VTO - procesi

odgovora

Objavljeno

Javi nam sutra kako si prošla i šta su ti rekli, baš sam nestrpljiva da saznam :) Ja sutra uveče idem na konsultacije u Feronu u NS, mislim da ću ipak početi proces privatno i to vrlo brzo, ako se doktorka složi. Ona će mi najtačnije reći koliko bih tačno čekala na Betaniju jer radi i tamo. Videću pa javljam da znate i vi uslove.

Super, sigurno ćeš i ti uskoro dobiti informaciju kada počinje proces a ja ću ti sutra javiti šta prof.Kop. misli o tom silnom čekanju :)

Super javi mi sta si saznala:)

Objavljeno

Nemozes popodne ,mislim mozes Samo izmedju 12i13 h bar nama su tako rekli .

Objavljeno

Znam da je prvostepena samo od 12 do 13, ali može li odmah posle nje da se overi uput? 

Objavljeno

Drage moje, nisam stigla juče odmah da vam se javim - u svakom slučaju: dobila sam ciklo proginova da pijem od 5.dana ciklusa, kontrola 15.01. 2016.god i tad dobijam terapiju :) Doktor Pavlović kod koga sam bila je izuzetno fin, baš je ostavio super utisak na mene, objasnio mi je detaljno kakav je ovo lek u pitanju i kako se pije, i odmah mi je rekao da se pripremim od 15.1. (tj.da se organizujem sa vremenom :)  )  za terapiju :) Kaže on ako kojim slučajem ostanete i prirodnim putem u drugom stanju još i bolje :D

I tako, sad opet polakice odbrojavanje dana, dobra stvar je da veštica treba vrlo brzo da me poseti, već 4.12. tako da sam prvi put za ove 4 god. u fazonu hajde veštice dolazi već jednom :D:D:D 

Ljubim vas sve :wub::wub::wub:

*Sanja*, Parga i pupsik volite ovo

Objavljeno

Parga kako si ti prošla juče u Frontu, nismo se videle (a možda i jesmo?? :) )

Parga voli ovo

Objavljeno

Znam da je prvostepena samo od 12 do 13, ali može li odmah posle nje da se overi uput? 

Oni ti tamo to sve odrade i overe uput ,to ti je u sklopu  prvostepene komisije

Gaga77 voli ovo

Objavljeno

Cao :) kod mene ista situacija.cikloproginova u decembru i januaru a vestica bi trebala da mi stigne oko 2.12 tako da smo tu negde i po datumima samo zavisi da li ce nam odrediti dug protokol ill kratak i 15.1 idem u Front na konsultacije i tad ce mi reci kad ce mi raditi vto februar,mart ili april tako mi je rekao dr Djordjevic ja sam bila kod njega.verovatno da smo se videle ja sam dosla oko 9.15 a u 10.05 sam otisla iz Fronta.

Saskica011 voli ovo

Objavljeno

Evo i mene konacno,ne stizem... Prof.Kop se frapirala saznanjem da su mi prve kons.zakazane za maj,i odmah mi je rekla da ne racunam na proces do septembra.Bez razmisljanja sam donela odluku da zapocnem proces u Feroni.U decembru pocinjem sa kontracepcijom i od januara krecemo zesce. Nije kao sto pricaju da bez 5000 ne mogu ni dobar dan da ti kazu, naprotiv za 3000 smo dobili strucno objasnjenje,osmeh,ljubaznost i naposletku sok i kafu :) Prezadovoljna sam...

Пилче i joeee volite ovo

Objavljeno

Evo i mene konacno,ne stizem... Prof.Kop se frapirala saznanjem da su mi prve kons.zakazane za maj,i odmah mi je rekla da ne racunam na proces do septembra.Bez razmisljanja sam donela odluku da zapocnem proces u Feroni.U decembru pocinjem sa kontracepcijom i od januara krecemo zesce. Nije kao sto pricaju da bez 5000 ne mogu ni dobar dan da ti kazu, naprotiv za 3000 smo dobili strucno objasnjenje,osmeh,ljubaznost i naposletku sok i kafu :) Prezadovoljna sam...

stalle voli ovo

Objavljeno

Dobro ste prosli, mi smo 7000 platili prve konsultacije i UZ :)

Inace cekamo 8.12. Da vidimo sta i kako... ali najverovatnije cemo ponovo u Feroni od januara-februara...

stalle i Leptirko volite ovo

Objavljeno

Dobro ste prosli, mi smo 7000 platili prve konsultacije i UZ :)

Inace cekamo 8.12. Da vidimo sta i kako... ali najverovatnije cemo ponovo u Feroni od januara-februara...

ha,ha zaboravila sam da kazem da smo mazuli i jednu bombonu :) misleci da ce da nam zgule kozu,ko veli da iskoristimo sve do kraja ;) malo smo se zezali ali eto nije bilo strasno.nismo radili uz samo konsultacije,imam svu dokumentaciju iz Betanije pa nista vise ne treba.Srecno u daljoj borbi :*

Objavljeno

Cao :) kod mene ista situacija.cikloproginova u decembru i januaru a vestica bi trebala da mi stigne oko 2.12 tako da smo tu negde i po datumima samo zavisi da li ce nam odrediti dug protokol ill kratak i 15.1 idem u Front na konsultacije i tad ce mi reci kad ce mi raditi vto februar,mart ili april tako mi je rekao dr Djordjevic ja sam bila kod njega.verovatno da smo se videle ja sam dosla oko 9.15 a u 10.05 sam otisla iz Fronta.

