dragana02

Član
 • Broj odgovora

  3
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici dragana02

Načini kontaktiranja

 • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice dragana02

 1. dragana02 je dodao/la post u temi Doktori na porođaju   


  intresuje me kako se to ponasao dr .Filimonovic kad si se toliko razocarala!!?? ja idem kod njega privatno, i on ce me poradjati( i moju sestru je pre 4 god.) jako je fin i ljubazan i sa svim trudnicama sa kojima sam pricala koje su se kod njega poradjale su odusevljene jer je odlican dr. Moja sestra je bila prezadovoljnja sa njim ! odlican je dijagnosticar! Baš mi je žao sto si ti tako loše prošla,iskreno!! pa me zato intresuje zbog čega?
 2. dragana02 je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

  pa mojoj sestri je pkuao vodenjak u nedelju a kontrakcije i otvaranje pocelo tek u ponedeljak ujutru, niko nije pravio problem za epidural ,kada se otvorila 3 prsta normalno ga je dobila i nije je nista bolelo. Tako da ne znam odakle ta inf. da nedeluje kada pukne vodenjak? ne kazem da mozda nije tacna ali u ovom slučaju nije!
 3. dragana02 je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

  Ja bi trebalo da se porodim za koji dan u Nfrontu! od početka trudnoce nisam imala dilemu da li cu uzeti epidural ili ne ,jer se moja sestra pre4 god.porodila sa epiduralom i odusevljena je ! da li neko ima nekog anesteziologa kao preporuku ( iy NF) da je bila zadovoljna sa njim? pozz svim