Astrologija

odgovora

Objavljeno

Kristal, kako ja mogu znati u čemu mi je MJESEC(ako sam se dobro izrazila)?

Objavljeno

Evo ja sad gledam nesto ovaj moj horoskop...ali ne mogu da nadjem sta znaci kad ti je saturn u skorpiji...?

Iako nemam veze sa vezom,meni to ne deluje veselo nesto

(A mesec mi je u lavu)

Objavljeno

Da, ribe su vrlo maštovite :) .

Onda su mi ribe bas prisutne u zivotu,ako nesto znam da radim to je da mastam :P

a jel imaju snovi veze sa horoskpskim znacima?

Ja puno sanjam,nekad je to toliko realno da mi je bolje da ne spavam kad su ruzni snovi u pitanju a kad su lepi onda mi bude krivo sto se probudi...

Objavljeno

Evo ja sad gledam nesto ovaj moj horoskop...ali ne mogu da nadjem sta znaci kad ti je saturn u skorpiji...?

Iako nemam veze sa vezom,meni to ne deluje veselo nesto

(A mesec mi je u lavu)

Saturn je generacijska planeta - on 2 - 2,5 godine stoji u istom znaku. Dakle nije presudno toliko u kom je znaku (mada je i to jako, jako važno) koliko u kojoj se kući nalazi, kakve aspekte pravi... Saturn je ograničenje, teškoća, muka, prepreka, ali ujedno i "veliki učitelj" koji te tera da na sopstvenim greškama učiš i menjaš se. On mora da postoji u horoskopu i u zavisnosti od položaja pokazuje gde ima malo više problema. Takođe, njegovi tranziti se jako osećaju (na osnovu njih može da se prognozira kakav će biti nailazeći period).

Objavljeno

Pa, lav i ribe se ne slažu - vatra i voda, teško je spojiti te dve suprotnosti.

Znam, nikako da se uskladimo svi :lol: .,mislim ribe sa lavom. :lol:

Objavljeno

Hvala ti Kristal...

saturn je moj najbolji drug :) salim se,ali nekad imam osecaj kao da je stalno tu

Objavljeno

Da, ribe su vrlo maštovite :) .

Vrlo, slazem se! :lol:

Objavljeno

Hvala ti Kristal...

saturn je moj najbolji drug :) salim se,ali nekad imam osecaj kao da je stalno tu

Pa i ti imas imaginarne prijatelje....hahaha...dobro dosla u klub mastovitih :lol::lol::lol:

Objavljeno

Eto, prava devica u pozitivnom smislu :) .

:wub:

Objavljeno

Paranormalne pojave, astrologija, druga strana nauke ...

Objavljeno

Paranormalne pojave, astrologija, druga strana nauke ...

Tema o astrologiji već postoji, odnosno, postoji više takvih tema.

Objavljeno

Možda bi sada trebalo da otvorimo još jednu, novu temu, pošto su uveli novi horoskopski znak? <_<

Objavljeno

Koji?

Objavljeno

Koji?

Navodno, zbog gravitacije Meseca, Zemljina osa se pomjerila i došlo je do, kako kažu, raskoraka u položaju zvijezda. To bi trebalo da znači da sada postoji 13, a ne 12 znakova, kao do sada.

Znak se zove zmijonosa, cini mi se, i obuhvata period od 29. novembra do 17. decembra.

Ali koliko znam to nije nesto novo, ima toj vesti vec jako dugo.

Objavljeno

Navodno, zbog gravitacije Meseca, Zemljina osa se pomjerila i došlo je do, kako kažu, raskoraka u položaju zvijezda. To bi trebalo da znači da sada postoji 13, a ne 12 znakova, kao do sada.

Znak se zove zmijonosa, cini mi se, i obuhvata period od 29. novembra do 17. decembra.

Ali koliko znam to nije nesto novo, ima toj vesti vec jako dugo.

GLUPOSTI... BILO JE U VESTIMA... SAD SE KAO SVAKI ZNAK POMERA ZA JEDAN MESEC..

Objavljeno

Ma, Zmijonoša je već poznati znak samo ne mogu da se setim po čijem tumačenju. A ja sam vam inače tipična dupla škorpija hi hi i iako se ne vodim horoskopom, videla sam da imam sve škorpijske osobine :D

Objavljeno

GLUPOSTI... BILO JE U VESTIMA... SAD SE KAO SVAKI ZNAK POMERA ZA JEDAN MESEC..

ma ne znam da li ce se pomerati, jer ja sam za taj novi znak cula jos pre par godina pa se nista nije desilo...e sad , ne znam sta ce se tu desavati...