Suuuupeeeer :):):) ja sam došla u 20 do 10 tako da smo se mimoišle :( ali ćemo se videti 15.1. sigurno tad ima da se nacrtam u 10h u Front iako su rekli da dođem u 11 jer sam ukapirala da oni to mnogo ranije već prozivaju :) Ja sam bila kod Dr Pavlovića, mnogo je fin, on meni nije hteo baš da precizira mnogo tako da jedva čekam sad 15.1. :) ja se nadam da će nam odrediti kratki protokol, iskreno nisam ni pitala dr.kako se to gleda i od čega zavisi.....

Parga i pupsik volite ovo

Objavljeno

Cao :) kod mene ista situacija.cikloproginova u decembru i januaru a vestica bi trebala da mi stigne oko 2.12 tako da smo tu negde i po datumima samo zavisi da li ce mi odrediti dug protokol ill kratak i 15.1 idem u Front na konsultacije i tad ce mi reci kad ce mi raditi vto februar,mart ili april tako mi je rekao dr Djordjevic ja sam bila kod njega.koliko sam shvatila sestre na s

Saskica011 i pupsik volite ovo

Objavljeno

Cao :) kod mene ista situacija.cikloproginova u decembru i januaru a vestica bi trebala da mi stigne oko 2.12 tako da smo tu negde i po datumima samo zavisi da li ce mi odrediti dug protokol ill kratak i 15.1 idem u Front na konsultacije i tad ce mi reci kad ce mi raditi vto februar,mart ili april tako mi je rekao dr Djordjevic ja sam bila kod njega.koliko sam shvatila sestre na s

Ja sam izgleda nesto pogresno uradila,pa sam postavila post od sinoc :rolleyes:.Meni su rekli da dodjem 15.1 u 10 h jos malo pa krcemo u nove pobede nadam se :) ja sam sigurno bila tamo u hodniku kad si ti dosla bila sam u crno belom dzemperu,crne pantalone smedja kosa do ramena mozda se setis :D sedela sam blizu saltera gde su sestre  kod ormara.Dr su svi ljubazni gore i sestre isto videces ja sam se iznenadila prvi put, bolje prodjem u frontu nego u dz gde mi treba samo uput.meni su prosli put odredili dug protokol mislim da gledaju po hormonima i ostalim analizama pa odluce :)

pupsik i Saskica011 volite ovo

Objavljeno

Ja sam izgleda nesto pogresno uradila,pa sam postavila post od sinoc :rolleyes:.Meni su rekli da dodjem 15.1 u 10 h jos malo pa krcemo u nove pobede nadam se :) ja sam sigurno bila tamo u hodniku kad si ti dosla bila sam u crno belom dzemperu,crne pantalone smedja kosa do ramena mozda se setis :D sedela sam blizu saltera gde su sestre  kod ormara.Dr su svi ljubazni gore i sestre isto videces ja sam se iznenadila prvi put, bolje prodjem u frontu nego u dz gde mi treba samo uput.meni su prosli put odredili dug protokol mislim da gledaju po hormonima i ostalim analizama pa odluce :)

Uh izvini ali sad ne mogu da se setim :( ....verovatno te jesam videla nego mi mozak danas baš i ne radi :) ja sam bila sa dragim, bila sam u teget bež džemperu, pažić, crvenokosa...ma nema veze videćemo se sigurno 15.1. :) mene su oni svi gore oduševili još na drugoj komisiji u julu, baš sam se zapanjila bila.....:rolleyes: koliko traje taj dugi protokol? Meni su svi hormoni kao i sve ostalo ok, pa se nadam da ćemo ići na kraći protokol.....

Parga voli ovo

Objavljeno

Bas lepo,srecno:) mi nazalost moramo cekati ,kad bude bude,nemozemo uraditi privatno,nemamo mogucnosti.Docekacemo, IUI se ceka po 6 meseci onda mozemo i VTO cekati ,moracemo.

Leptirko, pupsik i Saskica011 volite ovo

Objavljeno

Bas lepo,srecno:) mi nazalost moramo cekati ,kad bude bude,nemozemo uraditi privatno,nemamo mogucnosti.Docekacemo, IUI se ceka po 6 meseci onda mozemo i VTO cekati ,moracemo.

