Kolica za bebu

odgovora

Objavljeno

Da li neko moze da mi pomogne u odabiru kolica za bebu,nesto se dvoumim izmedju pomenute dve marke kolica?gledala sam chipolinova DAKOTA kolica i od pierre cardin model PS 646,jel imao neko dobra ili losa iskustva sa pomenutim kolicima?hvala

Objavljeno

Da li neko moze da mi pomogne u odabiru kolica za bebu,nesto se dvoumim izmedju pomenute dve marke kolica?gledala sam chipolinova DAKOTA kolica i od pierre cardin model PS 646,jel imao neko dobra ili losa iskustva sa pomenutim kolicima?hvala

Obe tvoje teme su spojene sa postojecom. Molim te, procitaj temu, pa ako imas jos nedoumica, pitaj na ovoj temi.

Objavljeno

joj Yelo nisi trebala jos da je spajas, stra me otvorice je opet, pa racunam da si je pustila bar do veceras :lol:

Objavljeno

joj Yelo nisi trebala jos da je spajas, stra me otvorice je opet, pa racunam da si je pustila bar do veceras :lol:

pametna si jako

Objavljeno

Ja nemam iskustva u odabiru kolica, jer sam oba puta pozajmila ista, što i tebi savetujem, ako imaš od koga...ali da nisam imala od koga, uzela bih jeftinija...

Objavljeno

pametna si jako

;)

Objavljeno

Prodajem Chicco trio tour kolica,u jako dobrom stanju,koristena 2 godine.

Imaju sva tri dela koju su bukvalno kao nova,jaje za auto,korpa za kolica,tasna,grejaci za noge i kisna kabanica. Zainteresovani neka mi se jave na PP.

Cula sam da postoji mogusnost da se kupi u Chicco sevrisu u BG presvlaka za komplet kolica ako neko zeli drugu boju ili da budu nova.

Teska su oko 11 kg. Boja je kao sa slike.

chicco_trio_tour_4_zestaw.jpg

Objavljeno

Prodajem Chicco trio tour kolica,u jako dobrom stanju,koristena 2 godine.

Imaju sva tri dela koju su bukvalno kao nova,jaje za auto,korpa za kolica,tasna,grejaci za noge i kisna kabanica. Zainteresovani neka mi se jave na PP.

Cula sam da postoji mogusnost da se kupi u Chicco sevrisu u BG presvlaka za komplet kolica ako neko zeli drugu boju ili da budu nova.

Teska su oko 11 kg. Boja je kao sa slike.

chicco_trio_tour_4_zestaw.jpg

ovaj post je bolje staviti u temu mali oglasi, pre ces mozda nesto uraditi

Objavljeno

Ajde da se nadovezem ;)

Mi imamo dva para kolica i oba su trotockasi :)

Dobili smo od mog brata iz Austrije, prva kada sam bila u negde 3. mesecu trudnoce i druga su doneli kada je Hana imala 2 nedelje. Znaci nije bilo potrebe da kupujem hvala Bogu. Super sam zadovoljna njima, jedna koristimo zimi (u pocetku smo i morali ta posto su samo ona imala onaj ulozak za malene bebe) a ova druga leti.

Stabilna su, izdrzljiva jaaaaaako i meni super izgledaju ;)

Sad, koliko kostaju nemam pojma.

Mama Dy, mene su brat i sestra prevrnuli kada sam bila beba :D

Objavljeno

Polomila su nam se kolica! :(

Bas mi je krivo i bezveze!

Ta kolica koristimo vec cetiri godine, prvo prva cerka pa onda druga a zadnjih godinu i po obe se vozaju na njima (starija stoji pozadi iza naslona).

Zato su i pukla, jer smo preterali bas-bas. Isli smo sa pijace, dole je bila puna korpa i jos plus tezina obe cerke i mm je krenuo da podigne zadnji deo kolica na jedan malo visi stepenik kad je pukla ona sipka sto se nastavlja na rucku. Mm kaze da se tesko moze popraviti. :(

A bas mi je zao, kolica su super, isla su sa nama svugde, na more, planine, selo, grad... Sta su ona sve prenoslia, dobro su i izdrzala!

Sad moramo da razmislimo sta cemo da radimo, koja kolica da kupujemo.

Objavljeno

Mame, treba mi savet. Sta raditi po pitanju kolica?

Stara su nam pukla. Trebaju nam na leto kolica za bebu i do leta nam trebaju neka obicna kisobran za mladju cerku?

Da li da kupim neka laganija kisobran u koja ce moci i beba kasnije ili mi ipak trebaju dvoja kolica?

Sta mi preporucujete?

Objavljeno

Stara su nam pukla. Trebaju nam na leto kolica za bebu i do leta nam trebaju neka obicna kisobran za mladju cerku?

