Astrologija

odgovora

Objavljeno

Juče sam baš čitala karakteristike Jarca (mm) i Blizanca (ja) i njihovo međusobno slaganje...ta kombinacija je nemoguća... :lol:

Objavljeno

Juče sam baš čitala karakteristike Jarca (mm) i Blizanca (ja) i njihovo međusobno slaganje...ta kombinacija je nemoguća... :lol:

Tvoj muz jarac u horoskopu?Koji ste podznak?

Objavljeno

I mm je jarac :lol: :lol: mislim u horoskopu :D

Objavljeno

Tvoj muz jarac u horoskopu?Koji ste podznak?

Ja škorpija, a on vaga.

Objavljeno

Da je po horoskopu mm i ja se nikad ne bi složili, a super funkcionišemo. :lol:

Ja vatra, a on tiha voda... :P

Objavljeno

Bilo mi je zanimljivo da otvorim ovakvu temu, jer nisam primetila da je ima negde, ako sam se ponovila sorry.

Evo šta ja mislim o astrologiji. Da je nauka-nije. Jeste vid zabave i tako je tretiram. Ali je recimo nesumnjiv uticaj Meseca, kao nebeskog tela, na plimu i oseku, i na druge pojave u prirodi, pa zašto onda ne bi uticao i na čoveka. TAko je verovatno i sa drugim nebeskim telima. E sad koliki je taj uticaj, da li je validan ili ne...time se neću baviti, Dakle, horoskop pročitam zabave radi, ali ne mogu da razumem ljude koji prvo saslušaju šta će "astrolog" da im kaže, pa onda recimo izađu na ulicu ...i planiraju svoj dan, pa čak i život!

Dakle,

Moj sin i ja smo isiti znak i podznak- Vodolija _Škorpija!

Objavljeno

Ja sam blizanac,mm škorpija,Maša vodolija,Neda riba.Pročitamuvek ali i na verujemnešto

Objavljeno

Dobro vece :) Kako vam prija ovo osvezenje? Ja sam u horoskopu riba-vaga,a moj decko je bik-ovan. Po strologiji smo idealna kombinacija,ali u biti je drugacije...! Termin porodjaja mi je 11.12. pa cemo videti sta e biti beban u horoskopu!!! Poz :lol::)

Objavljeno

Dobro vece :) Kako vam prija ovo osvezenje? Ja sam u horoskopu riba-vaga,a moj decko je bik-ovan. Po strologiji smo idealna kombinacija,ali u biti je drugacije...! Termin porodjaja mi je 11.12. pa cemo videti sta e biti beban u horoskopu!!! Poz :lol::)

Ps gde si ti?

Tražile smo te danas! :)

Šta ima novo? Kako podnosiš prvi trimestar.. Jel ima mučnina?

Objavljeno

Super tema!!!

:)

Ja sam devica, mm lav, bebac - riba.

Kombinacija koja po horoskopu ne uspeva, al ja sam tu za primer da opovrgnem sve horoskopske tvrdnje.

Inače ga odavno ne pratim i mnogo mi je lepo...

Ma da ja sam se nešto zaluđivala kao tinejdžerka time, kao ono...da li se slažem sa dečkom, kakva će nam veza biti i sl. ;)

Nije loše recimo praviti neke paralele što se karaktera tiče po znakovima. Ima sličnosti, ali pak i mnogo razlika čak i za isti znak. Imam drugaricu koja je isto vodolija škorpija, ali se skroz razlikuje od mene. Mislim da presudnu ulogu ima vaspitanje...Ono nije loše tumačiti druge na osnovu "znanja " o nekim znakovima.Deluje zabavno!

Mene baš interesuje kako li ću se snaći sa sinom...KAd sam se jedva snašlala sa sobom! :lol::blink:

Da mm je blizanac. Mi se kao slažemo, ali mi nekad dođe da ga umlatim! :lol:

Ivančice, držim vam palčeve! :rolleyes:

Objavljeno

Што рече Шећерлема некада давно као тинејџерка сам читала хороскоп и то углавном да л се слажем са дечком и тако то. И зато знам да сам девица дупла у хороскопу. А супруг је ваљда шкорпија. За децу појма немам који су знак. :unsure:

Objavljeno

ja sam dupli blizanac, mm jarac/blizanac, stasha blizanac/lav...

VESELO!!!! :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

:lol: Kod nas obrnuto, i ja sam citala vise puta da je ta kombinacija uzasna B)

Objavljeno

MM i ja smo lav-rak. Pise da je to savrsena kombinacija :D

Objavljeno

MM i ja smo lav-rak. Pise da je to savrsena kombinacija :D

I mi smo ista kombinacija, i meni je savrsena jer sam Lav, a kako li je njemu , to samo on zna :P

Objavljeno

ja dupla devica, mužić pužić dupli blizanac....

a bebac će biti strelac :D

Objavljeno

ja jarac-rak, mm je lav, a klinci su nam ovan i devica .....puna kuca razlicitih ljudi, i svi tvrdoglavi :lol: :lol: :lol:

inace mi se znakovno ne slazemo uopste, ali mi u stvarno zivotu funkcionisemo super ;)

Objavljeno

Citajuci temu o paranormalnom, pade mi na pamet jedna stvar. Nekada, dosta ranije, jedna teta mi je radila natalnu kartu, a izmedju ostalog i karmicki horoskop '- ili, kako se vec zove.

Pitanje za Kristal (a moze odgovoriti i neko drugi ko se razume): Sta mislite o ovom horoskopu, i ima li tu "nesto" ?

Ne znam, zavisi da li veruješ u karmu ili ne.

Objavljeno

Ako bih gledala horoskop, mene i mog muza niko ne bi spojio...ja sam ovan, a on rak! :D Inace, cerka nam je isto ovan, a sin vodolija.

Meni je jedna zena, inace poznati astrolog u NS-u, radila pre nekih 10-15 godina natalnu kartu..na srecu, zivot mi se ne odvija po njenim "predvidjanjima". Da li zato sto mi se nije svidelo to sto mi je rekla ili zato sto to nema veze ni sa cim, nije ni vazno.

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.