Treba mi recept

odgovora

Objavljeno

Treba mi proveren recept za pop cakes...da nije preslatko i pretvrdo...

Objavljeno

Mala, kasnije. Sad ne mogu s fona da kucam. :lol::ph34r:

Objavljeno

Treba mi proveren recept za pop cakes...da nije preslatko i pretvrdo...

Evo da citiram samu sebe - isprobala recept sa Minjine kuhinjice, sa oreo keksom. Recept je odlican, sve preporuke....:)

Objavljeno

Oću i ja lisnatu česnicu!

Objavljeno

Evo da citiram samu sebe - isprobala recept sa Minjine kuhinjice, sa oreo keksom. Recept je odlican, sve preporuke....:)

Majat da li cvrsto stoje na stapicima?

Objavljeno

Kakva je ta lisnata cesnica?

Da nije nalik onoj pogači koju zovu 'sunce'?

Objavljeno

Majat da li cvrsto stoje na stapicima?

da, cvrsto stoje. Ja sam uzela bas Oreo, ali pakovanje od 150g, dodala sam plazmu do one kolicine koja stoji u receptu. Pravila sam manje kuglice i umakala u crnu cokoladu. Stapice sam kupila u DM-u. Ovo je msm cetvrti recept koji sam isprobala, sve prethodno je zavrsilo ili u kanti ili kao bombice... Drzala sam na terasi nabodeno u stiropor a posle u frizideru i na stolu :)....Ukus je isto super. Uzela sam svezi sir Kuč.

Ehinacea voli ovo

Objavljeno

Nista od moje lisnate cesnice. Ja kontam Andisam ozbiljno govori, nikako da se naviknem na nju :lol:

Dajte neki recept za cesnicu da je provjereno mekana, moja vec uvece bude čovjeka ubiti s njom. -_-

Objavljeno

Lisnata csnica u Macvi je nalik bureku. Objasnjaval mi drugarica. Slano beskvasno obicno testo zamesis pa odvajas nesto. Pa razvlacis preko stola...300cuda.

Stavlja se para, ali nekad su se stavljale 3stvari-para, papak od pecenice i zrno kukuruza, te ce taj ukucanin naredne godine imati para odnosno bogatu njivu odnosno puno stoke. 

Ja u Bg prvi put cujem za cesnice s kvascem ili lisnate ali slatke.

Ja je ne napravih juce. S pravi pa je mm otisao jutros po komplet oobroke.

Domacica nikak'a sta da vi kazem.-_-

Objavljeno

Tangerine, jeste kao obicna pogaca ali kad otkines komad da je onako "krpičasto" tijesto i  fino razabrano.

Ovako nesto kao M garava sto rece, slicno unutrasnjosti bureka, sa margarinom zamijesena.

Pravila sam onu iz "Minjine kuhinjice" i prezadovoljna sam.

Objavljeno

Tangerine, hvala ti puno. Super zvuci. Ja to zamijesim, pa sve onako skupa "zgombam" u loptu, rastanjim u tepsiji i pecem. Ova pogaca moze da posluzi i kad pravim veceru za goste. Bas cu da probam.

Bravo za malog pomagaca!

Tangerine voli ovo

Objavljeno

E ovako...danas sam jela nesto kod sveki ali ne stigoh da je pitam za recept. Uglavnom, skontala sam ja sta sve ide u tu corbicu ali me interesuje da li je to neka od kad spremala.

U corbici dominiraju brokoli i mljeveno meso...to mljeveno meso je valjda trebalo da bude u obliku knedli ali njoj nije uspjelo, pretpostavljam...sveki mi rece da je koristila senf i pavlaku za kuvanje...i govedji bujon tj onu kocku...

Corba je bilabas ukusna, spremila bih je nakd i nama nego me taj senf brine...ja ga nesto ne volim i uopste ne znam da li je zdrav ili ne...pitam zbog djece naravno.

Ima li neka predstavu o kakvom jelu se ovdje radi?:lol:

Objavljeno

Ja nemam pojma  :D

Ja mislim da ti je senf ok....ko voli naravno.... zdraviji je senf od majoneza.....pa ti vidi.... ;)

snowhite voli ovo

Objavljeno

Treba mi recept...imam zamisao u glavi...saatojke u frizideru:-)dakle, mjere tj recept:-)
U koru da idu bjelanca , orasi....U fil zumanca,secer,cokolada...maslac.... I na kraju treba da iskoristim i hulala pavlaku koju mi je zmu greskom kupio grreee

Dakle?:-D ideje?

Objavljeno

Zene, treba mi neki provereni recept za tortu ili neke kolace. Nesto fino a glavni uslov je da ne zahteva bas previse vremena za izradu.  Hajde da ne budem skromna pa da kazem da sam dosta vesta i generalno brza ali sad da pecem 2.3 kore me bas mrzi nesto (znaci 1 je max ;) ). Btw ne bi bilo lose da je neki mlecnom-cokoladni ukus :D

Mogu i neki fini mafini... Ma bilo sta ali da je mmmmljac :) 

Objavljeno (Izmenjeno)

Zene, treba mi neki provereni recept za tortu ili neke kolace. Nesto fino a glavni uslov je da ne zahteva bas previse vremena za izradu.  Hajde da ne budem skromna pa da kazem da sam dosta vesta i generalno brza ali sad da pecem 2.3 kore me bas mrzi nesto (znaci 1 je max ;) ). Btw ne bi bilo lose da je neki mlecnom-cokoladni ukus :D

Mogu i neki fini mafini... Ma bilo sta ali da je mmmmljac :) 

https://www.coolinarika.com/recept/torta-monte/

Skuvaj prvo fil, dok se hladi ispeci koru, ne moras nutelu, kupi fineti ili nesto sl, ako ne volis keks-izbaci ga, lesnike kupi pecene, nije lose i bez njih.

torta izdasna, svi je vole, ukusna, bogata, jednostavna

Izmenjeno od strane leni
nanchika88 voli ovo

Objavljeno

Da,da Monte je super ja je pravim svako malo B)

Objavljeno

Hvala leni:babymommy: Ali u dva navrata sam ove godine jela tortu jednom sam pravila za sv.Stefana a drugi put za sv. Jovana i oba puta Monte... Odlicna torta inace ali ne bih bas opet... 

Objavljeno

Zone,a vocna sa pavlakom i piskotama?

Ili markiza. Lako se prave,nema pecenja...

Objavljeno

E,da. Markizu sam za NG pravila i bas nam je prijala! 

Objavljeno

Molim lepo onda za provereni recept za Markizu :P

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.