Plasticna hirurgija/Pirsing/Tetovaze

odgovora

Objavljeno

Ja kada se bas ovoliko nebi plasila doktora , injekcija, hiruskih zahvata i tako to, sigurno, ali sigurno bih uradila silikonske grudi...ne vidim u tome nista lose, pa sto bih ja nosila neku "jadnu trojku" i osjecala se bzv, ako bi mi bolje stajala neka solidna "cetvorka" i cinila me happy

pa bas o tome pricamo....da li bi te ta "cetvorka cinila happy"??? blago tebi,ako je to tako.....ti si onda srecna zena!!!

Objavljeno

Ne bih nikada pod noz jedino ako bas moram,ali nisam protiv toga ako ce to nekom vratiti samopouzdanje i uciniti ga srecnim...

Sto se tice sminke ni to nikada ne bih jer strasno volim da se sminkam i to mi predstavlja zadovoljstvo... :)

Objavljeno

Nemam nista protiv dokle gdo je to estetski lijepo i ne prelazi granicu "dobrog ukus" Ako to nekome odgovara, ako ce mu fizički i psihički pomoći - sto da ne!

... Ljudi nekada pretjeraju. Kada vidim hodajuću lutku iz izloga, plastičnu i maksimalno neprirodnu zeludac mi se okrene.

Da imam male grudi ili ravnu goooozu vjerovatno bih se odlucila za tako nesto. Bogu hvala pa imam i na uizvoz :lol: pa mi ne treba.

A sada, da imam para :D rijesila bih se ovoih ogromnih strija po stomaku sto su mi ostale kao posjetnica na 1 trudnocu i mooooooozda negje oko 35-e godine zivota da bih zategla grudi- posto su prirodno velike, a sila teze radi svoje ... za sada je OK, vidjecemo za koju godinu :D

sto se tice trajne sminke razmislila bih dobro. Ne zato sto to ne valja (cak sta vise rijesis se problema) nego se pitam kako to izgleda u npr 52. godini zivota. Imam jednu tetovazu, malu, na stomaku koja je nakon prve trudnoce odvratno izgledala jer se koza razvukla i kanim da je skidam (sreca pa je sicusna). Nisam sigurna kako bi ta trajna sminka izgledala na borama i kada nam se koza malo opusti i ne bude tako cvrsta kao sada ... To je jedini razlog.

Objavljeno

Ja sve podrzavam i sve bih uradila :). Ali da mi sad neko besplatno ponudi ugradnju silikona rekla bih Hvala lepo, necu. Ipak je to strano telo. Imala sam velike grudi (broj 90 sam nosila) i strasno ih se stidela, i pogrbljeno hodala, sad imam jako male i opet sam nezadovoljna, kao sad bih srednje. Sto Secer kaze, sve je stvar toga sta te cini srecnom. A nekad sam prezadovoljna sto nisu vise onako velike (smrsala sam pa stvrano mi i ne trebaju). E jedino bi ih ''podigla'', bas se posle dojenja opustile.

Trajna sminka DA. Uzasno me mrzi da se sminkam. Ali i tu postoji strah od toga kako bi to ispalo. Sreca, pa moja drugarica voli da sminka :), pogotovo moje oci :). Inace, retko se sminkam, samo kad izlazim, svadbe i sl. Na posao samo maskara i malo potamnim obrve, jer su bas bas svetle. Videla sam trajnu sminku tj 5god obrve, nisu lose, bar ne za sada.

Objavljeno

Ja sve podrzavam i sve bih uradila :). Ali da mi sad neko besplatno ponudi ugradnju silikona rekla bih Hvala lepo, necu. Ipak je to strano telo. Imala sam velike grudi (broj 90 sam nosila) i strasno ih se stidela, i pogrbljeno hodala, sad imam jako male i opet sam nezadovoljna, kao sad bih srednje. Sto Secer kaze, sve je stvar toga sta te cini srecnom. A nekad sam prezadovoljna sto nisu vise onako velike (smrsala sam pa stvrano mi i ne trebaju). E jedino bi ih ''podigla'', bas se posle dojenja opustile.

Trajna sminka DA. Uzasno me mrzi da se sminkam. Ali i tu postoji strah od toga kako bi to ispalo. Sreca, pa moja drugarica voli da sminka :), pogotovo moje oci :). Inace, retko se sminkam, samo kad izlazim, svadbe i sl. Na posao samo maskara i malo potamnim obrve, jer su bas bas svetle. Videla sam trajnu sminku tj 5god obrve, nisu lose, bar ne za sada.

Oci su ti prelepe, nije ni cudo sto voli da ih sminka!:) Ti si kao ja, sminkam se samo kada moram, mislim, kada je kao red da se malo doteram ili kada mi dodje zelja :D

"nani", trajna sminka ti s godinama polako izbledi i ne vidi se, opet, zavisi koliko ti zelis da ti se vidi, sama biras debljinu "crte". Moja kuma je uradila diskretno, ne napadno, jos ima zelene oci i bas joj lepo stoji.

