VTO - procesi

odgovora

Objavljeno

Ja zvala danas da pitam što mi se opet odlaže proces. Rekoše da dr OPET  neće biti tu polovinom meseca. A pitam a kad dobijem sledeći put jel idemo na kratku šemu ,da biće opet kratka. Eto opet ne razumem što nisam sad mogla početi sa bocama,završila bi sa svim do polovine sledećeg meseca. Ko da me je neko urekao! (iako nisam sujeverna već sumnjam u svašta) 

Objavljeno

Ne znam sta bih ti rekla draga,verovatno im je guzva,ali davno si bila na konsultacijama imaju valjda neki raspored.U nasoj drzavi sve tako funkcionise,traljavo.Nemoj se nervirati,znam da je jace od tebe.

Objavljeno

Popila sam pola bromosa I sad mi ravno do kosova...Bar ću da sr naodmaram do procesa...kako kod tebe ide?

Objavljeno

Jassoo...jbg...ne vredi da se nerviras..nista neces promenuti...uzmi sredi kucu..napravi nov razmestaj u sobi..okreci..uzmi da sijes pocepane stvari...radi sve one stvari za koje mi zene uglavnom kazemo :"Evo,uradicu to i to..cim odem na godisnji.":D

zozefinabalerina voli ovo

Objavljeno

Krečenje sam i planirala....a najbolji način (bar meni) da se rešim stresa je šoping što sam i uradila,sestra i ja celo popodne zjakale po radnjama :D Kupila 6 lakova za nokte i sad ću konačno moći i da mažem nokte(jer na poslu nesmem)...

Objavljeno

Mi danas bili na konsultacijama, dobila tabletice da pijem od nedelje po menzesa, pa dolazim kod njih na uz i nastavljam sa bockama i kaze da bi do kraja juna, pocetka jula trebalo sve da zavrsimo i dr je jako zadovoljna i bas nam je ulila neku veliku nadu i optimizam  

jassa, Lole, Buba82 i 3 ostalih volite ovo

Objavljeno

Moram malo da se pohvalim...danas je peti dan bez secera...mislila sam da nisam karakter...sutra se castim jednom kockom dijabeticarskog slatkisa :D

Govori vam zena koja iz cuga pojede pola kile keksa u roku 20 minuta...:o

Mia-ns, Lena 77, Miki986 i 6 ostalih volite ovo

Objavljeno

Drage dame ostalo nam je 47 kapsula Profertila za muskarce,prodala bi za 2000 din.Ako je neko zainteresovan mozete mi se javiti u pp.Pozdrav

Objavljeno

I meni je prva ideja bila Mateja,pogotovo kad sam videla da znaci Boziji dar,ali me muz nadglasao

zozefinabalerina i Lena 77 volite ovo

Objavljeno

I meni se svideo Mateja,iz istog razloga...ali ipak mislim da ce biti Aleksa. Ovom mom se Matej bas ne svidja,ali ni malo...

Objavljeno

Devojke samo da vas puno pozdravim i pozelim puno strpljena i srece u vasim borbama..jassa strpljen spasen ;) mi prosli prvu komisiju, cekamo drugu ( ovaj put se dugo ceka, 2meseca, ne znam kako ste vi prosle?!?) ..i tako pijemo vitamincice, hranimo se zdravije i jedvaaaa cekamo :) ljubim vas puno devojke! Samo pozitiva! :*

Lena 77, Miki986, Plusic i 6 ostalih volite ovo

Objavljeno

Devojke samo da se javim,bile prve konsultacije...dali mi da pijem Mg,Inofolic i da nastavim sa Femibionon...i da dostavim uz dojke do pocetka sledeceg ciklusa,pa krecemo :wub:

Ovog leta punimo forum bebamaaa:babycrib::babycrib:.... Ljubim vas sve...

Objavljeno

Devojke samo da se javim,bile prve konsultacije...dali mi da pijem Mg,Inofolic i da nastavim sa Femibionon...i da dostavim uz dojke do pocetka sledeceg ciklusa,pa krecemo :wub:

Vilo..odlicne vesti... Jos malo...:D

Objavljeno

@zozefinabalerina dokle Si tiii draga. @Jasso sve u svoje vreme ne brini.mi smo oba puta po godinu Dana cekali komisije :) po par puta ponavljali nalaze Jer su u tom Roku isticali...e to je bilo dugo. Blago vama sad. Ceka se Samo po mesec dva 

zozefinabalerina i Kikiriki volite ovo

Objavljeno

Ja sam brže prošla komisije nego što ću početi proces. Vilo divnoća...ti ćeš pre mene završiti...

Mia-ns voli ovo

Objavljeno

Vilo u kojoj si ti klinici? Da nije Genezis? ;) 

Objavljeno

@zozefinabalerina dokle Si tiii draga. @Jasso sve u svoje vreme ne brini.mi smo oba puta po godinu Dana cekali komisije :) po par puta ponavljali nalaze Jer su u tom Roku isticali...e to je bilo dugo. Blago vama sad. Ceka se Samo po mesec dva 

Ja sam stigla do pakovanja za more:D

A posle toga krece skupljanje rezultata. Uzela sam sve upute, bila na uz i 19.06 zakazani su mi brisevi u Frontu.

Kako si ti? Mazite se :baby:

pupsik, jassa i Lena 77 volite ovo

Objavljeno

@Mia-ns jesam...Genesis.

Kada su tvoje komisije,dokle ste stigli? :)

Objavljeno

Vilo jesu ti ispisali šemu?

Objavljeno

Vilo jesu ti ispisali šemu?

Nisu,rekli su kad dostavim uz da nazovem za semu...Svakako tek krajem juna ocekujem ciklus,ima vremena...mada sam nestrpljiva. 

Objavljeno

Tako bi i ja trebala(NADAM SE) da krenem. Inače bi mi sledeći ciklus trebao biti oko 17 ali od 15. treba da počnem da pijem primolu nor do 26. i onda kad dobijem javljam se na uz,lh i e2 i valjda konačno ću početi ^_^

PanonskaVila voli ovo

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.