Izlazak bez muza i dece?

odgovora

Objavljeno

Danas je taj dan...izlazim bez muza i dece...trac partija i naravno sladoled...

Objavljeno

Ja sam par puta izasla sa drustvom-imala sam za to cak mesec dana izmedju perioda dojenja i nove trudnoce... :) Bas je bilo super,i jako mi je prijalo.Jedva cekam da se porodim i prodje prva god.da mogu ponovo da se malo opustim,potrebno je to ponekad...

A sad mi je vec tako dosadno...aaa... :unsure:

Kafenisanje mi prija samo sa mamama-iskreno,jer ne zelim i popodne da ostavim sina na cuvanje,to je nase vreme,a ovako se deca zaigraju a mi mirno pijuckamo kafu... a neke drugarice koje jos nemaju dece nemaju ni strpljenja ni razumevanja prema deci,a mali nas naravno stalno prekida u druzenju...

Objavljeno

Ja izadjem jednom mesecno sa drugaricama,ali vodim i Boska sa mnom....Sta cu,moram da ga povedem,moj muz bi siznuo da mu ga ostavim na jedan sat,a kamo li na vise.....

Meni je takodje oprijatnije da budem sa mamama nego sa zenama koje nemaju decu,jer me basd i ne razumeju zamnogo stvari....

Objavljeno

Preko dana sa drugaricama na kafu sam isla kad je Aleksa napunio dva meseca. Nije mi bio problem da ga ostavim sa mm. Sto se tice vecernjih izlazaka, nisam jos izasla jer nisam ni osetila potrebu, mada planiram veceras...ali uglavnom mi se prispava kad trebam poceti sa spremanjem :). Kad je lepo vreme sa Aleksom i mm svako vece setamo, a preko vikenda sam sa drugaricama preko dana na kafi. I nastojim sa drugaricom koja nema dete, da se bas ''odmorim'' od bebecih tema :).

Objavljeno

Dobar provod večeras...

Treba to katkad praktikovati...Mene je prvi put smorilo, dok sam ja Filipa spremila za spavanje, pa dok sam sebe spremila za izlazak...cijelo veče sam prezijevala, došla kući oko 3, Filip se probudio...pa ga morala nosati, zaspala oko 4, a probudila se u 6...možeš misliti na šta mi je dan ličio...

Zato kažem katkad!

Objavljeno

Jedva cekam da danas vidim kimu i cujem novosti...izgleda da kuma ima momka...

Objavljeno

Ja idem sa drugaricama, recimo, jednom nedeljno ili jednom u 10 dana i stvarno mi prija. Odem oko 21 i vratim se do 23, bebana mm uspava, uglavnom nema problema. Jednom sam išla s njima i u pravi izlazak, ali to mi već ne prija. Što se tiče dnevnih varijanti, uglavnom sama skoknem do grada, ali planiram i to da uvedem. Ali preko dana je uvek neka frka, uveče znam da će mali zaspati i da će biti ok. Muž isto ode s prijateljima ponekad sam. Ono što meni nedostaje je da odemo nekad zajedno negde uveče bez deteta, malo smo zaboravili kako to izgleda, ali to već iziskuje da moja mama dođe uveče i više organizacije, ali probaćemo.

Treba imati malo vremena i za sebe, neće njima ništa biti dok nas nema.

Objavljeno

U petak smo dragi i ja pozvani na otvaranje nekog kafića. Taman sam se obradovala, misleći, napokon izlazak...ali veselje nije dugo potrajalo. Filipa nema ko da čuva to veče. Strašno, pa kako ništa ne može da bude po mojoj volji. Uvijek naiđem na zid. I kako imati volje????

Objavljeno

e bas niko niko ne moze da ga pricuva na par sati

nadji bebi siterku za tako kratko nista mu nece faliti sa nepoznatom osobom

Objavljeno

Njega i čuva teta dok ja radim, ali žao mi je smarati ženu da opet dolazi naveče...ne znam šta da radim...

Objavljeno

Ma Jellenna, ne cinis ti to stalno... Samo ovaj put... Ja sam za to da do neba zamolis gospodju da dodje i naravno cisto sumnjam da ce zena da odbije... Mislim da ti je potreban taj "izlazak"...

Objavljeno

Njega i čuva teta dok ja radim, ali žao mi je smarati ženu da opet dolazi naveče...ne znam šta da radim...

a jbt za jedno vece nece crci i ti se smesna

ja dok navatam ko ce da priskoci njih dvoje da cuva prodje me volja i zelja

ne luduj nego iskoristi tetu na jedno vece i idi provedi se ko covek prijace ti veruj mi :) :)

Objavljeno

E sinoć sam izlazila...baš mi je bilo lijepo...iako je bila utakmica Partizana( :D )...