Objavljeno

Oci su ti prelepe, nije ni cudo sto voli da ih sminka!:) Ti si kao ja, sminkam se samo kada moram, mislim, kada je kao red da se malo doteram ili kada mi dodje zelja :D

"nani", trajna sminka ti s godinama polako izbledi i ne vidi se, opet, zavisi koliko ti zelis da ti se vidi, sama biras debljinu "crte". Moja kuma je uradila diskretno, ne napadno, jos ima zelene oci i bas joj lepo stoji.

I ja imam veliku zelju za trajnom sminkom i uradicu je kad tad...hehehe a sto se tice silikona, hmmm pa ne...jedino ako nije ia zdrastvenog razloga.

A da stavim zbog fazona..ne.

Imala sam jednu drugaricu koja je imala jakooo velike grudi a ona niska i punija, i stalno me je zezala sto ja imam male...i to je trajalo i trajalo.... i pred svadbu opet ona meni kaze kako imama male ( inace nosila sam tada 75) i kako moram da ugradim silikone kako bi imala sta da stavim u vencanicu...meni pukne film i kazem joj " pa draga moja, moje su male ali ulaze u vencanicu jer se ja udajem, a tvoje su velikeee ali nesto ne vidim da momci trce za tobom...naprotiv, uvek si slobodna, a ja sam uvek imala nekog"

Tako da nema pravila, sto se tice ljubavi...e sad za posao je druga prica

Objavljeno

Drage zene, sta mislite o konkretnoj temi?

Da li je to vecinski postao trend koji je stigao kod nas sa Zapada, nego neka korekcija radi veceg samopouzdanja i licnog uspeha u necemu?

Ja nisam protivnik silikona ali licno ne bih mogla da ih stavim, jednostavno ne volim nista "strano" da bude u mom telu a i bojala bih se ishoda. A sto se tice trajne sminke o tome dobro razmisljam i najverovatnije cu je uraditi, jer ne znam sta mi je gore, da li da se sminkam ili da posle sve to skidam, a ovako cu je imati 24h :rolleyes:

Silikoni-da,ali u nekoj normalnoj mjeri!Trajna sminka,takodje da umjereno,profesionalno odradjeno! :rolleyes:

Objavljeno

Znam devojku,koja je sa svojom mamom radila trajnu skinku. Konkretno,radilo se o obrvama i bila sam uzasnuta kada sam je prvi put videla. Nisam protiv takvog poduhvata,ali treba se dobro informisati kod koga je sigurno da se to uradi,proveriti sve. Ona je mislila da je to lepo,ok,njeno pravo. Moras biti strucan da bi obavio tako nesto,ali se u Srbiji nazalost cesto pojavljuju novi "profesionalci koji su zavrsili neki kurs i kao znaju sta rade. Male promene,sa ukusom,su ok,ali cesto se desava da posle jedne zene trce za drugom,trecom...intervencijom.

Govoreci o silikonima slazem se sa onima koji nisu protiv,ali svakako ne treba preterivati. Najbolje je,u svakom slucaju,prihvatiti svoje telo onakvim kakvo jeste i raditi na njemu(ishrana,vezbe).

Na kraju smatram da je svaki zahvat suvisan ukoliko nije posledica neke druge promene,ali ako osoba moze sebe da kontrolise zasto da ne!

Objavljeno

Silikoni, liposukcija..bilo sta na tu temu - ne! takva sam kakva sam, ako ne umem sebe da nosim i pokazem, nece mi nikakav krvavi hirurg pomoci da se bolje osecam. Ali sto bih volela da prestanem da se bakcem sa obrvama, mislim da i komsije redje kose travu od mene..

Objavljeno

Silikoni, liposukcija..bilo sta na tu temu - ne! takva sam kakva sam, ako ne umem sebe da nosim i pokazem, nece mi nikakav krvavi hirurg pomoci da se bolje osecam. Ali sto bih volela da prestanem da se bakcem sa obrvama, mislim da i komsije redje kose travu od mene..

:lol::lol::lol::lol: Za ovo boldovano... :D

Objavljeno

Gledala sam (i slušala) Tanju Bošković u jednoj TV emisiji,žena me je oduševila,kaže ona,citiram:Mene je strah za mog Đorđa (sin),kakvu će on ženu da nađe da se oženi,od tih silnih operacija,se ne vidi stvaran izgled...te liposukcija,te uši,te grudi,te nos...ne zna se šta će ta žena roditi sutra...ha,ha :P

Objavljeno

Ja ne bih nista radila, ne zato sto sam protivnik, vec zato sto mislim da nema potrebe, a i nisam neki junak :rolleyes:

Sminkam se svaki dan i to mi je vec takva rutina koja traje 5 min. Puder, maskara, rumenilo, sjaj...

Jedino sto bih uradila je trajna epilacija i za sada nista vise.

