VTO - procesi

odgovora

Objavljeno

Evo ja brojim dane do bete :D inace leskarim, setam, sve normalno samo bez nekih tezih radnji. Danas sam peti dan od transfera primila injekciju progesteron depo i radila TSH koji je 2,99 tako da je to ok nastavljam sa eutiroksom.

Jano bravooo, kad je transfer? :babycrib:

Objavljeno

Miki...jos nekih nedelju dana?Drzimo fige:wub:

Jano...kad bebice stizu...daj neku novost:D

Jassoo...kako podnosis kratku semu,jel nesto drugacije?

Ostalim devojkama puno pozdrava...u ispijanju raznih tabletica za odlaganje ili dobijanje ciklusa..u skupljanju papira...cekanja u redu...samo strpljivo...

:babymommy:

Objavljeno

Bubo ja do juče nisam imala nikakav osećaj al od juče mi je malo naduvan stomak i osećam neku težinu u donjem delu stomaka i malo me leđa počinju boluckati. Sutra idem na komisiju da mi produže bolovanje a u četvrtak idem na prvu folikulometriju,pa ću tad znati stanje.

Miki986 i zozefinabalerina volite ovo

Objavljeno

Srecno zenice drage! Ja veceras na prve konsultacije :)

Lole kod kojeg si dr?

zozefinabalerina voli ovo

Objavljeno

Devojke kako ste? 

Miki koliko jos?

Videli ste ovu zenu od 62 god sto je dobila bebu, da li je neko cuo gde je ona radila VTO ? 

Miki986 voli ovo

Objavljeno

Da li vam se desavalo da imate zatvor od utrogestana?Sva sam se nadula ali nema sanse da idem u wc,a bojim se da se napnem:D

Miki986 voli ovo

Objavljeno

Jano super:baby: i ja imam taj problem sad sa zatvorom, kad vadis betu? Meni 12i dan pada u ponedeljak ali razmisljam da uradim u subotu 10i dan posto su vracene blaste 5i dan. Srecno svimaa 

Objavljeno (Izmenjeno)

Dve bebice su vracene odlicnog kvaliteta:babymommy:

Jano, Miki vase bebanice ce verovatno biti razliciti horoskopski znaci ali ce sigurno zajedno u skolu !

Bravo :angel::babycrib:

Izmenjeno od strane zozefinabalerina
Lole, Jana jana i Miki986 volite ovo

Objavljeno

Jano super:baby: i ja imam taj problem sad sa zatvorom, kad vadis betu? Meni 12i dan pada u ponedeljak ali razmisljam da uradim u subotu 10i dan posto su vracene blaste 5i dan. Srecno svimaa 

Pise mi na onoj otpusnoj listi isto za 12 dan,videcu,jos je rano pa sam strpljiva:babymommy:,mislim da ce biti pozitivan retultat i u subotu ako uradis:),jel ti mirujes,jel osecas nesto?Ja bas i ne mirujem,malo setam tj.ne lezim stalno

pupsik, Miki986 i PanonskaVila volite ovo

Objavljeno

Pise mi na onoj otpusnoj listi isto za 12 dan,videcu,jos je rano pa sam strpljiva:babymommy:,mislim da ce biti pozitivan retultat i u subotu ako uradis:),jel ti mirujes,jel osecas nesto?Ja bas i ne mirujem,malo setam tj.ne lezim stalno

I ja prosto ne verujem kako sam smirena i strpljiva, ne osecam nista, jedino pre dva dana sam osetila kao neko treperenje, grcenje(ne znam bas da objasnim osecaj) u stomaku, ne lezim ni ja stalno, setam, normalno spremam rucak, samo bez nekog tereta. Bice lepe bete kod nas, a i svima ih zelim :)

Objavljeno

Jano,da nas obraduješ sa VEEELIKOM betom:babymommy:. Ja bila danas da mi produže bolovanje i nisu hteli. Kažu-nisi bolosna možeš ti u ponedeljak na posao. Ja reko al sledeće nedelje imam imam aspiraciju i transfer...j.... se njoj. Zvala mog gin da pitam šta ću,pita on jel imaš godišnjeg. Reko imam. Uzmi ti 5 dana godišnjeg pa ponovo kod mene da ti otvorim bolovanje. Divno,neko normalan....a onače me jajnici danas baš baš bole...Miki mislim i na tebe :babymommy:

Objavljeno

evo mene sa prve folikulimetrije. Endo 8,6 levi jajnik samo 1 folikul od 13,5mm(taj je inače lenj) a desni 5 folikula od 8,7 ;9 ;10,2 ;9,3  i 12,4. Uveli mi još Merional i centrotide,u subotu druga folikulimetrija. Ja prezadovoljna,očekivala sam manje folikula.

Objavljeno

Da li vam se desavalo da imate zatvor od utrogestana?Sva sam se nadula ali nema sanse da idem u wc,a bojim se da se napnem:D

Donat mg vodu obavezno, sve resava  :D

Objavljeno

Odlozene mi bile konsultacije za danas. Dao mi je microgynon kada dobijem da krenem da pijem, oko 15tog dana na uz i da mi da semu :)

Miki986, Buba82 i PanonskaVila volite ovo

Objavljeno

Zenske da li vam se cesto piskilo od utrogestana?

Objavljeno

Miki i Jano kako ste? Vilo počela sa primolutom? Ja bila opet na uz danas,produžili mi terapiju još 2 dana malo mi zatajili ovi moji folikuli na desnom jajniku. Sad su svi oko 14mm a onaj 1 na levom 18mm. Idem u ponedeljak opet na uz pa ćemo videti da li će biti stoperica. Inače ja još uvek nisam videla moju dr od početka stimulacije. Danas je baš bila gužva na klinici.

PanonskaVila voli ovo

Objavljeno

Jassoo..pa ko te vodi onda?U cemu je fora?

Objavljeno

Prva 2 puta je bila dr Stepanov. Ona mi je radila prvi uz 2. dana ciklusa a tad je šema već bila ispisana,a 5. dan stimulacije je opet ona radila uz i odredila dalju terapiju. Danas su mi sestre radile folikulimetriju ali su se onda konsultovale sa dr Crnogorac koja je bila u sali na aspiracijama. Malo je ludnica tamo...

Objavljeno

Pocela sa primolutom...naduvana ko zaba,a zglobovi na nogama mi nabrekli...izgleda je retencija tecnosti meni nezeljeno dejstvo.

Drzi se Jasso,super ce to biti.... :baby::baby:

Miki,Jano,Bubo...kako ste vi?

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.