Prevara u braku ili vezi

odgovora

Objavljeno

Ja samo imam reći-vječiti dječaci :angry: .Pa zar je njima toliko teško da odrastu i shvate kakvu odgovornost imaju stvarajući porodicu?Ne znam šta da kažem,osim držite se,radi svojih bebica.

dunjasuki voli ovo

Objavljeno

Fox, Dunjasuki, glavu gore, i ako ne pomogne ni razgovor, ni plastični prikaz činjeničnog stanja, za sve postoji rešenje....i kad jedna vrata zatvoriš, druga se otvore. Naravno, nije lako, ali sve ovo je REŠIVO. Ako treba tako što ćete šutnuti gnjide. Baš sam besna, kako su jadni, mala bebica, odnosno bebica na putu, a oni sebičnjakovići, jadni, teško im pada promena. <_<

E užas.

Budite pametne, taktične i strpljive, a ako to ne da rezultata, nemojte dalje da gubite vreme.

Inama, SuperStar i bikica85 volite ovo

Objavljeno

Fox, Dunjasuki, mnogo mi je žao kada čujem tako nešto, pogotovo ako imate male bebe ili ste trudne.. Pa da li je moguće biti toliki nečovek? Verujem da je teško, i ne bih njih dvojicu konkretno nazvala "večitim dečacima" već ljude koji nemaju nimalo poštovanja.. Želim vam mnogo snage da pregurate ove osetljive trenutke, ali neko je gore rekao, za sve postoji rešenje.

Objavljeno

Čitam ove vaše "ženske" komentare i ne mogu da verujem! Sve ste svetice i ni jedna od vas ne vara muža. E malo morgen što je tako! Stvar je u tome što su žene mnogo veštije u skrivanju prevara nego muškarci,a muškarcima je opet mnogo teže da priznaju da ih žena vara....A opet...zapitate li se ponekad zašto vas ti vaši muškarci varaju...Možda nije problem u njima...

Hajde kad si vec na "nasem zenskom forumu" navrati malo i na teme cekamo plusice, prvi-drugi-treci trimestar, strah od porodjaja, torba za porodiliste, porodilje, prvi dani dojenja, uspostavljanje laktacije, uvodjenje cvrste hrane, upala grla, alergija na hranu, prohodavanje, SOS, odvikavanje od pelena, odvikavanje od dojenja, putovanje sa bebom, boginje, skolski uzrast... i sve ostale teme da procitas i malo nase "zenske" brige, pa kad vidis sta je sve u nasim glavama u toku dana osim smisljanja scenarija o "prevari", pa nam pomozi malo svojim muskim savetom i utehom i na drugim temama, jer ce nam tu muski stav i podrska biti mnogo korisnija od ovog tvog "muskog" komentara. ;)

A uopste me ne bi cudilo da si jedan od zaludnih muzeva koji zapostavlja i zaboravlja svoju zenu i ne daj Boze dete/decu, a ovde dodjes da nam otvoris oci kako ni mi zene nismo naivne.

Vala i kad bi Dunja ili Fox ovde dosle da kazu kako su prevarile muza rekla bih im BRAVO! Ako nisu tu u toku dana da dele probleme, onda im ni uvece ne trebaju da "dele" krevet! ;)

Mmmoj, Smey, .Naja. i 7 ostalih volite ovo

Objavljeno

Drage moje, nemojte se primati na ovakve komentare kao sto je Bole napisao. Takvi se samo pojave na nekom mestu, naprave pometnju i zbrisu ili iz prikrajka gledaju i prate razvoj dalje situacije. Ako se mi primimo na njegove provokacije, to je njemu dusevna hrana, zato ga ignorisite totalno :D

Objavljeno

A pricu koju sam procitala od nase Fox, zgranula sam se!

Znam zene koje zaista, iskreno receno, zasluzuju da se muzevi prema njima ponasaju tako (strokave su, ne vode racuna o sebi, deci, kuci), zapostavljaju decu na sve moguce nacine (deca su in i prljava i needukovana, zapustena u svakom mogucem smislu) zene koje se svadjaju sa svojim svekrvama koje i ne zasluzuju takvo ponasanje od njih, koje su dobre zene, a muzevi ih ipak postuju vise nego gore pomenuti muzevi nasih clanica.