Objavljeno

Ja ne bih nista radila, ne zato sto sam protivnik, vec zato sto mislim da nema potrebe, a i nisam neki junak :rolleyes:

Sminkam se svaki dan i to mi je vec takva rutina koja traje 5 min. Puder, maskara, rumenilo, sjaj...

I ja bi epilaciju,al' nikako da se 'nakanim'..treba izdvojiti dooooosta vremena <_<

Objavljeno

O Boze, kako sam to lepo rekla: Nema potrebe...

Bilo bi potrebe, :lol: ali mi ne smeta nista posebno, to sam htela da kazem.

Objavljeno

I ja bi epilaciju,al' nikako da se 'nakanim'..treba izdvojiti dooooosta vremena <_<

A i dosta novca :angry: Sve mislim, za koju godinu ce to biti sasvim normalna stvar pa ce i cena biti u skladu sa tim :huh:

Objavljeno

Gledala sam (i slušala) Tanju Bošković u jednoj TV emisiji,žena me je oduševila,kaže ona,citiram:Mene je strah za mog Đorđa (sin),kakvu će on ženu da nađe da se oženi,od tih silnih operacija,se ne vidi stvaran izgled...te liposukcija,te uši,te grudi,te nos...ne zna se šta će ta žena roditi sutra...ha,ha :P

:lol::lol::lol: ahahahah

Mozda ce vam izgled cuvene Donatele Versace (ciju modnu viziju ne podnosim) pomoci da prelomite ukoliko vagate..

Iskreno, ja sam za to da se u svemu ima mera - ne moramo biti ni neumereno konzervativni, ni neumereno liberalni :D

Ma bitno je da mi same sebe volimi i cenimo... Moj cale kaze da je zena lepa kad je srecna. Stvarno je tako - jedno isto lice moze da bude i lepo i ruzno, zavisno od izraza.

Srecu covek nosi u srcu a ne u velikim sisama... Jes' da je lokacija tu negde...

Objavljeno

pa ja sam i za trajnu sminku i za silikone...trajna sminka je super za one koji nemaju vremena za svakodnevno sminkanje,a u principu se isto sminkaju,i super je zbog obrva...a za silikone...ipak posle dojenja grudi nisu vise kao sto su bile...

Objavljeno

Drugima ne zameram, ali ne bih sebi stavljala silikone ili trajnu sminku. Opravdano mi je kod zena koje su izgubile dojku zbog raka npr, ali inace...ne.

Objavljeno

Drugima ne zameram, ali ne bih sebi stavljala silikone ili trajnu sminku. Opravdano mi je kod zena koje su izgubile dojku zbog raka npr, ali inace...ne.

Slazem se...

Objavljeno

Volim da se sminkam i uzivam u tome, ali ipak najvise volim uvece da legnem u krevet pored svog dragog cista i prirodna - bez ikakvih dodataka :)

Hirurgija - samo ako mora nakon nekih bolesti, povreda i sl.

Objavljeno

(mna mama @ 28.09.2010, 20:48)

I ja bi epilaciju,al' nikako da se 'nakanim'..treba izdvojiti dooooosta vremena

A i dosta novca :angry: Sve mislim, za koju godinu ce to biti sasvim normalna stvar pa ce i cena biti u skladu sa tim :huh:

Zene moje,ja radila i odmah iskreno da vam kazem-cisto bacanje para! UOPSTE nije trajna! Posle godinu dana pocnu da se pojavljuju dlacice,posle 4 godine isto ko i pre...

Za trajnu sminku nisam jer bih se bojala da ne urade dobro,a i cula sam da pocne posle izvesnog vremena da se skida...

Sto se grudi tice-ko voli nek izvoli,jednom sam bila na operaciji (zdravstveni problem) i pod totalnom anestezijom i ako ne moram ne bih opet.

Imam silikone u ustima,i to zato sto su mi bile jako,ali jako neproprcionalne i zelela sam samo da ih izjednacim. Donja mi je bila napumpana kao crnacka a gornja tek vidljiva linija. Stavila sam minimum minimuma i prezadovoljna sam. Nikad niko ne bi rekao da su silikoni.Poenta je biti umeren. Inace,da sam znala koliko boli-mozda i ne bih radila... :) Evo okacicu slike, moja usta pre i posle :)

post-34663-1298324527_thumb.jpg

Objavljeno

Ne znam da okacim 2 slike u istoj poruci hehehehe :rolleyes:

Ovo je nakon korekcije. Mozda ne licim na sebe na fotkama,razlika izmedju ove dve je 5 godina

post-34663-1298324955_thumb.jpg

Objavljeno

I MNOOOOGO SI LEPSA NA II SLICI :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Objavljeno

Novosadjanka izgleda fenomenalno! Svaka cast, preslatka si! :)

Objavljeno

Jao hvala :):rolleyes:

Eto,vidite da ne moraju silikoni u ustima da budu ruzni. Umerenost,samo umerenost! Nazalost mnoge devojke stave sto vise "da bi se videlo" !? Meni takvo razmisljanje nije blisko...

PS-ta druga fotka je sa vencanja ;)

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.