Kad srce prestane da kuca...

odgovora

Objavljeno

Svim srcem ti zelim da dobijes jednu predivnu bebu! Jako si hrabra i sigurna sam da ce ti Bog uskoro podariti jednog bebca, Ti si jedna velika podrska svim zenama koje su prezivele ovu strahotu i zbog toga ti se divim!

Potpisujem se ispod svoje imenjakinje!!! :)

Objavljeno

Trebalo bi mi je mnogo snage da se oglasim na ovoj temi...

t2320.gif

Naime,30.avgusta 2006. moja sestra je izgubila bebu,na samom porodu!Cijela trudnoca joj je savrsena bila,bez ijedne komplikacije,tegobe,tablete...Par dana uoci termina nije osjecala pokrete bebe,sto je i normalno,jer se beba umiri pred porodjaj,ali ipak je otisla na uz,sve je "ok" bilo...da bi dva dana uoci termina opet se javila dr i uputili su je za Sarajevo,kao ctg nije u redu!Na uputnici je procitala fetus mortus...suvise surovo,hladno su joj isto saopstili u Sarajevu kada je primljena,trebalo je samo nju spasiti,jer je beba vec 48h mrtva u njoj,bile su rijeci dr...Kada se porodila vidjela je bebu,mrtvu,glavicu nije vidjela,nisu joj pokazali...pupcana vrpca se obmotala cetiri puta oko nogive i prestao je dotok kisika!Radjen je histo-patoloski nalaz i time je i potvrdjeno!

Boli,jako,neopisivo i dan danas...iako ima,jedanaestogodisnju djevojcicu,bol je vjecan,otisla je da se porodi,a vratila se bez bebe...

Sada bi UROS imao nepunih 5. godina...

Prije dvije veceri mi je rekla:"Seko,ja kao da nikad nisam oplakala svoju bebu!Tesko mi je sto ga nisam stavila na grudi,pa makar i mrtvog...Moja beba se gusila u meni,a ja to nisam znala,nisam mogla da joj pomognem..."

Strasnooo,nevjerovatan bol...ne jenjava,jos uvijek je prisutan...ipak,rekla mi je da je spremna za novu trudnocu,a meni ostaje samo da se molim za NJU i NJENOG ANJDELA!

Objavljeno

Tigrice...jako bolno...ne mogu uopšte da zamislim taj osjećaj, ne dao Bog...da ti dijete umire unutar tebe...jezivo...

Molim se i ja za tvoju sestru...želim joj mnogo sreće, snage...

Objavljeno

Tigrice...jako bolno...ne mogu uopšte da zamislim taj osjećaj, ne dao Bog...da ti dijete umire unutar tebe...jezivo...

Molim se i ja za tvoju sestru...želim joj mnogo sreće, snage...

Hvala,draga!

Objavljeno

Tigrice, draga moja... :(

Za takvu bol nema utehe...

Objavljeno

Tigi, puno snage joj želim da što pre ima osmeh na svom licu i da čuje otkucaje još jedno malog srca u sebi...

Objavljeno

Tigrice, draga moja... :(

Za takvu bol nema utehe...

strasno je to ....jako mi je zao zbog nje al je dobro sto je spremna za novu bebu nece joj nikad ublaziti bol jer bol za detetom je vecan al joj moze jako pomoci ....i ja se molim za nju da sve izadje kako treba ....

Hvala vam na podrsci,jer nam je zaista potrebna!Koliko god je bodrila i bila uz nju,iskreno i mene je strah,ali naravno to joj ne pokazujem!Mnogo mi znace vase rijeci utjehe,ohrabrenja i nade!

Objavljeno

Tigi, puno snage joj želim da što pre ima osmeh na svom licu i da čuje otkucaje još jedno malog srca u sebi...

Hvala,Anchi!

t4801.gif

Objavljeno

Tigrice, stvarno tužno i mnogo mi je žao što se tvojoj sestri tako nešto desilo...drago mi je da je spremna opet da pokuša i želim joj da što pre uspe u tome...

Objavljeno

Sjecam se kada smo o tome pricale, i mnogo sam razmisljala o svemu... Tezak zivotni udarac, i jedino joj vi, najblizi, mozete pomoci. Ja se nadam da ce sve biti u redu i da ce uskoro u svom narucju drzati zdravu i jaku bebicu.