Objavljeno

E neka si

pa sta ako je bila tekma bar si se nagledala frajera sto uzivo sto na ekranu :P

Objavljeno

Super Jellenna! I ja sve planiram, ali nikako... Sve kao ispala sam iz fazona, pa sta obuci, pa ovo pa ono... glupost.

Objavljeno

Jellena i ja se slazem sa curama da bi trebalo da pitas vasu tetu da ga cuva kad su ti takve prilike u pitanju... Par sati koje ce Filip ionako prespavati sa kim god da je tebi ce znaciti opustanje i promenu sredine i scenarija zarad sopstvene psihicke ravnoteze... A teti ponudi da i to vece platite, daj joi baksis i sigurna sam da joj nece biti maltretiranje. ;)

Ja sam isla skoro sa drugaricama na veceru i u provod jer smo slavile rodjendan jedne od nas. Sve smo mame, sve po jedno-dvoje "sitne" dece i sve smo ostale do 2! Meni je to i rano jer kad sa single koleginicama izadjem ostanem do 4 i spavam kod njih jer u to doba nijedan voz ne ide u mom pravcu :lol:

Pre par nedelja smo isle i na konjicke trke preko dana, pa produzile posle na koncert i u provod.

Sad za vikend idemo na devojacki vikend u spa na dva dana...

Sve u svemu zaredjalo mi se ove godine u avgustu i septembru puno toga... Al bitno da i mm izlazi i u provod i na sport i ima meceve tako da niko nista ne propusta ;) Mala je vec u 8 u krevetu, jos su joj i nana i deda bili tu i nije se zalila i zaustavljala nas kad krenemo... Inace i to ume- meni kaze da me mnogo voli kad ne idem na fitnes pa zato moram da sacekam da bude u krevetu da bi me i dalje volela :lol:

Objavljeno

Ja sam izasla pre neko vece (zensko vece) posle pih bruka godina... Mnogoooo mi je prijalo

Objavljeno

Ja u nedelju idem na svadbu, svi mi kažu povedi Filipa da se bar slika...Ma ne pada mi na pamet! Preznojila bih se milion puta...daj ga nosi, daj ga presvuci...daj mu da jede...

Ma nema šanse...Kao da niko nikada nije imao malu djecu!

Objavljeno

Mi imamo svadbu 11-og septembra i pored toga sto je moja mala jedina mala deverusa (flower girl) pa ima jako bitnu ulogu :lol: na taj dan joj je i rodjendan tako da nema sumnje da cemo je voditi. E uvece ce sveki i svekar doci a ona ce kuci sa tetom jer bi mi da se tad skroz opustimo.

Do sad smo je dvaput vodili i ok je bilo al Jellena definitivno razumem na sta mislis kad kazes da hoces sama! I za zaovino i za deverovo vencanje je bila beba (10 i 20 meseci je imala) pa znam da mi nije bilo svejedno oko obroka, presvlacenja, spavanja, prvi put tek prohodala, drugi put tek odviknuta od pelena :rolleyes: Iako je u oba slucaja to bilo na mestu gde smo imali svoju sobu za nocenje a ona tu spavala uvece i za dnevne dremke uz bebi monitor, ipak je neko morao da ima nju kao zaduzenje i obavezu... Koliko god da mi je bilo drago da je i njima bila deverusa milo mi je bilo sto su i drugi uskakali da je pricuvaju da ja mogu da i odraslu konverzaciju vodim i po neko pice popijem ;)

Objavljeno

Jao i mi cemo 18.09 imati svadbu u Vrnjackoj Banji. Ja bas i nisam odusevljena odlaskom sa Emilijom ali mm je cak i sobu rezervisao. A iskreno smatram da je to bucna varijanta da Ema prisustvuje... Ali videcemo kako ce reagovati... U svakom slucaju uvek mozemo da idemo da lalamo ili da se svrckamo po banji. Tako da sam ubedjena da cemo vise provesti u svrckanju po banji nego na svadbi :rolleyes:

Objavljeno

Večeras idem na neku feštu...

Bez muža i Filipa...

Auuuu a kako sam raspoložena...

Objavljeno

Bez muža i Filipa...

Lep provod Filipa.,.. t3438.gif :)

Objavljeno

Bez muža i Filipa...

Samo ludo...ludo i ludo... Treba ponekad disati i punim plucima... Uzivaj maximalno... Treba ti

Objavljeno

Valjda će biti dobro...

Da bar bude neki mamasito-papasito da naprim oči... :D

Objavljeno

Valjda će biti dobro...

Da bar bude neki mamasito-papasito da naprim oči... :D

Nema vajde od "gledanja" :P Ma u svakom slucaju da se malo ludos provedes i izbacis tu negativnu energiju sa posla.

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.