VTO - procesi

odgovora

Objavljeno

E hvala draga :) sad mi je malo lakše... :) .... čekam vešticu svaki čas a ona ko za inat sad nikako da dođe <_<<_<.... 

Parga voli ovo

Objavljeno

http://www.alo.rs/vantelesna-uskoro-dzabe-i-kod-privatnika/21833

Mene jedino ovo moze da spase ili prirodno nista vise..

cojecoje i stalle volite ovo

Objavljeno

E hvala draga :) sad mi je malo lakše... :) .... čekam vešticu svaki čas a ona ko za inat sad nikako da dođe <_<<_<.... 

Nema na cemu,sve sto te interesuje a da mogu pomoci tu sam :) ja sam juce dobila,nebi me zaobisla nema sanse :( mogu sat da navijem po ciklusu,u nedelju krecem sa cikloproginovom,a to ti je sad sto vise zelis da stigne ona kao za inat nece :rolleyes:.meni je tako bilo u samom postupku.

Saskica011 voli ovo

Objavljeno

Zvala sam sudsku medicinu,kazu moze sa uputom i lekara opste prakse,ranije se placalo a sada fond pokriva troskove na teritoriji cele Vojvodine.

Nadjoh ovo i vezano je za trobofilije na uput lekare pa mozda nekom zatreba..

Objavljeno

http://www.alo.rs/vantelesna-uskoro-dzabe-i-kod-privatnika/21833

Mene jedino ovo moze da spase ili prirodno nista vise..

Pilce, to deluje ohrabrujuce. Mi se vec zakopali sa prvom VTO, za ovu drugu prelazimo u onaj stenoviti sloj zemljine kugle :D

Пилче voli ovo

Objavljeno

Pilce, to deluje ohrabrujuce. Mi se vec zakopali sa prvom VTO, za ovu drugu prelazimo u onaj stenoviti sloj zemljine kugle :D

Samo hrabro lutke moje , moramo i mozemo m ito :)

stalle i Saskica011 volite ovo

Objavljeno

Mi do zemljinog jezgra, dok ne izgorimo :D

Upravo tako.Kako si ti ? Jel se javlja TJ  I ostale nase trudnjace?

Objavljeno

Upravo tako.Kako si ti ? Jel se javlja TJ  I ostale nase trudnjace?

ja navatala eserihiju, mm i ja imamo neke gram koke u brisevima i molim boga da nas nece smarati za to na 2.komisiji 8.decembra. tek u ponedeljak idem kod ginekologa po antibiotike. Cekamo da vidimo da li cemo proci ili ne, da znamo za sta da se spremamo.

a trudnjace TJ, vaspitacica i ostala kompanija da podnesu izvestaaaj, cekamooo :D

Пилче voli ovo

Objavljeno

ja navatala eserihiju, mm i ja imamo neke gram koke u brisevima i molim boga da nas nece smarati za to na 2.komisiji 8.decembra. tek u ponedeljak idem kod ginekologa po antibiotike. Cekamo da vidimo da li cemo proci ili ne, da znamo za sta da se spremamo.

a trudnjace TJ, vaspitacica i ostala kompanija da podnesu izvestaaaj, cekamooo :D

Da li moze nas nesto da zaobidje?!! Ako treba nesto tu sam pisi i javi kako bilo. Ja sam za sad ok i sve je uredu ali zbog osiguranja ne mogu da odradim

Objavljeno

malo da se umesam u diskusiju! TJ vam je u trecem trimestru a vadpitacica ceka trojke!

Пилче voli ovo

Objavljeno

To znamo, samo da cujemo novosti i kako se osecaju mame i bebice :)

Objavljeno

Pa ja za trojke nisam znalaaaaa!!!! KRALJICAAA!!!! NInimimididi hvala za infooo!! Lepo , ajde i vi dame zelim da me uskoro obradujete :)

Gaga77 i Ninimimididi volite ovo

Objavljeno

tj nam se javne u tr trim samo sto je sad ukocena pa lezi, javice vam se verovatno cim procita da je zovete a vaspitacica ceka prvi ekspertni i ja sam je prozvala pre dan dva, ne pise nigde. A i palcica se konacno oglasila u drugom trim.