Objavljeno

Tigrice, stvarno tužno i mnogo mi je žao što se tvojoj sestri tako nešto desilo...drago mi je da je spremna opet da pokuša i želim joj da što pre uspe u tome...

Lenocka,hvala draga!

Sjecam se kada smo o tome pricale, i mnogo sam razmisljala o svemu... Tezak zivotni udarac, i jedino joj vi, najblizi, mozete pomoci. Ja se nadam da ce sve biti u redu i da ce uskoro u svom narucju drzati zdravu i jaku bebicu.

Jezivo,ali zivot ide dalje!I ja se nadam,Boki,da cu uskoro cuti lijepe vijesti,pa da ih podjelim sa vama!

Objavljeno

Trebalo bi mi je mnogo snage da se oglasim na ovoj temi...

t2320.gif

Naime,30.avgusta 2006. moja sestra je izgubila bebu,na samom porodu!Cijela trudnoca joj je savrsena bila,bez ijedne komplikacije,tegobe,tablete...Par dana uoci termina nije osjecala pokrete bebe,sto je i normalno,jer se beba umiri pred porodjaj,ali ipak je otisla na uz,sve je "ok" bilo...da bi dva dana uoci termina opet se javila dr i uputili su je za Sarajevo,kao ctg nije u redu!Na uputnici je procitala fetus mortus...suvise surovo,hladno su joj isto saopstili u Sarajevu kada je primljena,trebalo je samo nju spasiti,jer je beba vec 48h mrtva u njoj,bile su rijeci dr...Kada se porodila vidjela je bebu,mrtvu,glavicu nije vidjela,nisu joj pokazali...pupcana vrpca se obmotala cetiri puta oko nogive i prestao je dotok kisika!Radjen je histo-patoloski nalaz i time je i potvrdjeno!

Boli,jako,neopisivo i dan danas...iako ima,jedanaestogodisnju djevojcicu,bol je vjecan,otisla je da se porodi,a vratila se bez bebe...

Sada bi UROS imao nepunih 5. godina...

Prije dvije veceri mi je rekla:"Seko,ja kao da nikad nisam oplakala svoju bebu!Tesko mi je sto ga nisam stavila na grudi,pa makar i mrtvog...Moja beba se gusila u meni,a ja to nisam znala,nisam mogla da joj pomognem..."

Strasnooo,nevjerovatan bol...ne jenjava,jos uvijek je prisutan...ipak,rekla mi je da je spremna za novu trudnocu,a meni ostaje samo da se molim za NJU i NJENOG ANJDELA!

Strasno... Ali bas jezivo... Mnogo mi je zao sto je prosla kroz tako nesto... Neke stvari ziv covek stvarno ne bi trebao da vidi.

Objavljeno

Strasno... Ali bas jezivo... Mnogo mi je zao sto je prosla kroz tako nesto... Neke stvari ziv covek stvarno ne bi trebao da vidi.

A sta sve ziv covjek moze da podnese...

Objavljeno

Tigi to je velika tuga...moje saučešće...I ja joj želim da brzo zatrudni i da ovog puta sve bude kako treba i da se vrati kući sa malim plačućim zamotuljkom.

Objavljeno

Tigrice, mnogo je tuzno to sto se desilo tvojoj sestri,nadam se da ce joj se zelja sto pre ispuniti

Objavljeno

Tigi to je velika tuga...moje saučešće...I ja joj želim da brzo zatrudni i da ovog puta sve bude kako treba i da se vrati kući sa malim plačućim zamotuljkom.

Tigrice, mnogo je tuzno to sto se desilo tvojoj sestri,nadam se da ce joj se zelja sto pre ispuniti

Drage moje,hvala na rijecima utjehe i lijepim zeljama!

Objavljeno

Tigrice draga, čovek izdrži svašta, ono što ni ne pomisli da može izdržati... Lakše je u svoj muci kad znaš bar neki razlog nakoji jednostavno nisi mogao da utičeš... Ja sam došla iz porodilišta bez deteta, pet dana pred termin bez ijednog odgovora, na obdukciji nisu ništa našli... prošlo je više od godinu dana i svako put kad je se setim ja plačem... Nekad pogledam u nebo i mislim da je vidim... To su strašne ali realne stvari... Boli ali će prestati, onog trenutka kada ugleda svoje dete... Ja joj šaljem mnooooooooooooogo lepih i pozitivnih misli... Ja takođe čekam još koji dan pa da uradim test na trudnoću, da vidim jesmo li uspeli a onda hrabro u nove pohode, zbog takvih stvari vredi sve na svetu... Poljubac...

