Drugi trimestar

odgovora

Objavljeno

cao, juce sam bila kod dr, 765gr,33cm, mamina cura :babymommy:

meni propisala Nistatin, sve ostalo ok, kao na sl.kontroli u 29oj nedelji da uradim opste nalaze pa ako bude potrebno oggt.

Objavljeno

E virus je bas mema ko se nije razboleo. Oko mene svi. Hvala Bogu mene nista a i m se razboleo. Ja jutros nosila briseve, pa rucak, pa kod zubara popodne i kod ginekologa posle. A jedva izdrzavam, srecom mama dosla pegla sve i cisti sada da se malo odmorim. Evo smo mi u fazi pripreme

https://imgur.com/a/7iSts

baš je lepa posteljina :wub:

Bole cole i tica86 volite ovo

Objavljeno

Bole,diiiivnooo! Sad ce bebica!!!:wub:

Mala,cestitaaam! Ivana ce dobiti sekuuu!! Jeste smislile ime?

Dece puno je bolesno, valjda me nece zakaciti opet nesto...

Bole cole i mala007 volite ovo

Objavljeno (Izmenjeno)

Bole mi istu posteljinu imamo :) i ja se mislim da li bebi jos jednu da  kupim... Neco drzi se, cujem grip vlada. Razlog plus da otvorim bolovanje 

Izmenjeno od strane MakiJana
Bole cole i neca79 volite ovo

Objavljeno

Ova beba ce dobiti kozmetiku,pelene , jaje i odelce za iznosenje. Hajde makar da je pocastim posteljinicom:D

Sad i za jaje dumam da li mi treba,imam od O,al otkud znam je l taj neki standard zastareva...

Objavljeno

Uhvati Makija virus 3 dana temp 39 i povracanje a sad suvo kaslje...a sad mene uhvati virus samo mi se slajm pravi. Sva sam malaksala. Smem bese lipu caj? Nana kamilica?

Izbegavaj caj od nane zato sto on izaziva kontrakcije.Kamilicu mozes,a pitaj i neko strucno lice (doktor,farmaceut) za savet koji caj mozes da pijes.

neca79 voli ovo

Objavljeno

Ova beba ce dobiti kozmetiku,pelene , jaje i odelce za iznosenje. Hajde makar da je pocastim posteljinicom:D

Sad i za jaje dumam da li mi treba,imam od O,al otkud znam je l taj neki standard zastareva...

ne zastareva ali plastika vremenom gubi na kvalitetu 

Objavljeno

E,onda cemo uzeti novo... Neka se ljuljuska u ovom kod kuce.

I,da, je l ima koja onu ljuljaskicu na baterije neku? Nisam imala sa cerkom,a sve mislim da bi me spasla...

Dacha76 voli ovo

Objavljeno

Evo i mi da se javimo...

Lezim kao debil i nista mi ne rade...

Sutra je taj uz da prate bebino srce,uradili mi uz,merili grlic vadili krv i dva puta ctg,to je to...

Niko nista ne prica,cekamo...

Objavljeno

Bole prelep kutak za bebu..bas mi se svidja!

Daco bice sve ok. Gde si bese koja bolnica?

Bole cole voli ovo

Objavljeno

Bole prelep kutak za bebu..bas mi se svidja!

Daco bice sve ok. Gde si bese koja bolnica?

Visegratska

Objavljeno

I,da, je l ima koja onu ljuljaskicu na baterije neku? Nisam imala sa cerkom,a sve mislim da bi me spasla...

Ja sa D pozajmila Chicco Poly, nije voleo... Sva sreca pa nisam kupila... Ali to je individualno, neke bebe vole

Dacha76 voli ovo

Objavljeno

Ma moraju babe i dede nesto kupiti:lol:

Daco, drzi se !

Objavljeno

pravimo spisak imena pa cemo odabrati neko, meni svejedno najverovatnije ce Iv da bira pa kako bude. 

nanchika88 voli ovo

Objavljeno

A joj,ja ovu moju da slusam, bili bismo u novinama u rubrici Najcudnija imena u Srbiji:lol:

mala007, Dacha76 i Tasa021 volite ovo

Objavljeno

Mojoj je do juce Milica bilo nesto omiljeno, sinoc kaze Nela, pa nemam pojma sta ce biti

Dacha76 voli ovo

Objavljeno

Bole bas je lepa posteljina.I ja sam razmisljala tako da zid gde cemo krevetac staviti ukrasim zvezdicama ili tapetama.

Caj od nane izaziva kontrakcije?:huh:

A ja sve izbegavam kamilicu i pijem nanu.