Fox, glavu gore i samo napred, ne daj se, budi jaka, zbog sebe i bebice koju ocekujes. On ako hoce, neka se promeni, ako nece, gledaj sebe, trebas samoj sebi i svojoj bebici, kao i svojoj majci, a njega ko j**e, da izvinete svi. Ni ne zasluzuje ni tebe ni bebu kad se tako ponasa!

Fox voli ovo

Objavljeno

Vala i kad bi Dunja ili Fox ovde dosle da kazu kako su prevarile muza rekla bih im BRAVO!

Ja sam nocas sanjala da navatavam nekog klinca...jao ljudi, kad sam se probudila odlepila sam sto je san, mnogo sam odlepila u snu :rolleyes::lol:

A sad ozbiljno: i dunjasuki i meni vazi ono sto sam u startu pisala. Tiha voda breg roni, oprezno, pazljivo, bez padanja u vatru, razmatrati sto objektivnije situaciju. Ja sam lik koji ce pokusati sve da nesto sacuva, ali ako cuvanje krece da mi dezintegrise licnost odoh ja odatle. Petoro dece-petoro, ajd pa nije te Mestrovic pravio da umrem za tobom.

A da mi je krivo-krivo mi je. To necu da lazem.

A boletu je neka nabila rogove pa mu se sada trese kavez. Mozda mu je bio mali a tehnika losa-sta ces :D

Zene, hvala na lepim recima :wub:

Objavljeno

Ja sam nocas sanjala da navatavam nekog klinca...jao ljudi, kad sam se probudila odlepila sam sto je san, mnogo sam odlepila u snu :rolleyes::lol:

A sad ozbiljno: i dunjasuki i meni vazi ono sto sam u startu pisala. Tiha voda breg roni, oprezno, pazljivo, bez padanja u vatru, razmatrati sto objektivnije situaciju. Ja sam lik koji ce pokusati sve da nesto sacuva, ali ako cuvanje krece da mi dezintegrise licnost odoh ja odatle. Petoro dece-petoro, ajd pa nije te Mestrovic pravio da umrem za tobom.

A da mi je krivo-krivo mi je. To necu da lazem.

A boletu je neka nabila rogove pa mu se sada trese kavez. Mozda mu je bio mali a tehnika losa-sta ces :D

Zene, hvala na lepim recima :wub:

Ne znam sta da ti kazem. Nadam se da je kriza i da ce proci sto pre.

Svi smo mi prolazili kroz bracne krize, neki su to zataskavali, neki pisali javno o tome, al' to sve prodje. Samo se nadam da ovo o cemu vas dve pisete nije bas najgore, da nije doslo bas do prevare, vec samo ("SAMO") do zanemarivanja.

Fox voli ovo

Objavljeno

Ne znam sta da ti kazem. Nadam se da je kriza i da ce proci sto pre.

Svi smo mi prolazili kroz bracne krize, neki su to zataskavali, neki pisali javno o tome, al' to sve prodje. Samo se nadam da ovo o cemu vas dve pisete nije bas najgore, da nije doslo bas do prevare, vec samo ("SAMO") do zanemarivanja.

I ja se nadam da je stanje popravivo. Ja pokusavam samo da sagledam motive, koji god da su...("ne volim te vise" "bojim se promena" "ugrozava me dolazak novog clana" "osecam se uguseno" " 'be mi se nesto drugo")

Smatram da su motivi odredjenog ponasanja jako bitni...

Videcemo. Ja Dunjasuki drzim palceve da izgura, poludela sam zbog onog posta, valjda zato sto se pronalazim...Pogotovu zato sto oni imaju tek rodjenu bebu (aj ja trudna, pa kao nije jos strasno)...