Objavljeno

Tigrice draga, čovek izdrži svašta, ono što ni ne pomisli da može izdržati... Lakše je u svoj muci kad znaš bar neki razlog nakoji jednostavno nisi mogao da utičeš... Ja sam došla iz porodilišta bez deteta, pet dana pred termin bez ijednog odgovora, na obdukciji nisu ništa našli... prošlo je više od godinu dana i svako put kad je se setim ja plačem... Nekad pogledam u nebo i mislim da je vidim... To su strašne ali realne stvari... Boli ali će prestati, onog trenutka kada ugleda svoje dete... Ja joj šaljem mnooooooooooooogo lepih i pozitivnih misli... Ja takođe čekam još koji dan pa da uradim test na trudnoću, da vidim jesmo li uspeli a onda hrabro u nove pohode, zbog takvih stvari vredi sve na svetu... Poljubac...

:( :( :( Bas mi je zao... Nadam se da ste uspeli. Javi. :)

Objavljeno

Veliko hvala!Nadam se da ces nas obradovati lijepim vjestima!Zelim ti svu srecu!

Objavljeno

Drage moje, prvi put sam na nekom forumu...voljela bih da je neki drugi povod a ne ovaj...

:( u 10 sedmici mi je receno, a to je bilo prosle sedmice, znaci sve je jako frisko, da je srce male tackice prestalo kucati :((((( nakon toga kiretaza, koja je jako bolna bila, uzas, a gore od svega je saznanje da sam ostala bez male bebice, svasta mi se vrti po glavi, da li ce se, ne daj Boze, opet ovo desiti, kakve su sanse za to, zasto se desilo, itd.

Inace, imam 31 godinu, i ovo mi je prva trudnoca bila. Trenutno odmaram, nisam imala temperaturu, za 7 dana moram na kontrolu. Sta vi mislite? Da li je neko od vas to prosao? A vjerujem da nas ima dosta. Nazalost.

Objavljeno

To su tuzne price koja ja licno izbjegavam da citam ovde na forumu a ako procackas naci ces mnoge price i vjerovatno ce ti biti lakše kada svoj teret podjeliš sa onima koji su to prošli i kada vidiš da nisi sama ...

Ružne stvari se dešavaju, niko ne zna zašto i niko ne može da predvidi tako nešto...

Samo hrabro, ako Bog da, biće još malih tačkica ....

Objavljeno

Hariet mozda ce ti znaciti iskustva nasih clanica koja su ispisala na temi "Prekid trudnoce" a evo i link http://www.bebac.com/forum/index.php?showtopic=1849

Izuzetno mi je zao sto si to morala da iskusis... Puno snage ti zelim i da sve to bude brzo samo ruzan san...

Objavljeno

Nazalost, dosta nas je... Meni se to dogodilo pre dve nedelje. U 8.nedelji trudnoce su lekari posumnjali na missed i nazalost bili upravu. Doslo je do spontanog. U bolnici su me uspavali i ocistili. Receno mi je da missed nema NIKAKVE veze sa prethodnim i buducim trudnocama. Jednostavno se desi. Ne poklope se prave celije, pravi geni... Priroda sama pravi selekciju.

Nemoj molim te da gledas na to kao na gubitak vec na pokusaj. Starije zene vrlo cesto pricaju da se ne sire vesti o trudnoci dok ne prodje 3 mesec (cak je preslo i u sujeverje), a evo i razloga. Jednostavno se lose stvari nekad dese bez razloga. Ali da sacekamo da prodju 3 meseca-i onda moze da je desi jedna ldivna star-nova i zdrava trudnoca ;)

Objavljeno

Hvala vam drage moje, ne daj Boze da se ikome ovo desi, ali bit ce bolje aBd pusa

Objavljeno

Draga Tigrice

tek sad sam procitala tvoju poruku, jer mi je post prebacen pod drugu temu,

uzasno, nemam rijeci, znaci istina je kad kazu ima gore od goreg, nadam se da je tvoja sestra bolje, ja joj zelim sve najbolje i da, vrijeme ne lijeci bol, samo nas uci da zivimo sa njom.

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.