VTO - procesi

odgovora

Objavljeno

Bubo ja kad sam dosla po uput za komisije,oni su razumeli da sam dosla po uput za stacionarsko i trazili mi pozivno pismo.Kontam svakom se moze desiti da mu doktor tad ode na godisnji ili bolovanje i valjda imaju zamene.A jel se odlazak po taj uput zakazuje?

Objavljeno

Bubo ja kad sam dosla po uput za komisije,oni su razumeli da sam dosla po uput za stacionarsko i trazili mi pozivno pismo.Kontam svakom se moze desiti da mu doktor tad ode na godisnji ili bolovanje i valjda imaju zamene.A jel se odlazak po taj uput zakazuje?

meni su rekli u dz da se ne zakazuje...samo dodjes sa pozivnim

Objavljeno

Da...zaboravih....i to je to sto se tice drzavnog ginekologa....od njega mi samo treba uput jos za stacionarno....nema vise nikakvih dodatnih uputa....tako bese?

tako je. Pa ako ti dr neće biti tu zamoli je da ti da taj za stacionarno.

Objavljeno

Dia jel stalo to rozikasto? Jesu te zvali sa klinike? Javi seeeee!!!

Dia voli ovo

Objavljeno

Devojke evo da vam javim danas vec nemam braon iscedak:) vadila d dimer 891 znaci i dalje se bockam sa fraxiem! I opet vas molim za pomoc pregnil primila 18.03 i naravno nisam mogla da izdrzim da ne napravim kucni test i to posle podne 7 dan nakon et ali meni se pojavila i druga linija jeste svetla ali se lepo vidi sta mislite 

Objavljeno

Dia jel stalo to rozikasto? Jesu te zvali sa klinike? Javi seeeee!!!

Jeste stalo je hvala bogu:)

Gagagagagaga, jassa i Oblacak volite ovo

Objavljeno

Evo je moja naslednica :babycrib::babycrib: Dia,meni je 7 i 8 dan od et pozitivan test,i evo nas u 18-toj nedelji !!!

Oblacak drago mi je zbog vas:) jako sam srecna ali jedva cekam i utorak da mi i beta potvrdi a na testu se stvarno lepo vidi druga linija 

Oblacak, Plusic i Gagagagagaga volite ovo

Objavljeno

Dobro je. Malo iskuliraj,odmaraj i sve će to biti ok.:babymommy: kad ono trebaš betu raditi?

Gagagagagaga i Dia volite ovo

Objavljeno

Dobro je. Malo iskuliraj,odmaraj i sve će to biti ok.:babymommy: kad ono trebaš betu raditi?

Utorak treba da vadim a kad sam zvala genesis samo su mi rekli da odmaram a za test rekli su divno ali svakako moram betu da vadim 

Gagagagagaga voli ovo

Objavljeno

Pobudalio mi forum,ne izbacuje mi sve postove. Dia ja tek sad videla da si radila test,pa to je diiivno :D Ma biće u utorak beta ko kuća:baby:

Gagagagagaga i Dia volite ovo

Objavljeno

Pobudalio mi forum,ne izbacuje mi sve postove. Dia ja tek sad videla da si radila test,pa to je diiivno :D Ma biće u utorak beta ko kuća:baby:

Molim boga jasso :) 

Objavljeno

Dia...miruj,odmaraj i nadam se da ce u utorak rezultat biti  S A V R S E N!!!:babycrib:

Trud nagradjen trudnocom!

Dia voli ovo

Objavljeno

Devojke jer ja treba da vadim free beta hcg ili beta hcg neznam sta je razlika ali vidim na sajtu aqualaba da postoji ova dva za free je cena 1100 a ovaj drugi 800

jassa voli ovo

Objavljeno

Vadis obican beta hcg!Dia samo veruj u svoje dve crtice isto kao ja!!!Bice to sve super,odmaraj,uzivaj,i nemoj da se opterecujes simptomima,ja ni jedan nisam imala!

jassa voli ovo

Objavljeno

Devojke,da li pre ogtt i insulinemije treba da se disciplinujem sa ishranom ili da se ponasam kao inace?

A pre kortizola?

Objavljeno

Zaboravih....Sta vi inace izbegavate tj imate li neki poseban rezim ishrane?

Objavljeno (Izmenjeno)

Bez slatkog dan pre i nemoj jesti posle 18h. A za kortizol taj da bez kafe,pica sa kofeinom i bez magnezijuma i cinka dan pre i taj dan.

Izmenjeno od strane Lena 77
Gagagagagaga voli ovo

Objavljeno

Leno,Leno pa ti nas i dalje pratis:D

Mnooogo,mnooogo ti hvala:babymommy:

Pa ja bez kafe ne mogu glavu da drzim...ne znam da li cu smeti zbog validnosti rezultata popodne 1h da odspavam?

Plusic voli ovo

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.