Objavljeno

I ja se nadam da je stanje popravivo. Ja pokusavam samo da sagledam motive, koji god da su...("ne volim te vise" "bojim se promena" "ugrozava me dolazak novog clana" "osecam se uguseno" " 'be mi se nesto drugo")

Smatram da su motivi odredjenog ponasanja jako bitni...

Videcemo. Ja Dunjasuki drzim palceve da izgura, poludela sam zbog onog posta, valjda zato sto se pronalazim...Pogotovu zato sto oni imaju tek rodjenu bebu (aj ja trudna, pa kao nije jos strasno)...

I ja sam se u jednom trenutku osetila jako sama i "ostavljena" kad sam imala bebu. Bebac ima 6 meseci, pocinje da puzi svuda po kuci, a ja sama (pored toga tada loseg zdravstvenog stanja) jer je muz bio tu par sati dnevno i to spavao. Bio je odsutan i kad je trebalo i kad nije nalazio je razlog da bude odsutan, ja sam nas sama pakovala za preseljenje, posle raspakivala kad smo se preselili, ma katastrofa. Ispostavilo se (ja sam zakljucila) da je on imao uzasnu tremu od cele nase promene u zivotu, preseljenja u drugi grad i sl., a ja sam bila jako povredjena tada zato sto me je tako ostavljao samu, ni meni nije bilo lako.

U svakom slucaju, opravdao je svoje lose ponasanje posle toga, al' ja vas totalno razumem i verujem da ce i kod vas ovaj period biti prolazan, i to brzo prolazan.

Fox voli ovo

Objavljeno

Naravno, stres i strah od novog moze biti uzrok svemu. Ali nije sve za opravdanje. Ne pricam za tvoj slucaj :)

Ja sam ovom mom danas zalupila slusalicu, ali posto me ne shvata ozbiljno samo me iskulirao :D

Eeee, cekaj da se zalaufam frajeru, da vidis sto mogu da budem djubre :angry:

andisam voli ovo

Objavljeno

Naravno, stres i strah od novog moze biti uzrok svemu. Ali nije sve za opravdanje. Ne pricam za tvoj slucaj :)

Ja sam ovom mom danas zalupila slusalicu, ali posto me ne shvata ozbiljno samo me iskulirao :D

Eeee, cekaj da se zalaufam frajeru, da vidis sto mogu da budem djubre :angry:

:wacko:

Objavljeno

evo ja sam nova i moram da napisem svoje iskustvo

imam dvoje dece,sin 5 godina i beba od 8 meseci

nikada nisam bila ljubomorna niti davila u usila,moj muz je imao bezgranicno poverenje kod mene.Po prvi put sam osetla ljubomoru u drugom stanju sa drugom bebom,nesto mi nije dalo mira..iskopala sam neke stvari nista konretno ali neko dopisivanje i planiranje setnje sa nekom curom iz obliznjeg mesta.Sve se to desavalo neposredno pre trudnoce i u toku trudnoce.Tu je moje poverenje nestalo,rekao je da nista nije imao sa njom samo su se dopisivali.Ja presla preko toga,rizicna trudnoca,posle dosla beba nekako se zaboravilo.

Medjutim moj muz je poceo naprasno da izlazi svake druge noci,posle posla ne dodje kuci vec izadje na pice na kratko.Ja sa bebom kuci ludim.Krecu tu svadje,pritom ziveli smo u zajednici sa njegovim roditeljima,odnosi su bili super jer sam ja sve gutala zarad bolje sutra i nade da cemo s euskoro preseliti.Onda on pocinje uzasno da se ponasa prema meni,zanemaruje me,decu ne gleda,ne ucestvuje u nikakvim aktivnostima oko bebe.Bilo je cak i nekih ponizenja pred drustvom.Ja odem na mesec dana kod sestre i mjih jer sam svakako planirala da idem i njemu ostavim prostora za razmisljanje o svom bahatom ponasanju.Posle mesec danan jos gore,kad smo se videli on hladan.Meni i dalje nesto ne da mira.Pocnem da kpoma,sam mi priza da me prevario sa nekom curom i pre dve godine sa jos nekom.To su sve bile lazi da bi ja zapravo prestala da kopam dalje i ne naidjem na pravu istinu.Ostanaem ja braku i predjem i preko toga,resim da se borim da se popravimo,nadjemo stan.Medjutim ja tako ostecena svim silama se trudim a od njega nikakva povratna informacija.Posle tri nedelje agonije ja nadjem dokaze u slici i reci da je on zapravo tri meseca unazad imao paralelnu vezu u kojoj se zaljubio,cak i u periodu dok smo kao radili na braku.Morao je da prizna jer nije imao kud,da nisam imala dokaze i dalje bi negirao i nastavljao sve po starom.Tu sam vec pukla totalno unistena i srozana svim lazima koje mi je prosipao.

