VTO - procesi

odgovora

Objavljeno

13. dan mi je lh trakica bila u piku, pa ja rekoh da ga izvadim 21.dan.

Tebi onda pada 20 dan da vadis progesteron,jer je 7 dan posle ovulacije najvisi...mozda ce ti 21 dan vec biti u padu.

sportiva voli ovo

Objavljeno

Da podelim informaciju sa vama. Za one koji imaju zakazane insemenacije u Betaniji pre vto. Ja sam imala zakazanu insemenaciju za jun, juce zovnem da se raspitam sta trebatacno i sestra mi kaze da je dosta zena otkazalo insemenaciju ,posto su ostale trudne prirodno,jeeej. Nikakav problem da me pomere ranije. Mogla sam i sad za april da pomerim, ali fizicki ne stizem da odradim sve od nalaza do ponedeljka, pa sam ja pomerila za maj. Eto, ukoliko nekom znaci,da zna.

Objavljeno

Analizirala sam profertil...ima diosgenin koji se pretvara u dhea,i jos neke sastojke za stabilizaciju polnih hormona.I taj diosgenin i ti drugi sastojci za stabilizaciju su u profertilu biljnog porekla.Valjda je u njima caka:D

Lena 77 voli ovo

Objavljeno

Evo da se javim, danas je osmi dan od ET, juce je pocelo braon krvarenje, onako lagano, tek tek... danas isto malo. I naravno nisam mogla da izdrzim i uradim test kucni i pokazao mi drugu crticu bledu... a juce sam vadila krv izmedju ostalog i d-dimer i bio je 1990:o Ukinuli su mi aspirin od 100 mg i umesto toga Fraxiparin 0,3 inekcije narednih nedelju dana. Pa onda opet da izvadim krv pa cemo videti sta dalje.

Objavljeno

Evo da se javim, danas je osmi dan od ET, juce je pocelo braon krvarenje, onako lagano, tek tek... danas isto malo. I naravno nisam mogla da izdrzim i uradim test kucni i pokazao mi drugu crticu bledu... a juce sam vadila krv izmedju ostalog i d-dimer i bio je 1990:o Ukinuli su mi aspirin od 100 mg i umesto toga Fraxiparin 0,3 inekcije narednih nedelju dana. Pa onda opet da izvadim krv pa cemo videti sta dalje.

Drzimo figeeeeee......bravo za dve crticeeeeee:babycrib:

Dia, Gagagagagaga, Babily i 1 ostali volite ovo

Objavljeno

Ja sad nesto prevrcem po glavi......Jana i Jassa su tu negde sto se tice konsultacija.....tako?

:D:P:babymommy:

jassa i Plusic volite ovo

Objavljeno

Ja sad nesto prevrcem po glavi......Jana i Jassa su tu negde sto se tice konsultacija.....tako?

:D:P:babymommy:

Da Bubo u pravu si,Jassa ide cini mi se sad 10 ili 11.04,a ja eto 26.04:babymommy:

Objavljeno

Da Bubo u pravu si,Jassa ide cini mi se sad 10 ili 11.04,a ja eto 26.04:babymommy:

Vidim ja da ce meni oba palca raditi istovremeno....:angel::angel:

Objavljeno

Vidim ja da ce meni oba palca raditi istovremeno....:angel::angel:

Hahahaha dobra si:D

Objavljeno

Mi danas prosli drugostepenu, nadam se da necemo dugo cekati do postupka 

Ne bi trebali,gde radite vto?Ocekuj pisamce za nekih desetak dana:)

Miki986 voli ovo

Objavljeno

Ne bi trebali,gde radite vto?Ocekuj pisamce za nekih desetak dana:)

Radimo u Novom Sadu u klinici F..... Nadam se i navijam da nam svima bude uspesna 

Gagagagagaga i Jana jana volite ovo

Objavljeno

Devojke samo da vas pozdravim..citam lepe vesti, Dia navijam za duplu duplu betu i da uskoro cujes mala srca kako kucaju :) vidim pomeramo se lagano, komisije, pisma, divno :))) ja sam pri kraju sa nalazima pa na kontrolu kod dr Crnogorac pa cu uskoro i na komisiju ;) ljubim vas puno, samo hrabro zenske ;)

Leni i Oblacku nasim trudnicama puno poljubaca..:*

Objavljeno

moras se opustiti, nadji neku zanimaciju, ne razmisljaj puno i samo pozitivno ;) bice to sve dobro, znam da si zabrinuta, potrudi se da sto manje mislis ;) :*

Gagagagagaga i Babily volite ovo

Objavljeno (Izmenjeno)

Zeniceee napokon da se javim,nesto mi nije bilo OK nisam  mogla pisati.Uradjen mi je et 27 .03 od 8 jajnih celija  3 zrele I 2 she oplodile 1 embrioncic se izborio ,vracen taj jedan odlican 3.dan .Danas mi je 9.dan et pojavilo  mi se neko braonkasto mrlljavljenje ne mnogo,zvala kliniku i rekli progesteron  depo da primim .Trebala sam betu 12.dan ali danas su rekli da uradim  sutra,neznam  da li  ce pokazati ako sam trudna,ne da mi se verovati 1 embrion  I  da je  mozda uspelo.Napravila drugi profile ,nisam vise Nensi84:Dnema veze

