VTO - procesi

odgovora

Objavljeno

Mia,sto bolovanje? Kakva je procedura u Betaniji tj da li moze popodne da se dolazi po terapiju? Da li mozes sam da se bockas kao privatno?

Venera,visoki kortizol se spusta magnezijumom,cinkom i holy basil biljkom (kapi ili kapsule nema da se kupe kod nas ali narucis sa iherb ili vitacost). Pije se pre svakog povisenog dela dana,zato se kortizol najpreciznije meri uzorkom iz pljuvacke,4 puta dnevno.

zozefinabalerina voli ovo

Objavljeno

Hvala Lena na odgovoru, moracu taj test uraditi, mag. i cink vec pijem a kad  2-3 dana zaboravim osetim napetost.

Lena 77 voli ovo

Objavljeno

Koliko sam videla u Betaniji se daje terapija izmedju 10-11h i 17-18h.

Mislim da ne daju inekcije kako bi se kuci bockala.

Lena 77 voli ovo

Objavljeno

Mia,sto bolovanje? Kakva je procedura u Betaniji tj da li moze popodne da se dolazi po terapiju? Da li mozes sam da se bockas kao privatno

Terapije u Betaniji se daju od 10-11 i 17-18h. Daju i da nosiš kući da se bockaš. Ja sam isto otvorila bolovanje od prvog dana stimulacije jer mi nije bilo zgodno da se na poslu bockam a i da smanjim stres koliko mogu.

Objavljeno

E....pa to je extra sto daju ....mislila sam kao drzavna je institucija pa ce zakerati:D

A kako UZ ...da li ga rade samo ujutru i da li je istina da ne mozes da ides kod svog dr ili jednostavno ko ti zapadne?

Lena 77 voli ovo

Objavljeno

Meni je sve moja dr radila sem aspiracije,od konsultacija,uz i transfer. Malo se sad to kako su bili privatnici rasteretilo. Drug mi reče oni su u martu radili njima je bilo ko zapadne od dr a ja u oktobru sve kod moje dr. I uz samo prepodne.

Objavljeno

Videcemo sta ce reci moj dr,juce sam mu slala poruke i rekao da cemo se sve dogovoriti posle nove godine. Drugostepena mi zakazana za 24.01.,pa cu i tada pitati sve sto me interesuje. Super ako moze terapija da se nosi kuci,odlicno sto moze i popodne...jedino me taj uz nervira ako mora samo pre podne. Ja mog direktora nisam navikla da sam na bolovanju ikad bila za 12 godina sto radim u firmi...i nije mi naporan posao tj kancelarijski i dobro mi je. Mogla bih se i na poslu bockati :rolleyes:

Objavljeno (Izmenjeno)

Ako imaš takav posao da možeš da izvedeš bockanje onda ok. Ja radim u prodavnici sa ljudima,nosim teret,pod velikom sam stresom,virusi ovo ono pa sam otvorila bolovanje. A i Mia-ns isto tako. Ipak sam ja sebi najvažnija a posao može i bez mene...

Izmenjeno od strane jassa

Objavljeno

Buba jel ti beše danas vadiš betu ili sam nešto pogrešila?

zozefinabalerina voli ovo

Objavljeno

Buba jel ti beše danas vadiš betu ili sam nešto pogrešila?

Nazalost.....krv.....beta je 0.5....

E,sad nesto sam citala kad ranije prokrvaris da onda embrion ne valja....sta uraditi dalje od nalaza?

Objavljeno

Leno napisala ti je jassa..zbog sebe otvaram bolovanje, da bi se sacuvala od stresa i bolesti kojekakvih..da terapije su tada, mene su pitali da li zelim kuci da se bockam, rekla sam da cu dolaziti :)

Objavljeno

Bubo zao mi je :( Bila sam ubedjena da ces mi biti par za docek :(

Objavljeno

Jao Bubo bas mi je zao,nesto sam imala osecaj da ce beta biti velika....ne znam zasto. Glavu gore...

Objavljeno

Dva puta sam se bockala i nisam isla na bolovanje,  ali zato kod trece srece :D cu odmah prvi dan na bolovanje ! Sto manje stresa, ljudi, virusa.     

pupsik, Mia-ns, jassa i 1 ostali volite ovo

Objavljeno

Ma nista...nema mesta kuknjavi...dokle god je besplatnih vto -a i dobrih beskamatnih kredita bice sve odlicno :D

Bubo skidam kapu za takav stav i razmisljanje :wub:

Objavljeno

Drage zeeeeneeee....a sta nam drugo preostaje!?

Mi smo stubovi nasih malih porodica...mi nosimo nove zivote :babycrib:

prelepo receno.Zelim da ti sl put bude najveca radost.

Buba82 i zozefinabalerina volite ovo

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.