Spakovala sma se i otisla.Posle mesec dana me trazi kuka i moli.Ja ne posusatajem.

Sada obecava kule i gradove.Sve ono sto smo trebali da imamo,sada cemo imati.Sve daje.Ali ja se ne prodajem,dzaba meni sada sve to kada nemam ono najbitnije,mir u glavi.Boli previse.Ybog dece mu dajem sansu samo ako ostavi sve u svom gradu i posao koji vodi sa svojim ocem,jer ce ga kao naslediti.Neka dodje tu gde smo prvi put poceli,zasuce rukave,zaradi za svoju decu,pokaze da je stvarno spreman na sve da bih mu oprostila.Neka se sada on zrtvuje kao sto sam ja samim tim sto sam sve ostavila zbog njega i fakultet,promenila drzavu,da bih mu bila podrska a da ne pominjem 4 godine zivota u zajednci.To me najvise boli,dala sam 1000% sebe i dobila nista zauzvrat.Mada ko zna i tada da li ce u moom srcu biti ista od onoga sto je bilo.Ali deca..

oni koji kazu da ostaju u braku zbog dece lazu,ostaju zbog nemoci,zbog finasija,ja sam se par puta lomila da li da mu se vratim bas zbg te nemoci,ali saberem se i akzem da cu kopati i rukama i nogama za njih,da preguramo sami jer nas je on bukvaln oterao,sve je ucinio da ga ostavim sto mi na kraju i priznao da je sve to radio jer je hteo da odem :(

Maya30 voli ovo

Objavljeno

marion, svaka cast na hrabrosti. zene su uglavnom mnogo samostalnije i lakse izguraju prekid. tada takvi krenu da mole - kad uvide da im sunce ne sija iz zadnjice. navijamo za tebe!

Objavljeno

Uh sto mi je grozno kad procitam ovakve price :(

Kakvih ima muskaraca, pa to je strasno...

Ja nemam pametan savet, posto sam potpuno drugaciji tip osobe..ja bih muskarce tog tipa sutnula nogom u dupe jos davno..

Zene, morate drzati do sebe, biti na prvom mestu sebi (ok, posle bebe, ali svakako PRE muza)..

Da nisu bebe upletene u celu pricu, svakoj bih savetovala da tog majmuna otera iz svog zivota sto pre..a ovako necu, i ne znam ni sta bih pametno rekla..samo da mi je zao da kroz to prolazite

andisam, majat i .Naja. volite ovo

Objavljeno

Hajde kad si vec na "nasem zenskom forumu" navrati malo i na teme cekamo plusice, prvi-drugi-treci trimestar, strah od porodjaja, torba za porodiliste, porodilje, prvi dani dojenja, uspostavljanje laktacije, uvodjenje cvrste hrane, upala grla, alergija na hranu, prohodavanje, SOS, odvikavanje od pelena, odvikavanje od dojenja, putovanje sa bebom, boginje, skolski uzrast... i sve ostale teme da procitas i malo nase "zenske" brige, pa kad vidis sta je sve u nasim glavama u toku dana osim smisljanja scenarija o "prevari", pa nam pomozi malo svojim muskim savetom i utehom i na drugim temama, jer ce nam tu muski stav i podrska biti mnogo korisnija od ovog tvog "muskog" komentara. ;)

A uopste me ne bi cudilo da si jedan od zaludnih muzeva koji zapostavlja i zaboravlja svoju zenu i ne daj Boze dete/decu, a ovde dodjes da nam otvoris oci kako ni mi zene nismo naivne.