Objavljeno

Dobro, nisam bila obavestena, a i nije me interesovalo. Nek oni svoju nauku usmeravaju kako znaju. Ja o tome nemam pojma.

Objavljeno

ja po tom spadam u taj novi znak...o njemu se prica vec nekih 15 godina,secam se da sam bila u srednjojkada su poceli da ga komentarisu,da li ce ga uvrstiti ili ne.navodno postoji to malo sazvezdje ali da je bilo izbaceno iz horoskopazato sto je,,kvarilo```pravilnu raspodelu neba na ravne casti,a i broj 12 je u nekimkulturama imao magicno znacenje...obrni ,okreni,nisamza bilo kakvo menjanje

Objavljeno

Ma, Zmijonoša je već poznati znak samo ne mogu da se setim po čijem tumačenju. A ja sam vam inače tipična dupla škorpija hi hi i iako se ne vodim horoskopom, videla sam da imam sve škorpijske osobine :D

Postojao je u horoskopu Maja, kod kojih je takođe bilo i 13 meseci u godini (svaki po 28 dana) i imali su jedan "prazan" dan koji je označavao prelazak u novu godinu. Tako nekako, ne sećam se baš, odavno sam čitala o Majama...

Ali čak i ako uvedu taj novi znak, ja ostajem bik u horoskopu.

Objavljeno

Znalo se i ranije za taj znak, ali nema veze sa Majama. Astrolozi će ga, čini mi se teško prihvatiti, jer bi moralo jako mnogo toga da se promeni (ne samo raspored znakova).

Objavljeno

U horoskop verujem, ali u ovaj dosadasnji, a to sa zmijonosom mi je malo bez veze, gledala sam od kad do kad koji znak vazi ispada da devica obuhvata period od mesec i po na primer, a vaga i skorpija po 10-15 dana! Astrologija mi je veoma zanimljiva ali nemam vremena da se vise posvetim proucavanju iste, a inace se bavim numerologijom :rolleyes:

Objavljeno

Ja skoknuh na forum da napišem nešto sasvim drugo ,kad ugledah i ovu temu i ... ne mogu da odolim. Nemam vremena da pročitam sve postove i da vidim šta je sve pisano na ovu temu, ali - pošto sam se godinama bavila astrologijom (poluprofesionalno) -moja preporuka svim majkama je da odu kod iskusnog astrologa (košta, ali se isplati) , jer je kod astrologije jako JAKO važno islustvo onog ko tumači natal (ili neku drugu astro kartu). Naime-što više natala vidite i tumačite to ćete svaki naredni da kapirate bolje i da vidite potpunije.

Astrologija NIJE šarlatanstvo (ako imate posla sa vrhunskim astrolozima, a ne onima koji se samo tako predstavljaju) i može puno da vam kaže i o vama samima i o detetu. Natal nije nepromenljiv tj. nešto loše ili dobro što se vidi u natalu NIKADA ne mora da se desi ako natus (tj. vlasnik natala) to zna i izbegne (loše stvari npr. aspekti jasno kod nekoga ukazuju da mu preti opasnost od davljenja ili strujnog udara ili sudara u saobraćaju i sl. i tada je neko ko ima takve aspekte znatno oprezniji kada se nadje u takvim rizičnim situacijama....)

Elem - astrologija je moja strast i velika ljubav bila godinama, ali sam shvatila da nemam dovoljno vremena da joj se posvetim, a ni uslova da se usavršavam i napredujem jer živim u provinciji i nemam mogućnosti da pohadjam kurseve i seminare ( uglavnom sam se sama snalazila za literaturu do koje sam jako teško i dolazila jedno vreme ) i prekinula sam sa tim hobijem.

Ipak savet je da svako ko želi da upozna talente, mogućnosti, sklonosti i nivo do kog neko u nečemu može da napreduje - konsutuje astrologa i da na taj način izbegne da , recimo, tera da dete ide da trenira fudbal a ono , realno , ima dara za umetničko klizanje. (banalan primer ,ali razumećete šta sam htela da kažem). :)

Objavljeno

KRISTAL, ti se baviš astrologijom?

Objavljeno

KRISTAL, ti se baviš astrologijom?

Da, što ti kažeš poluprofesinalno. Jako mi je drago da nađoh nekog ovde sa istim interesovanjem. Baš bih volela da malo prodiskutujemo o svemu i svačemu.

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.