Evrovizija

odgovora

Objavljeno

Meni se Nemačka nedopada,Milan je loše pevao,može on mnooooogo bolje....sve u svemu slab izbor pesama...

Objavljeno

meni je nemacka pesma ok...

ali cela evrovizija mi je bila bezveze....voditeljka kao da se smarala kroz celu evroviziju...a i verujem da su imali lepse voditelje u holandiji od ovih sto su bili .....ne vredjam nikoga, ali volim kad su takvi dogadjaji na tv-u da gledam lepe ljude...a ne.....da ne duzim vise......

sve su svemu, zacin C..

milanu se culo dahcanje od umora, jednostavno mislim da je mnogo mlad da bi izneo sve ovo na sebi...ali dobro, ipak se potrudio......

cekamo sledecu godinu da komentarisemo......:)

Objavljeno

Ha!!! Ko sto rekoh! ;)

Nemicina pesma mi je super ali u radio verziji, na sceni zvuci losije... Svejedno, barem nisu neki isforsirani frikovi pobedili :rolleyes:

Za Turke (u finalu su mi licno bili favoriti ko i mojoj maloj zbog zene-robota koju je trazila da premotavamo i par puta je gledala) mi je zao sto nisu pobedili, ali sam sigurna da grupi slava i popularnost i pre, a ni posle ovoga nece zafaliti.

Ostali- voda ispod mosta. Sve u svemu zahvalna sam sto smo poceli kasnije gledati i opet premotavali kroz dosadne delove. Zivot je kratak da se sve ono odslusa i odgleda :lol: Al jeste zabavno, posebno deo sa mojima na drugoj strani zice i na netu!!!

Objavljeno

sto gde ces???

ne brini se ti za mene,imaces ti test kad se vratis.....xaxaxaxa

Pa ti si luda 100% :D:D:D

Objavljeno

iii prodje i to.......nimo se bas proslavili..al` ajde....vozimo dalje ....

Objavljeno

iii prodje i to.......nimo se bas proslavili..al` ajde....vozimo dalje ....

Pa dobro, bilo je i gorih.. Ja sam mislila da cemo biti medju poslednjima, tako da smo jos i dobri :rolleyes:

Mogu vam reci da se i meni svidela nemacka pesma (kada sam je cula par puta) ali i francuzi su bili dobri. Dobro, bar nije bilo onog klasicnog deljenja poena "susedima".

Objavljeno

Ovaj "n'as" n'as obruka! Nikako ga ne volim i znala Sam da nece uspeti!

Objavljeno

Pa dobro, bilo je i gorih.. Ja sam mislila da cemo biti medju poslednjima, tako da smo jos i dobri :rolleyes:

Mogu vam reci da se i meni svidela nemacka pesma (kada sam je cula par puta) ali i francuzi su bili dobri. Dobro, bar nije bilo onog klasicnog deljenja poena "susedima".

Ma, ne bismo imali mi ni ovoliko poena, da nas susedne zemlje nisu "pocastile" vecim brojem poena. BiH nam dali 12, a ove ostale susedne nam dali nesto manje. Retko koja zemlja nam je dala poene. Mozda poen, dva... :) Sreca nasa sto se granicimo sa toliko zemalja. :D

Objavljeno

Ma kakva nemacka?! Nema veze s mozgom! Jedva je uspela noge da drzi skupljene! Kakva bre nemacka?!

Objavljeno

e pa stvarno sto nisu ocestvovali?

ma ne mogu da se dogovore koga da posalju, pa da ne bude ljutnje , najbolje "svi sjedite kuci" :(

Zao mi je sto nisu sve republike bivse Juge prosle u finale, pa da se lijepo izglasamo kao oni Rusi :)

Objavljeno

ma ne mogu da se dogovore koga da posalju, pa da ne bude ljutnje , najbolje "svi sjedite kuci" :(

Zao mi je sto nisu sve republike bivse Juge prosle u finale, pa da se lijepo izglasamo kao oni Rusi :)

slazem se.... ;)

Objavljeno

Pa ti si luda 100% :D:D:D

hvala baco ...valjda je ovo bio kompliment,,,,,, :lol::lol::lol:

Objavljeno

Ma, ne bismo imali mi ni ovoliko poena, da nas susedne zemlje nisu "pocastile" vecim brojem poena. BiH nam dali 12, a ove ostale susedne nam dali nesto manje. Retko koja zemlja nam je dala poene. Mozda poen, dva... :) Sreca nasa sto se granicimo sa toliko zemalja. :D

Glasanje na eurosongu je prava smijurija,... jao sto ne odosmo i mi crnogorci, i sve ostale republike ExYu, pa da i mi glasamo kao Rusi i ostali..."ko ce kome ako ne svoj svome"

Njemacka mi se nije svidjela uopste, ali clanice EU su joj sve dale od 8-12 poena...mozda kada Srbija i CG udju u EU budemo dobijali vise glasova.

Moja djeca su poludjela od glasanja Rusa ...

Objavljeno

Meni je Grcka bila favorit.. Super pesma.. m0842.gif

Objavljeno

Ma kakva nemacka?! Nema veze s mozgom! Jedva je uspela noge da drzi skupljene! Kakva bre nemacka?!

Hahaha! Slazem se :) A toliko lose peva, nisam razumela ni reci, iako je pevala na engleskom, valjda.

Objavljeno

U svemu ovome najzanimljivije mi je kada glasaju...Milan se nije proslavio a nisam ni ocekivala...

Objavljeno

Citam u novinama juce da je pobenica Evrovizije u svrhe "dokumentarnog filma"( :blink::blink::blink::blink: ) snimala nekakav filmic u kome se pojavljivala k'o od majke rodjena.

Objavljeno

Citam u novinama juce da je pobenica Evrovizije u svrhe "dokumentarnog filma"( :blink::blink::blink::blink: ) snimala nekakav filmic u kome se pojavljivala k'o od majke rodjena.

Dobar neki dokumentarac...

Objavljeno

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:  Tema: Edukacija mladih :lol::lol::lol:

Objavljeno

;)

Objavljeno

:lol: :lol: :D

Objavljeno

Meni je Nemica slatka, a i pesma je pevljiva i drago mi je da je pobedila... A to da se slikala, hm...pa sve one se prvo slikaju gole da privuku pažnju...

Objavljeno

pa nije se slikala, vec glumela u toj seriji i skinula se skroz....ma mala je totalno atipaticna sa njenim ponasanjem.....ne zato sto se skinula, vec mi je na kraju evrovizije bila kao retard....dete dete, mora jos dosta da poraste....ali to su te godine.....

milan se nije proslavio. ali nema veze...."ima dana za megdana" za srbiju na evroviziji...

Objavljeno

pa nije se slikala, vec glumela u toj seriji i skinula se skroz....ma mala je totalno atipaticna sa njenim ponasanjem.....ne zato sto se skinula, vec mi je na kraju evrovizije bila kao retard....dete dete, mora jos dosta da poraste....ali to su te godine.....

milan se nije proslavio. ali nema veze...."ima dana za megdana" za srbiju na evroviziji...

E seceru a da te pitam, ovaj Grk jel gay ili nije? Mislim, sta se prica tamo? :)

Objavljeno

E seceru a da te pitam, ovaj Grk jel gay ili nije? Mislim, sta se prica tamo? :)

e zamisli kad nije gay.....cudno za grke, ali eto.....:)

nije dovoljno lep pa verovatno zato..... :lol:

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.