Kupaci kostimi

odgovora

Objavljeno

Hvala,kupila sam ih u Lisci,prvi je 70 eura a drugi 95 eura.

Uh...a meni se više sviđa ovaj skuplji...

Objavljeno

Meni treba jednodelni... planiram da idem na akvabik :rolleyes:

Objavljeno

Unina mamo bas mi se dopadaju, mnogoo moj stil :)

Buhla ne znam jel bi neki kvalitetniji ili nije bitno Lisca ima super modele jednodelnih..

Pa volela bi kvalitetniji... inace sam uvek nosila dvodelne, ali za bazen je ipa bolje jednodelni, a i malo da smiri "ovo" sto mi kipi sa svih strana! Bacicu sad pogled na liscin sajt...

Objavljeno

Unina mama , sva tri modela su savrsena ! Ovu sa resama su bili hit ovog leta , ali ja jos uvek sebe vidim samo u ovakvim kao sto je buhla dodala :D Ne zelim ni da kupujem kupaci , kao ni nista ostalo od garderobe dok god ne smanjim velicinu makar na L !

Buhla ... pogledaj u lisci ima modela sa ojacanim delovima u predelu struka , jako su dobri i lepo oblikuju telo koliko god da nemas struk a udobni su , samo su meni bili jako skupi kad sam gledala ovog leta , negde oko 100e a iskreno se nadam da cu se sledeceg leta vratiti dvodelnom pa mi bila greota placati toliko .

Objavljeno

Buhla, takav slican model sam ja sebi kupila, bas za bazen. Odlicni su.

Samo još da ga nadjem :) Pa onda na bazen i to na jutarnji od 6.30!

Objavljeno

Samo još da ga nadjem :) Pa onda na bazen i to na jutarnji od 6.30!

Ohoho... :D

Inače ovih kostima imaš u sportskim radnjama.

Objavljeno

Da li vam se svidjaju ovakvi modeli?

1365598573calzedoniacostumi_zpsa61cdb69.jpg

Mejja voli ovo

Objavljeno

Da li vam se svidjaju ovakvi modeli?

Ok mi je,ali samo donji deo posto u gornji nemam sta da stavim. :lol:

Objavljeno

Ok mi je,ali samo donji deo posto u gornji nemam sta da stavim. :lol:

Vise mi se svidja gornji nego donji dio.

Meni nikako ne bi stajao zbog gradje a slazem se sa Yejom(nadam se da nemas nista protiv zbog ovog nika, ja sam te tako navikla kucat ;) - nemam sta staviti u gornji dio. :D

A sto pitas, planiras da kupis? Mislim da bi tebi dobro stajao.

Objavljeno

Pa treba mi kupaci a ne znam kakav da kupim. Ovaj mi se svidja jer mislim da gornji deo dobro drzi grudi, a to mi je sad presudno jer ne mogu nikako da ih ukrotim :lol: A donji, pa ne znam, lep mi je na ovako mrsavoj devojci, a kontam da bi se to kod mene sve prelivalo :wacko:

Objavljeno

Pa treba mi kupaci a ne znam kakav da kupim. Ovaj mi se svidja jer mislim da gornji deo dobro drzi grudi, a to mi je sad presudno jer ne mogu nikako da ih ukrotim :lol: A donji, pa ne znam, lep mi je na ovako mrsavoj devojci, a kontam da bi se to kod mene sve prelivalo :wacko:

A meni se bas cini da je ovaj donji deo poput steznika i prikriva nedostatke. :) Nadja, videla sam tvoju gradju na slikama, mislim da ti nista ne bi prelivalo, vec bi ti bas lijepo stajalo. :wub:

Kristina86 voli ovo

Objavljeno

A meni se bas cini da je ovaj donji deo poput steznika i prikriva nedostatke. :) Nadja, videla sam tvoju gradju na slikama, mislim da ti nista ne bi prelivalo, vec bi ti bas lijepo stajalo. :wub:

:wub: Nisi me videla golisavu :P Verujem ja da on super upakuje stomak, ali ipak ostane onaj deo iznad... Nemam pojma, kad bih probala kupaci mogla bih da procenim, ali dosad nisam videla u radnjama ovakve modele, samo sam na netu naletela...

Objavljeno

:wub: Nisi me videla golisavu :P Verujem ja da on super upakuje stomak, ali ipak ostane onaj deo iznad... Nemam pojma, kad bih probala kupaci mogla bih da procenim, ali dosad nisam videla u radnjama ovakve modele, samo sam na netu naletela...

:wub: Pa da, to jedino da se proba jer je ovako teze zakljuciti sa slike. Mozda ovaj kupaci stoji malo punijim zenama, jer mogu da ga popune lijepo, i u gornjem dijelu kao i u donjem. :lol:

Objavljeno

Kupaci je lep,gornji deo mi se svidja ali je donji predubok.

Na ovoj cici sa slike sve stoji :lol:

Objavljeno

Gace su malo duboke ovde :wacko: ali boja i gornji deo mi se svidja ;)

Objavljeno

Meni su slatki ovi..

upl-12.jpgb31-100253.jpgurn-images.jpgia2-images.jpg

Objavljeno

Meni su slatki ovi..

upl-12.jpgb31-100253.jpgurn-images.jpgia2-images.jpg

Meni se dopada prvi, svidja mi se i drugi samo da je jednobojan, nesto mi je mnogo saren ovako. :)

Objavljeno

Ja bih tirkizni kupaci ili neki sa tufnicama.

Objavljeno

@ Matro Nađa - pogledaj u Lisci, oni sad imaju i te ''dublje'' modele a mogu da se kombinuju sa nekim drugim gornjim delovima - ima i za nas koje majka priroda nije obdarila.

@ Kristina - jedino mi se đa onaj dvodelni crni, tj ja jadna sad samo gledam da je dubok donji deo zbog strija od prve trudnoće, tj mlitave kože.

Evo i linak (valjda nisam već pisala o tome??) KLIK

Kristina86 voli ovo

Objavljeno

Ah kupaci...Ja cu definitivno morati da uzmem neki sa korpama jer mi cice nisu sto su nekad bile <_< A inace ja imam fetis na crni kupaci tako da se ove godine mora naci na meni...Evo par modela koji mi se dopadajuax6-v26053.jpg967-18733-.jpg...tsl-793-sw.jpgcsy-18733-.jpgqry-385322.jpg

Objavljeno

E, ja hocu model kao ovaj poslednji.

Objavljeno

Svi modeli su prelepi koje si postavila.Ali jel ti znas da tih modela sa korpama ima sve manje?Ja nikako da ih nadjem.

Kristina86 voli ovo

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.