura ništa u usta... Srećom :)

Mada nam je stalno na oku, za svaki slučaj, baš zato što (kao) neće... :)

Objavljeno

Pre nego sto je nase najmladje dete postalo aktivno citaj da vrslja po igrackama,bilo je svacega u njima i delova od autica,klikera,loptica.Onda je ona pocela da puzanjem ulazi u sobu svoje brace i prvo bi se hvatala za te sitne igracke,kad sam joj par puta vadila kliker iz usta i lopticu,a lopticu sam morala tako sto sap pritisnula obraze da bi je istisnula,onda sam detaljno igracke precistila,sve klikere,loptice sklonila,delove pobacala i od tada je pustam da se igra.Ima onih figurica kao sto su majstor bob i sl one su oko 3 cm,vidim da to ponekad strpa,ali glodje i noge od majstor Boba vire iz usta.Kad klinci igraju ne ljuti se covece,sah mini i sl i ne pokupe vidim da to strpa sitne figure,zetone,ali ne guta.Ne pratim je na svakom koraku,ali deca mi jave ako je nesto stavila.Po meni najopasniji su klikeri i loptice jer su glatki da skliznu,a to sam uklonila,a npr mi vizit karte od nje ne mozemo da sacuvamo,oglodala je ko zna koliko broja telefona,to je nas pokretni imenik :lol:

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.