Пилче voli ovo

Objavljeno

Lepo , lepo sa palcicom imam kontakta ali mi zao za TJ :( a Vaspitacica vsrovatno jos uvek ne veruje :)

Objavljeno

NAVIJAM I ZA VAS OSTALE, CITALA SAM I TVOJE POSTOVE I PROMASAJ SA INSEM ITD. JA SAM MOJU PRVU CERKZ DOBILA INS. I EVO DAD VEC TRECE CEKAMO PRIRODNO! DRZIM VAM PALCEVE!

Objavljeno

NAVIJAM I ZA VAS OSTALE, CITALA SAM I TVOJE POSTOVE I PROMASAJ SA INSEM ITD. JA SAM MOJU PRVU CERKZ DOBILA INS. I EVO DAD VEC TRECE CEKAMO PRIRODNO! DRZIM VAM PALCEVE!

Svaka cast.Ja samo dok se zahuktam :) Sticicu te 

Ninimimididi i kaficica volite ovo

Objavljeno

Tu sam! :P

U ponedeljak uvece cu imati prvi ekspertni i tad cu imati vise toga da vam kazem. Za sada, osecam se dobro, mucnine skoro da i nemam. Stomak poceo da raste. :wub: 

Psihicki sam malo pod pritiskom jer ne znam jos uvek na cemu sam, ali se nadam najboljem. Javljam vam se u utorak ujutru. 

Objavljeno

Svaka cast.Ja samo dok se zahuktam :) Sticicu te 

MOZEEE! Kod mene je bio problem, endometrioza pcos i polipi i jedan jajovod zapusen. Posle operacije i prve trudnoce sve se procistili i sad otprilke kad mm prodje pored mene ja trudna! Na devetu godisnjicu braka sam se prvi put porodila.

Пилче voli ovo

Objavljeno

Nema na cemu,sve sto te interesuje a da mogu pomoci tu sam :) ja sam juce dobila,nebi me zaobisla nema sanse :( mogu sat da navijem po ciklusu,u nedelju krecem sa cikloproginovom,a to ti je sad sto vise zelis da stigne ona kao za inat nece :rolleyes:.meni je tako bilo u samom postupku.

Eh ... ti si bar rešila tu muku za sad...meni je do ovog ciklusa čak umela i da porani po dan dva a eto baksušče sad je nema <_<...valjda će danas ili sutra....

Objavljeno

Hej devojke! Nisam par dana ulazila na ovu temu, ali vas inace redovno citam i pratim sta se desava. Ja sam juce konacno ustala malo iz kreveta posle 3 nedelje strogog mirovanja. Sve u svemu, dobro smo, bebe lepo napreduju i sada cekamo 17.12. da idemo na expertni i da se dogovaramo za carski rez. Jos malo cemo sitno da brojimo. ^_^ Znajte da vas bodrim i drzim vam fige da u Novu godinu udjete pozitivni i sa pozitivnim testicima. :wub: Srecno bockanje! Ljubim vas puno! t4801.gif

Objavljeno

Eh ... ti si bar rešila tu muku za sad...meni je do ovog ciklusa čak umela i da porani po dan dva a eto baksušče sad je nema <_<...valjda će danas ili sutra....

Ko zna mozda i nece :) to bi bilo bas lepo :wub:

Saskica011 voli ovo

Objavljeno

Ko zna mozda i nece :) to bi bilo bas lepo :wub:

eto...nema je još.... :huh::huh::huh:....sad ću da uzmem test i sutra ujutru ga radim....pa šta bude.....B)

Пилче, Parga i stalle volite ovo

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.