Analim

Član
 • Broj odgovora

  585
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici Analim

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Analim

 1. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  JecaS94, čestitam od srca!  Blago tebi, pa je sve prošlo relativno brzo. Super sto nisi ni osetila da si se otvorila 4cm. Eto, svaki porodjaj je priča za sebe. Dobro nam došao maleni Petar 
 2. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  JecaS94, verujem da si nestrpljiva i uzbudjena. Još malo i upoznaćes svog bebca.  Kog je pola, nisam ispratila? Slažem se sa ostalima, nema šanse da ne prepoznas porodjaj. Meni su prve kontrakcije počele oko 11, a porodila sam se u 20:31. Jedino ako ti se desi da ti pukne vodenjak, onda ideš u porodiliste i bez kontrakcija.
  JednaHana, svesna sam da će biti teško sa dvoje male dece prvu godinu. Kad prohoda, onda će biti milina. Treba izbalansirati. Mm je tu, ali radi dva posla i nije kući po ceo dan. Tako da će sve biti na meni. Većina žena sa foruma je u sličnoj situaciji: ili muževi rade po ceo dan ili nisu uopšte tu u gradu/državi. 
 3. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Evo da se i ja javim ovde. U 9-oj nedelji trudnoće sam. Imam vec cerkicu od 15 meseci. Imam klasične tegobe, kao i u prvoj trudnoći. Mučnina i vrtoglavica od jutra do mraka. Ali najbitnije je da je bebica u redu. 
  Jedna Hana, dobila si savete šta da radiš. Ja ne znam nista o tome.
  Pozdrav i za ostale trudnice 
 4. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Sena13, čestitam na curici.  dobro je da se na kraju sve završilo kako treba. Uskoro ćete kući da uživate. 
 5. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Macka, i meni se dešava da mi grudi budu kao kamen ako Mila duže spava, ali ona sve to posisa prvom prilikom. A ona ima 8 i po meseci. I to je u poslednje vreme navukla mleko, jer je češće noću sisala. Kad bude jedno vreme bolje spavala, mleko će se smanjiti. Samo pripazi da ne dobiješ mastitis. Prati da li su grudi na nekom mestu jako crvene, bolne ili imaš temperaturu zajedno s tim. Ja nisam imala takvih problema, ali često mi budu prepune. 
  Tangerine, ne bih da grešim, ali mislim da Macka nije trudna. Vec samo piše u ovu grupu, jer nema dovoljno postova da piše u drugu grupu. 
 6. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Leni, baš mi je zao. 
  Meni se bilo desilo da sam prvo imala bolove, a zatim sam i prokrvarila. Bila sam trudna slično kao i ti, oko 6 nedelja. Sreća, pa nisam morala da idem ni na kakvo čišćenje, već je sve otišlo samo od sebe. Tako da znam kako ti je, kao i mnoge žene odavde. Mislimo na tebe... 
 7. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Drage Katarina1983 i December, čestitam vam od srca! Želim vama i vašim bebicama sve najbolje! 
 8. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  December, držim ti palčeve! Želim ti da si otvorena bar 5cm, pa da bude ekspresno. 
 9. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Decembar, stiže bebac! Bas sam uzbuđena kad čitam šta pišeš. Odmah se setim kako je meni bilo. A obzirom koja trudnoća ti je po redu, moj savet je pravac porodiliste. To može veoma brzo da se završi kod tebe. Sigurno ti pomaže zagrevanje krsta, ali neodlozeno (beba) sigurno stiže. 
 10. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Mačka, čestitam  dobro nam došla u "klub mama". Veoma mi je drago da je sve prošlo u redu, i mogu ti reci da jesi odlično prošla. Puno poljubaca za Borisa i za tebe! 
 11. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Kam, da, jeste na uz pogledala. Bilo mi je sve u redu. Ali svaka od nas je drugacija i ne možemo se porediti. Ti si vidiš imala problemcic i prethodni put. Nadam se da će ti se od kapi vratiti u normalu. 
 12. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Kam, kao što sam ti vec rekla, meni su lohije trajale 42 dana. Na kraju mi je isto bilo braonkasto. Ali kod mene je sve bilo u redu na kontroli. Bas mi je zao sto te je sad i to strefilo...  Nadam se da nije ništa ozbiljno sa pankreasom. 
 13. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Katarina1983, da li su te kontrakcije bile i bolne ili je samo ctg očitao? Meni je na primer ctg jednom očitavao kontrakcije do 100, a ja bukvalno ništa nisam osećala. Sto znaci da ti aparati greše. Pa se nadam da je i kod tebe taj slučaj. Verujem da ti je teško zbog Mile, a ni muž ti nije tu. Valjda te nece zadržati u ponedeljak... 
 14. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Kam, Isidora je prava princezica! 
 15. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Racic, čestitam na malim andjelcicima!