Ko čeka taj i dočeka :) Ja upravo ovih dana stvaram mogućnost, što kaže ona baba: porke no kreditčić :)

Objavljeno

koliko moramo da se borimo i psihicki i fizicki, a posebno finansijski. Kad bi se svaka druga jaka kompanija ukljucila u onu akciju sto ima Nectar za VTO u frontu, svaka od nas bi imala srece da ne doceka bebu u dugovima... deca na kredit... tuzno

pupsik, Leptirko, Parga i 4 ostalih volite ovo

Objavljeno

Uh izvini ali sad ne mogu da se setim :( ....verovatno te jesam videla nego mi mozak danas baš i ne radi :) ja sam bila sa dragim, bila sam u teget bež džemperu, pažić, crvenokosa...ma nema veze videćemo se sigurno 15.1. :) mene su oni svi gore oduševili još na drugoj komisiji u julu, baš sam se zapanjila bila.....:rolleyes: koliko traje taj dugi protokol? Meni su svi hormoni kao i sve ostalo ok, pa se nadam da ćemo ići na kraći protokol.....

Nema veze,ne mogu ni ja da se setim ;),vidimo se mi 15.1 sigurno.stvarno su ljubazni i imaju strpljenja da sve objasne.ipak bude puno zena gore.za duzi protokol se krece od 20 dana ciklusa sa bockanjem tj diferelin u ruku i to traje do 3 dana ciklusa kad rade ultrazvuk,vadjenje krvi da prate hormone i ako je ok krece stimulacija.meni se bilo oduzilo jer mi je ciklus zakasnio 10 dana a inace u dan dobijem :rolleyes:.a u kracem se prvi dan ciklusa vadi krv ultrazvuk i krece stimulacija,bar mi se tako cini :D

Saskica011 voli ovo

Objavljeno

Nema veze,ne mogu ni ja da se setim ;),vidimo se mi 15.1 sigurno.stvarno su ljubazni i imaju strpljenja da sve objasne.ipak bude puno zena gore.za duzi protokol se krece od 20 dana ciklusa sa bockanjem tj diferelin u ruku i to traje do 3 dana ciklusa kad rade ultrazvuk,vadjenje krvi da prate hormone i ako je ok krece stimulacija.meni se bilo oduzilo jer mi je ciklus zakasnio 10 dana a inace u dan dobijem :rolleyes:.a u kracem se prvi dan ciklusa vadi krv ultrazvuk i krece stimulacija,bar mi se tako cini :D

Ja sam sad se nešto pogubila - koliko važi onaj zeleni uput što smo nosili? Jel on važi i za 15.1. ili moramo da idemo po nove? Uopšte mi nije palo na pamet da pitam one sestrice gore :( ..... moraću da ih zovnem da proverim to .... <_<<_<<_<

Objavljeno

ej, jel se zna kako je ZENA, jel se negde javljala? Kolko ima bebica u stomaku?

vaspitacice, kako si ti, kako tvoje mrvice?

stalle i Leptirko volite ovo

Objavljeno

Cao svima prosli smo drugostepenu komisiju u Novembru i danas dobila pozivno pismo za 16.Maj 2016 da se javimo sa uputom ,izjavama iz socialnog  licnom kartom ,zdravstvenom knjizicom .moze neko da mi odgovori da li su to samo konsultacije a na postupak se ceka jos jel tako?zbog cega se javljamo mi tada u Betaniju ?Hvala

Objavljeno

Mislim je ona tako odreagovala zbog toga sto je njima u interesu da sto vise pacijentkinja uradi kod njih VTO ,to nisu male pare,a ako ona nije upucena u to koliko se ceka onda zaista neznam ko je upucen.a za Septembar mislim da je malo preterala.ja mislim da bi mi negde u Avgustu  poceli postupak ,u istoj smo grupi ,daj Boze da tebi uspe i pre u Feroni:)

Objavljeno

Taj uput vazi do kraja postupka i za tebe i za dragog :)uvek bi trebalo da ga imas kod sebe.

Ja sam sad se nešto pogubila - koliko važi onaj zeleni uput što smo nosili? Jel on važi i za 15.1. ili moramo da idemo po nove? Uopšte mi nije palo na pamet da pitam one sestrice go ..... moraću da ih zovnem da proverim to .... <_<<_<<_<

Saskica011 voli ovo

Objavljeno

Mislim je ona tako odreagovala zbog toga sto je njima u interesu da sto vise pacijentkinja uradi kod njih VTO ,to nisu male pare,a ako ona nije upucena u to koliko se ceka onda zaista neznam ko je upucen.a za Septembar mislim da je malo preterala.ja mislim da bi mi negde u Avgustu  poceli postupak ,u istoj smo grupi ,daj Boze da tebi uspe i pre u Feroni:)

I ja mislim da je malo isfolirala ali dobro, šta da radim. Imaju u Betaniji neki kolektivni odmor preko leta pa se ne rade VTO zato mi je rekla najkasnije septembar, ali da će biti u junu neće sigurno... Samo strpljivo i pametno treba utrošiti vreme dok se čeka. Ti ćeš polako na inseminaciju pa onda VTO, ako Bog da sreće da završiš sa inseminacicom i ćao đaci :)

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.