Vala i kad bi Dunja ili Fox ovde dosle da kazu kako su prevarile muza rekla bih im BRAVO! Ako nisu tu u toku dana da dele probleme, onda im ni uvece ne trebaju da "dele" krevet! ;)

Draga moja Veverica...Kroz sve ovo o čemu pričaš(pelene,vakcine,bolesti,operacije detetai još mnogo toga....) ja sam prošao i još uvek prolazim i to sam.Prema tome nisam uopšte zaludan i nedaj Boze da zlostavljam svoju decu.Ja sam verovatno jedan od retkih muškaraca koji zna sve o problemima koje navodiš,pa nije ni čudo što čitam ove,kako ti kazeš "ženske" forume i pokušava sam sebi da pomognem trazeći raznorazne savete.Ali dobro...Hteo sam samo da kažem da sam upoznao mnogo žena,da se družim sa njima i da znam milion(neverovatnih) priča iz njihovih života koje govore o tome na koje sve načine su dolazile do svojih muškaraca i koja su sve sredstva dozvoljena da bi se ostvario cilj.Posle im teško kada se ovim klipanima otvore oči,pa beže od njihnjih.Uglavnom je problem na samom startu.Ali vi žene razmišljate u smeru: "Samo da ga odvedem pred matičara.Nema veze što me baš ne voli...lećiće on na rudu." E pa neće...Lećiće kod neke druge ili treće,kad-tad.A vi ćete da se zabavljate sa decom,peglate,kuvate i ostale gluposti(koje inače i ja sve radim).A što se tiče Dunje i Foxa,misli da tu nije bilo ljubavi od samog početka.Barem ne obostrne.Ja nisam propustio ni jednu kontrolu,ni jedan ultra zvukj(jos čuvam sve sličice) svoje supruge dok je bila trudna.A da ne govorim o ostalom...Tako se ponaša čovek koji voli...To bi trebalo da znaju....

Ajde,pozdravi drugarice sa foruma i reci im da nisam ništa loše mislio sa onim komentarom.Pozdrav...

Objavljeno

Draga moja Veverica...Kroz sve ovo o čemu pričaš(pelene,vakcine,bolesti,operacije detetai još mnogo toga....) ja sam prošao i još uvek prolazim i to sam.Prema tome nisam uopšte zaludan i nedaj Boze da zlostavljam svoju decu.Ja sam verovatno jedan od retkih muškaraca koji zna sve o problemima koje navodiš,pa nije ni čudo što čitam ove,kako ti kazeš "ženske" forume i pokušava sam sebi da pomognem trazeći raznorazne savete.Ali dobro...Hteo sam samo da kažem da sam upoznao mnogo žena,da se družim sa njima i da znam milion(neverovatnih) priča iz njihovih života koje govore o tome na koje sve načine su dolazile do svojih muškaraca i koja su sve sredstva dozvoljena da bi se ostvario cilj.Posle im teško kada se ovim klipanima otvore oči,pa beže od njihnjih.Uglavnom je problem na samom startu.Ali vi žene razmišljate u smeru: "Samo da ga odvedem pred matičara.Nema veze što me baš ne voli...lećiće on na rudu." E pa neće...Lećiće kod neke druge ili treće,kad-tad.A vi ćete da se zabavljate sa decom,peglate,kuvate i ostale gluposti(koje inače i ja sve radim).A što se tiče Dunje i Foxa,misli da tu nije bilo ljubavi od samog početka.Barem ne obostrne.Ja nisam propustio ni jednu kontrolu,ni jedan ultra zvukj(jos čuvam sve sličice) svoje supruge dok je bila trudna.A da ne govorim o ostalom...Tako se ponaša čovek koji voli...To bi trebalo da znaju....

Ajde,pozdravi drugarice sa foruma i reci im da nisam ništa loše mislio sa onim komentarom.Pozdrav...

ocigledno nije obostrana ljubav ni s decom... ali, svakako, zenskinje su krive!