Mi jos ne znamo sta smo u 13ned su nam rekli decak a sada druga dr misli da je devojcica.Za zensko imamo ime tu smo se odmah slozili a za musko ce biti povuci potegni jer svi imaju po neki predlog i nikako da se dogovorimo

neca79, Dacha76, Bole cole i 1 ostali volite ovo

Objavljeno

Ja imam,ali moja cerkica nije htela da provede 2 minuta u njoj.Imam i sa baterijom i manuelnu.Ona nije htela cak ni u kolicima da bude...To zavisi od deteta.Samo se nadam da ce bliznakinje voleti sve to i da ce mi olaksati sve.

Objavljeno

Nan ni T nije voleo (na cemu sam mu zahvalna) pa smo prodali naknadno drugo dete nece ni prici ljulji... Koliko jeste sa jedne strane spas za nas, za njih nije u stvari dobro. Kicma, kukovi, fizicki razvoj... Bolje na ravnom tipa veci krevet, sto, cak i pod stavis koji sloj cebeta kupis igraonicu stavis je tamo da blene u igracke i garantovano brze dolazi do okretanja. T je dobio igraonicu sa 4 meseca i istog momenta kada smo ga stavili se okrenuo na stomacic da vidi sta je to sareno pod njim, a do tad ni da mrdne. Pre neki dan sam bila na predavanju Ranka Rajovica i on je spimenuo te ljulje kako nisu dobre. Naravno, svako  radi po svome ja samo napominjem a koga zanima dalje ce da istrazuje... Volela bih da je meni neko rekao pre nego sto sam kupila da ne bacam pare bzv. 

Objavljeno

Meni je nutricioniskinja rekla nikako caj da pijem,samo blagu limunadu

Dacha76 voli ovo

Objavljeno

Mi imamo njihalicu, moja curica obožava u njoj da bude. Meni znači jer je u nju stavim pa se istuširam ili kad jedem jer ne voli da je sama nikako. Ona obožava u njihalici i da gleda brata kako se igra. Naravno, ja se trudim da boravak u njoj svedem ma minimum, samo kad mora i eto nekad da nas posmatra dok se bata i ja igramo. Volim više da je na podu. Da se ona pita, ne bi izlazila iz nje. 

nanchika88 i MakiJana volite ovo

Objavljeno

Mala,i O je Milica bilo br.1 ali smo dosle do imena Mila i tako ostade...

Hvala,mame ,na savetima i sugestijama. O je bila u rukama non stop,znaci nosala sam je 3 god.bukvalno. kao majmunce zakaceno za mamu. Sad bih to izbegla pa gledam na koji nacin. Imamo lezaljkicu bez baterija ,ali nemamo baby gym npr. Pa sam sada mislila da bi bilo ok da bebi uzmemo neku da je ljuljuska,ali nisam pametna. Ne bih da puknem pare a da mogu da je isto tako stavim u AS ili lezaljkicu koju imamo... O se kasno okrenula,propuzala,posedala,prohodala...

mala007 i Dacha76 volite ovo

Objavljeno

A za cajeve ovde u Svajcarskoj doktori preporucuju trudnicama caj od djumbira ili djumbira i limuna i nijednu drugu mesavinu.Meni su i doktor i ginekolog rekli da nikako ne pijem nanu zbog kontrakcija,zeleni i crni caj mogu da dovedu do spontanog pobacaja pa cak i u kasnijoj trudnoci.Ostale cajeve samo ne preporucuju.Rekli su mi da je djumbir dobar i za probavu i protiv gorusice i zdrav je za izbacivanje toksina kada dodje do neke infekcije ili virusnog oboljenja,sto je iz mog licnog iskustva tacno.

Tasa021 voli ovo

Objavljeno

Mala,i O je Milica bilo br.1 ali smo dosle do imena Mila i tako ostade...

Hvala,mame ,na savetima i sugestijama. O je bila u rukama non stop,znaci nosala sam je 3 god.bukvalno. kao majmunce zakaceno za mamu. Sad bih to izbegla pa gledam na koji nacin. Imamo lezaljkicu bez baterija ,ali nemamo baby gym npr. Pa sam sada mislila da bi bilo ok da bebi uzmemo neku da je ljuljuska,ali nisam pametna. Ne bih da puknem pare a da mogu da je isto tako stavim u AS ili lezaljkicu koju imamo... O se kasno okrenula,propuzala,posedala,prohodala...

Ja mislim da ti je cak jeftinije da kupis baby-gym nego ljuljaskicu,a i zdraviji je za razvoj bebe.Moja Mila je obozavala gym.A i mi smo vodjeni sopstvenim iskustvom svima koji su dobili bebice posle nas kupovali baby-gym :D

Objavljeno

Pa i ja nesto kontam. Ono, ljuljace je seka u ovoj sto imamo:D

Hvala! 

A i vi imate Milu :wub:

Dacha76 voli ovo

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.