Izmenjeno od strane Nenski2

Objavljeno (Izmenjeno)

Babily meni je braon iscedak poceo 7 dan od et jasam to javila klinici i rekli mi da primim progesteron depo na svakih pet dana 8 dan od et imala par kapi krvi ali hvala bogu od tad nemam!  8 dan et pozitivan test a 10 dan et beta 98.33 u petak opet vadim betu! I jos da dodam da isto se bockam fraxiem ali sad vec u butinu! Srecno :) A od danas nema vise braon iscedka ali zato trajalo pet dana

Izmenjeno od strane Dia
Jana jana, Gagagagagaga i Babily volite ovo

Objavljeno

Devojke samo da vas pozdravim..citam lepe vesti, Dia navijam za duplu duplu betu i da uskoro cujes mala srca kako kucaju :) vidim pomeramo se lagano, komisije, pisma, divno :))) ja sam pri kraju sa nalazima pa na kontrolu kod dr Crnogorac pa cu uskoro i na komisiju ;) ljubim vas puno, samo hrabro zenske ;)

Leni i Oblacku nasim trudnicama puno poljubaca..:

Mijic....bravooooo...zajedno do pobeeedee...pozzzz

Gagagagagaga i Mia-ns volite ovo

Objavljeno

Zeniceee napokon da se javim,nesto mi nije bilo OK nisam  mogla pisati.Uradjen mi je et 27 .03 od 8 jajnih celija  3 zrele I 2 she oplodile 1 embrioncic se izborio ,vracen taj jedan odlican 3.dan .Danas mi je 9.dan et pojavilo  mi se neko braonkasto mrlljavljenje ne mnogo,zvala kliniku i rekli progesteron  depo da primim .Trebala sam betu 12.dan ali danas su rekli da uradim  sutra,neznam  da li  ce pokazati ako sam trudna,ne da mi se verovati 1 embrion  I  da je  mozda uspelo.Napravila drugi profile ,nisam vise Nensi84:Dnema veze

Nensi....drzimo figeee...nije rano...to je onda sutra prakticno 13-ti dan.

Srecnooo...puno..punooo...punoooo...vucemo za nos....ovo prolece je bombasticno....ili ti bebicanstvenoo:babycrib:

Gagagagagaga i Plusic volite ovo

Objavljeno

Hvalaaa mnogooo ,pa sutra mi je  bas 10..dan od ET Subotu ce biti 12.dan primila progesteron depo danas ,neznam da life da uradim test ili betu sutra ili u Subotu? na klinici su mi danas rekli da mogu sutra.Hvata me panika od  svega ovog ono braokasto skoro da nemam ,vise onako krem boja I to jedva se vidi,valjda nije menstruacija tako rano,trebala bi  NE dobiti 11.u utorak

Plusic voli ovo

Objavljeno

moras se opustiti, nadji neku zanimaciju, ne razmisljaj puno i samo pozitivno ;) bice to sve dobro, znam da si zabrinuta, potrudi se da sto manje mislis ;) :*

Jaoj trudim se maksimalno. Al' psiha je cudo. Za sad se osecam normalno, osecam samo blagi bol kao kad treba da dobijem. Jos mi ide to bledo braon. Hvala na podrsci. :wub:

Gagagagagaga i Dia volite ovo

Objavljeno

Babily meni je braon iscedak poceo 7 dan od et jasam to javila klinici i rekli mi da primim progesteron depo na svakih pet dana 8 dan od et imala par kapi krvi ali hvala bogu od tad nemam!  8 dan et pozitivan test a 10 dan et beta 98.33 u petak opet vadim betu! I jos da dodam da isto se bockam fraxiem ali sad vec u butinu! Srecno :) A od danas nema vise braon iscedka ali zato trajalo pet dana

Meni je braon iscedak evo vec drugi dan... e sad ono sto me muci, ja kad sam im rekla juce za to oni meni samo rekose da umesto 3 utrogestana, stavljam 4 na dan. Ali razmisljala sam cak da ja njima sama trazim da primam progesteron depo zbog prethodnih losih iskustava. Videcu za to cim izvadim betu. Recimo prethodna dva puta kad mi je bila uspesna ET niko mi nije ni pomenuo za te inekcije. Tek kad je pobacaj jednog ploda bio u toku a drugi ostao, onda su mi dali ali bilo je kasno jer je posle dva dana i drugi otisao. Valjda ne moze skoditi ako primam i to isto tako kao i ti, na svakih 5 dana? 

Dia voli ovo

Objavljeno

Dia,Nensi,Babily drzim fige da sve bude u najboljem redu,da budete sto smirenije i ubrzo srecne,srecne,najsrecnije:babycrib::baby:

Babily voli ovo

Objavljeno

Molila bih Bubu ili Lenu da mi kazu da li onog dana kad radim kortizol smem da pusim?Necu pusiti 1h pre pljuckanja svakako,al smem li uopste?

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.