Bubamara

Član
 • Broj odgovora

  297
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici Bubamara

Načini kontaktiranja

 • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Bubamara

 1. Bubamara je dodao/la post u temi Kakav je osećaj postati majka?   

  Najlepsi osecaj na svetu!!! Meni je sve bilo normalno, u smislu snalazenja, kao da mi je peto dete, a ne prvo,a ponovo sve tako drugacije. Prosto ne znam kako sam do sada zivela bez njega!
 2. Bubamara je dodao/la post u temi Diastasias recti   

  Sad sam zbunjena drage moje, mada je moguce da je to moja dijagnoza. kad stojim sve je ok, kad legnem i malo sacekam izmedju trbusnjaka uzduzno se pojavi rupa, kao neki kanalic, isto kad stojim i krenem da se savijam unazad na tom mesto se pojavi ispupcenje koje nestane kad stegnem misice u tom polozaju. Ponavljam, da kad stojim sve je ok. Milar i ekipo, molim dijagnozu?
  Porodila sam se prirodno, 10 kg se ugojila, sve otislo u stomak, beba 4250g.
 3. Bubamara je dodao/la post u temi Žene gde je....?   

  Jupiiiiiiiiiiii!!!Jako si me obradovala, idem da trazim te postove! Ko je sa njnom u kontaktu neka mi je puuuuuuuuuuuuuno pozdravi!
 4. Bubamara je dodao/la post u temi Žene gde je....?   

  Obradujte me i recite da neko zna sta je sa jekom bekom!
 5. Bubamara je dodao/la post u temi Dojenje samo sa jedne strane   

  Hvala puno na odgovoru! Dacu sve od sebe!!!
 6. Bubamara je dodao/la post u temi Dojenje samo sa jedne strane   

  Jesam. Ali mi je zao da ga drzim gladnog i ne dajem adaptirano kad u dojci imam par kapi . kad napuni 4. mesec, a to je za koji dan, uvešću mu kašice pa onda mogu više insistirati sa dojenjem. Stavim ga ja svaki put da sisa, nekad povuče, a nekad odbije.
 7. Bubamara je dodao/la post u temi Dojenje samo sa jedne strane   

  Imala sam isti problem. Na levoj dojci mi je uvucena bradavica i na pocetku sam tu koristila silikonsku bradavicu. Sikio je lepo, bilo je mleka, cak sam mu par dana i davala samo levu jer mi se na desnoj stvorile regade pa sam se pažljivo izmuzavala dok nije prošlo. Odjednom iz leve počelo nestajati mleka. Počela sam prvo da ga stavljam na nju, ali nije pomoglo. Onda mi je služila da nakapam malo mleka u kasiku kad sam mu davala infant kapi ))))))) i na kraju presusila. U desnoj sam imala mleka i sad ista prica kao sa levom. Toliko bih volela da to dojenje povratim ali ne uspevam. Sikio je mali jače od tri meseca i evo vec 10 dana odbija (((. Dok sam dojila samo sa jedne strane dojka je bila veća, sad kako je mleko skoro nestalo i ona se vraca u prvobitan položaj.
 8. Bubamara je dodao/la post u temi Da li ste zadovoljni patronažnom sestrom?   

  Ovako... Što se tiče njenog odnosa prema bebi-u tome sam bila zadovoljna, a u svemu ostalom nisam. Prvo me smarala sa pričama o tome kod kojim porodilja je bila, jednu vara muž, drugu maltretira, trećoj dovodo drugove a ona još leži, a mora da služi itd. Nijedna ne živi lepo, ma katastrofa. Pored toga ono što mi je ona govorila se totalno razilazilo sa savetima od dr. Uvalila mi neku listu za ishranu po kojoj sam smela jesti krompir, hleb, burek, meso i jabuke. Jedan dan sam dobila temperaturi i ona mi rekla da ne dojim bebu nego kupim adaptirano mleko. Nisam je poslušala nego sam dojila. Pitam posle dr i ona mi kaže da se sme dojiti. Sve u svemu, da ne dužim, ima ih svakakvih. Ali najviše slušajte bebu i sebe, proroda je tu uradila veliku ulogu i mama najčešće najbolje zna šta treba njenoj bebi.
 9. Bubamara je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   

  Evo da i ja dam doprinos ovoj temi. Prvu menstruaciju sam dobila posle dva i po meseca i ponovo mi je redovna kao i pre trudnoce. Pre trudnoce sam prvog dana kad dobijem morala popiti tabletu protiv bolova, a sad mi ne treba. Pu, pu, da ne ureknem...
 10. Bubamara je dodao/la post u temi Prevara u braku ili vezi   

  I ja se nadam da je dobro. Jekooooooooooooooooo potvrdi nam to!!!
 11. Bubamara je dodao/la post u temi Porodilište - Sombor   

  Porodila sam se i sve je bilo ok. Nije kao u hotelu, ali je ok
 12. Bubamara je dodao/la post u temi Žene gde je....?   

  I mene ovo zanima? Može li neko dame obraduje da je sa njom sve ok i da uživa sa svojom bebicom?
 13. Bubamara je dodao/la post u temi Prevara u braku ili vezi   

  Jao ljudi, ostala sam zapanjena... STA SE DESILO SA JEKOM? Porodila sam se pre 4 meseca i uopšte nisam svraćala na bebac. Sad mi je toliko zao. Nisam joj nijednu reč utehe pružila. Sta je s njom? Zna li iko nešto o njoj?
 14. Bubamara je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

  Hvala puno! Dacu sve od sebe!
 15. Bubamara je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

  Hvala puno! Dacu sve od sebe!