Prevara u braku ili vezi

odgovora

Objavljeno

Najlakse je otici... a sta posle toga? Posvadjati se, izreci svasta u afektu, onda otici (nebitno da li muz ili zena) a sta posle toga? Kako sa decom? Kako resiti jos mali milon sitnica koje su vas vezivale tokom zajednickog zivota?

Mislim da se ipak treba boriti.... nije lako ali vredi svaki deciji osmeh, svaku neprolivenu suzu koja bi se inace desila da je doslo do razvoda. Pitanje je koliko smo spremni na dogovor, toleranciju i razgovor?

Da....

E ovako...mnogo mi je 'lagana' postala ova rečenica bolje dobar razvod nego loš brak....uh...a ko je zaslužan za loš brak nego dvoje ljudi koji su se 'zakleli' na večnu ljubav :P ...vratiću se na prevaru,ali toliko može da se piše...iz toliko uglova da s egleda,da mislim da će nam noć biti kratka...a deci neću ispeći kolač za užinu <_<

Ovako....ja i mm smo u braku 13 godina (punih za manje od mesec dana :D ).bilo je 'svašta'...uspona,padova...turbulencija svakavih..oluja..prelepih temperatura..idealnih dana....svega je bilo ali ljubavi nikada nije manjkalo..navikavali smo se na zajednički život..on na mene kao veoma mladu..ja kao na njega 'sveznalicu'....izrodili tako 1....2....3...4.........dece...ON kao čovek ...dobar muž (za sada)...dobar otac...dobar sin....dobar brat.....dobar zet...dobar prijatelj...dobar komšija....drug....poznanik...čovek sa neverovatnom volljom...istrajan...uporan...vredan....sa neverovatno jakim karakterom i čeličnom voljom.......pored njega se ja osećam sigurnom i zaštićenom kao beli medved u svakom pogledu...i nebitno da li bila ja ili neka druga žena na mom mestu....MI...prošli,ne znam, da li je prejaka reč 'agonija'...nešto što spomenuh gore ali evo još jednom da ponovim...saobraćajnu nesreću gde ja živim 2 dana u neizvesnosti...da li je uopšte ŽIV...prođe i to....2 godine oporavka....ponovnih operacija...čuda (svašta nešto)...i tako gradismo mi našu sreću i dođe dan kada se moj čovek nađe u situaciji negde..tamo...ovako...onako...da me prevari u smislu čistog telesnog zadovoljstva...i ja 'na đavola' to saznam....i puf.....šta mi je činiti...e učinila bi sve ovo što sam pisala danas....to je 'prevara viđena iz mog ugla'..

p.s. u ćerkinom razredu dečko je popustio drastično u školi....promenljivog je raspoloženja...tužan je i besan....to traje već god dana...roditelji su u fazi razvoda...njegova mama je moja dobra poznanica i na mi kaže da se razvode ...na moje pitanje PA ZAŠTO LJIDI DRAGI...ona odgovara da ne može više da trpi tu 'netrpeljivost' između njih..eto jednostavno on nju nervira ona njega nervira...inače kže da nema nikakvog velikog razloga (konkretnog :blink: )...kaže ovaj stariji sin to jako teško ponosi,eto baš posećuju psihologa :( ....eto šta reći na dvoje neverovatno egocentričnih ljudi...mislim da ne bih bila u stanju da gledam takvu patnju kod svoje dece

Objavljeno

Kakve se istine večeras ispredaju... :huh:

Objavljeno

Ne bih da glumim pametnu, ali koliko se ja secam Jeko, vi niste dobro ni pre ziveli. Manje vise prevara, i drugo nije kod vas stimalo (ili me secanje vara). Iskreno, mene je uopste iznenadilo kada si javila da si trudna. Stvarno sam se obradovala i poverovala da je sve ok i da do ovog nece doci.... Ne znam sta da ti kazem, nismo u tvojoj kozi i nama je lako da te savetujemo, ali ti moras da odlucis a mi da te podrzimo.

Objavljeno

Jeko...morate razgovarati i zajednički doneti odluku...istraj u tome...mi te volimo i uz tebe smo...ali treba da rešite problem i onda na miru da dočekaš svoje čedo. :)

Objavljeno

Hm, da, mislim da postoje mnogo gore stvari u braku od prevare (slozili smo se da mislimo na onu za jednu noc). Evo npr. ovo sto je jeka beka dozivela, da joj muz kaze da je beba u njenom stomaku njegova najveca greska. Izvini jeko ali meni je ta recenica brrr... Glupo je sad idem stopama mna mame ali i moj muz je imao nesrecu 2000 god. kad je moja Vanja imala 10 meseci. Celu noc sam na kolenima molila Boga da ostane ziv, preko svega cu preci, ma sve sam onako u soku obecavala dragom Bogu samo da sve bude uredu. On je u tom trenutku bio otac dvoje dece i moj prijatelj, neko ko je uvek bio tu za mene. I sad kad sam jako ljuta na njega, strpim se, setim se svega i spustim loptu.

