azzdaha

Član
 • Broj odgovora

  3
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Sve od člana azzdaha

 1. azzdaha je dodao/la post u temi razbrajalice   

  Pi, pi pi, pi,
  pi, pi, piiii,
  mama, mama,
  gde si ti?

  Ko, ko, ko, ko,
  ko, ko,-daaa,
  evo, deco,
  tu sam ja!

  Pi,pi, pi, pi,
  pi, pi, piiii,
  gladni smo ti
  mama miiii.

  Ko, ko, ko, ko,
  ko,ko - daaaaa,
  meni zrno
  vama dva!
 2. azzdaha je dodao/la post u temi Trudnice posle 35-te godine   


  Hvala Vam svima na podrsci...Inace, moja devojcica ima 5 meseci i 21 dan, i naravno, mnogo je slatka :-) MM je vec prvog dana kada smo nas dve stigle kuci iz porodilista poceo da pregovara o jos jednom detetu...Tih prvih desetak dana sam jako tesko podnela, bez obzira sto je porodjaj bio lak, i tada sam mislila da vise necu imati dece, ali, sada, 6 meseci kasnije PRIZNAJEM, vec mastam o jos jednom bebcu, sto da ne? Pa tek mi je 41, ima jos vremena...:-)
 3. azzdaha je dodao/la post u temi Trudnice posle 35-te godine   

  Drage moje,
  ja sam se porodila prvi put u 41-oj, normalan porodjaj, bez epidurala. Imala sam problema prva 3 meseca, jer je trudnoca bila blizanacka, s tim da se jedan plod nije ni razvio od samog pocetka, te sam morala da mirujem dok sam mesak nije izasao...(uz obilno krvarenje), te nije bilo prijatno ...Posle toga je sve bilo potpuno normalno, do samog porodjaja koji je trajao sat i po od pocetnih kontrakcija.
  Sve u svemu, da nije bilo ta prva 3 meseca, ne bih se secala nekog veceg strahovanja...Kad god bebac da dodje dobrodosao je i to je najvaznije!
  pozdrav svim mamama i buducim mamama!