Objavljeno

Sve ti je oprosteno :P Mada se ja ne secam ni sta si pisao, trudnice=pamcenje zlatne ribice. Ajd uzdravlje :D

Objavljeno

Sve ti je oprosteno :P Mada se ja ne secam ni sta si pisao, trudnice=pamcenje zlatne ribice. Ajd uzdravlje :D

Lepo što mi je sve oprošteno....Ali mislim da je glavni problem u tome što vi kada varate muškarce je NABIJANJE ROGOVA,a kada oni varaju vas,to je onda smak sveta i kuku lele...

Objavljeno

Lepo što mi je sve oprošteno....Ali mislim da je glavni problem u tome što vi kada varate muškarce je NABIJANJE ROGOVA,a kada oni varaju vas,to je onda smak sveta i kuku lele...

Bole izvini, sad sam shvatila, ti si u stvari prevaren i samim tim ogorcen?!

Objavljeno

Ajde ne lozi se :D Jednom ce da ti se oprosti, drugi put kad ti zene navale nece :D

Objavljeno

Bole, sada cu ti se odmah izviniti ako je moj post zvucao surovo, ali nisam ni rekla ni mislila da zlostavljas svoje dete, vec zapostavljas, sto znaci da ti nije u prvom planu kao sto treba da bude. A ni to nisam rekla ni tvrila vec konstatovala da me ne bi cudilo ako si jedan od takvih, sto sam zakljucila citajuci post koji si napisao prvi u ovoj temi.

Ostalo sto zelim napisacu ti kasnije jer sada nemam vremena, a savetujem ti da nam se obratis i na drugim temama o odgajanju i vaspitavanju dece da bi smo se zajedno podrzali i posavetovali, a ne ovde raspravljajuci.

Svu srecu zelim tebi i tvom detetu.

Palčica voli ovo

Objavljeno

Bole, sada cu ti se odmah izviniti ako je moj post zvucao surovo, ali nisam ni rekla ni mislila da zlostavljas svoje dete, vec zapostavljas, sto znaci da ti nije u prvom planu kao sto treba da bude. A ni to nisam rekla ni tvrila vec konstatovala da me ne bi cudilo ako si jedan od takvih, sto sam zakljucila citajuci post koji si napisao prvi u ovoj temi.

Ostalo sto zelim napisacu ti kasnije jer sada nemam vremena, a savetujem ti da nam se obratis i na drugim temama o odgajanju i vaspitavanju dece da bi smo se zajedno podrzali i posavetovali, a ne ovde raspravljajuci.

Svu srecu zelim tebi i tvom detetu.

Hvala ti. Divna si.PS:imam dve devojčice.

Objavljeno

Ljudi, nemojte se svadjati, nema smisla. Svi zmo ovde sa nekim razlogom. Ovaj forum je predvidjen da ljudi diskutuju o raznim temama, razmenjuju iskustva, savete, misljenja, dele radost i tugu jedni sa drugima, druze se, pa makar i virtuelno. Podrzimo jedni druge! Danas ste me sve podrzale u temi "Beta HCG" i hvala vam na tome! Zato i ja tu, da podrzim sve vas kojima treba podrska, da pomognem svakom kome je bilo kakva pomoc potrebna koliko je u mojoj moci, da posavetujem svakoga kome je savet potreban, kao i svi ostali koji clanovi koji su tu sa nama. Ne verujem da je Bole los covek, mozda je prvi njegov komentar bio malo neprimeren i drzak, ali ne verujem (kada sam procitala ostale postove) da je imao lose namere. Rekla bih da je mozda i on prosao kroz nesto lose sa majkom njegove dece, pa su ga mozda neki nasi komentari pogodili, i treba ga razumeti. Ali, sve se to moze lepo reci, na fin nacin.

Da se razumemo, varaju i muskarci i zene, razlozi su razliciti, nema pravila!

Objavljeno

Bole je 100% neki rak u horoskopu :D

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.