Objavljeno

Kakve se istine večeras ispredaju... :huh:

Konkretno nam kazi????

Mislis na pp? :lol:

Objavljeno

Konkretno nam kazi????

Mislis na pp? :lol:

Ma koji sad pp...meni bar niko tajne putem njega ne poverava... B)

Objavljeno

A sada na spavanjac...pa ujutro uz čajić da pričamo o vedrijim temama... :)

Objavljeno

Imam utisak da se nesto pogresno razumelo.

Objavljeno

Ja se iskreno nadam da sam pogrešno razumela.

Objavljeno

Jesi, jesi, skoro sam sigurna.

Objavljeno

Nije, sve je ok . Samo smo nas dve otisle ot, izvinjavam se.

Maybe, ja tebe savrseno razumem, i divim ti se na sigurnosti u sebe i tvoje stavove po pitanju prevare. Takav je i mm. Ali ja nisam, prosto sam tolerantnija, fleksibilnija...

Objavljeno

Ma nije mama dy...nego neuhvatljivoj dosadno pa pokušava ovde da malo da 'čopka' pa da se malo ovde 'ustalasaju strasti i sutra da se raspredaju pričice...ali ne...'odrasli' neki ovde :lol:

Objavljeno

Znam na sta neuhvatljiva misli.

Objavljeno

I ja sam se na to vratila dva puta.

Objavljeno

I dalj...moglo bi se ovde pričati i raširiti tema na ljubomoru i 'mislim da me muž vara'...e tu neke stvari ja ne shvatam...i ne bi da dajem mišljenje jer ću zvučati 'osuđivački'....meni je neoprostivo da čovek razbija stvari...gurne kolica sa sve sopstvenim detetom...da laže..petlja....da povređuje ženu...vređa je......ne mogu da zamislim da živim u stalnoj strepnji...ne mogu ni da zamislim da proveram mm dzepove...mob.telefon...da nemam poverenja ako izlazi...da li će biti sa 'nekom'....eto te stvari ja ne tolerišem...tačnije ne dozvoljavam sebi da se uopšte nađem na istoj lestvici sa takvim ljudima...volim da i je 'glava mirna' ;)

Objavljeno

Mna, slažem se sa tobom!!!!!

Objavljeno

Ne bih da glumim pametnu, ali koliko se ja secam Jeko, vi niste dobro ni pre ziveli. Manje vise prevara, i drugo nije kod vas stimalo (ili me secanje vara). Iskreno, mene je uopste iznenadilo kada si javila da si trudna. Stvarno sam se obradovala i poverovala da je sve ok i da do ovog nece doci.... Ne znam sta da ti kazem, nismo u tvojoj kozi i nama je lako da te savetujemo, ali ti moras da odlucis a mi da te podrzimo.

da....da....Jeko,pošto već nosiš pod srcem to čedo...onda budi jaka i uhvati se u koštac sa problemom...a prva stvar je ta da se smiriš...jer tako će bebi bitilepše...a nije puno ni za čuditi šta ti se dešava...pisala si ovde još pre tudnoće vašu 'situaciju'...

Objavljeno

Mna potpuno se slazem sa tobom ;)

Objavljeno

Drago mi je da kapirate...svarno treba puno postova da bi se 'iskristalizovalo' sve :)

Objavljeno

volljom...istrajan...uporan...vredan....sa neverovatno jakim karakterom i čeličnom voljom.......pored njega se ja osećam sigurnom i zaštićenom kao beli medved u svakom pogledu...i nebitno da li bila ja ili neka druga žena na mom mestu....MI...prošli,ne znam, da li je prejaka reč 'agonija'...nešto što spomenuh gore ali evo još jednom da ponovim...saobraćajnu nesreću gde ja živim 2 dana u neizvesnosti...da li je uopšte ŽIV...prođe i to....2 godine oporavka....ponovnih operacija...čuda (svašta nešto)..i tako gradismo mi našu sreću i dođe dan kada se moj čovek nađe u situaciji negde..tamo...ovako...onako...da me prevari u smislu čistog telesnog zadovoljstva...i ja 'na đavola' to saznam....i puf.....šta mi je činiti...e učinila bi sve ovo što sam pisala danas....to je 'prevara viđena iz mog ugla'..

Pojasni, desilo se ili ako bi se desilo?

Objavljeno

Eto to je unelo zbun. :D

Objavljeno

A ne legendo....ako se desi...uf....eo grči mi se želudac pri samoj pomisli da 'uradi' <_<

jako sam komunikativna i poznajem jako puno ludi...imam dosta poznanica/ka...l

ali jako sam stroga u selekciji ljudi oko seb...tako da sam,iako veoma mlada,birala s kim ću otići pred oltar ;) ....ne znam kakva bi dana sbila da moram da strepim 'šta će uraiti'...to ne nikako ;)

Objavljeno

Eto to je unelo zbun. :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....pa što ne reče neuhvatljiva...nego mora ona 'bocnuti' :lol:

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.