Da li da kupim neka laganija kisobran u koja ce moci i beba kasnije ili mi ipak trebaju dvoja kolica?

Sta mi preporucujete?

Pa ako imaš para dvoja kolica..a ko nemaš jedna..prosto! :lol:

Objavljeno

Sta mi preporucujete?

Mislim da ti je dvoje kolica mnogo... Mislim da ako planiraš da kupiš - uzmeš kišobran kolica, a za bebu kad dođe vreme pozajmiš na "određeno" vreme kolica od nekoga kome ne trebaju....

Objavljeno

Sta mi preporucujete?

Moj savet ti je da sada kupis kolica koja mogu da izdrze jaje za bebu. ovako nesto

Jedino ako bas hoces da bacas pare pa onda dvoje da uzmes,ali stvarno ti ne treba. Evo ja bih ti rado poklonila nasa,samo ako imas ideju kako da ti ih posaljem :P

Objavljeno

Moj savet ti je da sada kupis kolica koja mogu da izdrze jaje za bebu. ovako nesto

Jedino ako bas hoces da bacas pare pa onda dvoje da uzmes,ali stvarno ti ne treba. Evo ja bih ti rado poklonila nasa,samo ako imas ideju kako da ti ih posaljem :P

Ja imam ovakva Hauck (sa sedištem) i odlična su. Kamilice ako se odlučiš - ovo ti je i najjeftinija varijanta za kupovinu. Super su izdržljiva, mogu da se menjaju položaji na lak način, a i za pakovanje u gepek su sjajna :)

Objavljeno

Pa ako imaš para dvoja kolica..a ko nemaš jedna..prosto! :lol:

Nemam para, da imam znala bih kako i sta. ;)

Mislim da ti je dvoje kolica mnogo... Mislim da ako planiraš da kupiš - uzmeš kišobran kolica, a za bebu kad dođe vreme pozajmiš na "određeno" vreme kolica od nekoga kome ne trebaju....

Mislila sam i da pozajmim, ali verovatno nemam od koga, mada mozda nesto iskrsne.

Hvala puno, kao da si mi poslala! :wub: :wub: :wub:

Tako sam nesto i mislila, neka kisobran koja imaju lezeci polozaj ali imam jaje, sad pitanje je da li ono moze da stane na bilo koja kolica.

Objavljeno

Tako sam nesto i mislila, neka kisobran koja imaju lezeci polozaj ali imam jaje, sad pitanje je da li ono moze da stane na bilo koja kolica.

Ja sam jaje(chicco) prosto stavljala na neka druga kolica,vazno da imaju onu precku napred da bi moglo da upadne i bude sigurno. Najbolje da odes u prodavnicu i probas na licu mesta.

Objavljeno

Sta mi preporucujete?

A ovako nesto mozda http://shop.aksa.rs/katalog/hauck-kolica-s...n-plus-red.html ?

Mi smo uzeli bas ovakva, imaju lezeci polozaj, njih cemo od rodjenja da korristimo, a i cena im je ok

Objavljeno

Kamilice moja preporuka Chicco liteway i sling marama ili Hug Bug :) Starije dete seta,mladje se vozi pa kad se mala umori, bebac u sling, malenu u kolica i teraj :)

Objavljeno

Kamilice moja preporuka Chicco liteway

Meni je još rano za kupovinu, ali planiram i raspitujem se. Koliko su teška ova LIGHTWAY, i od kog uzrasta mogu? Najveći su mi problem kolica, jer nemam lift. Beba stiže početkom novembra, pa mi treba savet - ŠTO LAKŠA, I NIJE NEOPHODNO DA BUDU BAŠ OD ROĐENJA.

Naletele sam na neka Maclaren, dva modela, Quest 5,5kg i Techno 7kg, da li je neko video ova kolica kad je birao svoja?

Objavljeno

Ova kisobran mislim da se chicco spustaju u lezeci pa onda samim tim moze od rodjenja, a ona koja nemaju lezeci ona nekih +6,7, mes.

Inace Maclaren ja nikad ne bih uzela jer je bila neka afera u Americi su deci poodkidale rucice, ja sad ne znam tacno koji model kolica, ali ja ih i ne gledam prosto me strah posto trazimo letnja kolica...

Meklaren je u Srbiji toliko skup, da za jedna kolicaq imaš i krevetac i dušek i kolica i jaje da kupiš... Mi gledali u onoj robnoj kući LEto...

Objavljeno

Kamilice jesi li se odlucila za kolica? :)

Tek sad vidim ovo pitanje.

Mm je uspeo da popravi stara kolica, tako da sad imamo za duze relacije. Inace smo ih skoro pa izbacili iz upotrebe, devojka je vec velika. ;)

Za bebca cemo, najverovatnije, uzimati nova kolica. Ista marka, isto sve.

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.